![]() |
![]() |
#2731 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3353
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel ve Dursun bir filme gitmişler. Filmin heyecanlı
anlarından birinde, adamın biri, bir atın üzerinde uçuruma doğru gidiyormuş. Dursun Temel'e dönmüş ve -"Pence uçirumdan aşaği düşecekler" demiş. Temel de -"Düşmeyecekler" demiş ve iddiaya girmişler. Sonuçta atlı uçuruma düşmüş ve Dursun iddiayı kazanmış ve Temel'e dönmüş: -"Temel ben hile yaptum, bu filmu daha önce seyretmiş idum..." -"Ula Dursun, pende seyrettum da adamin ayni hatayi bir daha yapacağunu zannetmiydum!" Bu elektronik posta ve ekleri sadece adreste belirtilen kisi veya kurulusun kullanimi icin gonderilmektedir. Bu mesaj tarafiniza yanlislikla ulasirsa, lutfen gonderen kisiyi bilgilendiriniz ve mesaji sisteminizden siliniz. Mesajda ve eklerinde yer alan bilgilerin her ne sekilde olursa olsun ucuncu kisiler ile paylasilmasi hukuki ve cezai sorumluluk dogurabilir. T. Halk Bankasi A.S.'nin bu mesaj ve eklerinin icerigi ve yayimi ile ilgili hicbir sorumlulugu bulunmamaktadir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SARIŞINLARA SATIŞ YAPMIYORUZ
Genç ve güzel sarışın, alışveriş merkezinin beyaz eşya reyonuna girer ve satıcıya sorar: - "Su küçük televizyonu almayı düşünüyorum, fiyatı nedir ?" - "Kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz.!" Genc kadın sinirlenir, evine gider, saçının rengini değiştirir ve ertesi gün mağazaya geri gelir, ayni satıcıya yaklaşır ve: - "Şu küçük televizyonu satın almak istiyorum." der - "Kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz !!!!" Kadın iyice sinirlenmiştir, soluğu bir kuaförde alır, bu defa köklü bir değişiklik yapar, hatta makyajından,göz rengine o tam bir esmer bombadır artık.. Aynı mağazaya gider, aynı satıcının yanındadır ertesi gün: - "Su küçük sevimli beyaz renkli televizyon ne kadar ???" - "Kusura bakmayın hanımefendi, sarışınlara satış yapmıyoruz" - "İnanmıyorum, nasıl anladınız sarışın olduğumu, üç gündür kendimi esmere cevirmek için yapmadığım kalmadı!" - "Hanımefendi 3 gündür satın almaya calıştığınız şey Mikrodalga fırın!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 5 DOLAR
New York`tan Los Angeles`e giden uçakta cingöz bir avukat ile sarışın bir hanım yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanımla yakınlaşmak hem de hoşca vakit geçirmek için bir oyun teklif ediyor. Kabul görünce oyunu anlatıyor: -Size bir soru soracağım, cevabı bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksınız bilemezsem ben size 50 dolar vereceğim. Ve ilk soruyu soruyor: -Ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardır? Kadın tek söz söylemeden çantasından 5 dolar çıkarıp adama uzatmış. Soru sorma sırası sarışına gelmiş: -Tepeye 3 ayakla tırmanıp 4 ayakla asağı inen şey nedir? Adam dakikalarca düşünmüş. Yanıtı bulamamış... Cuzdanından 50 dolar çıkarıp kadına uzatmış. Kadın parayı kibarca alıp çantasına koyarken avukat merakla sormuş: -Cevap ne? Kadın tek kelime etmeden çantasını açmış ve 5 dolar çıkarıp adama uzatmış... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ALDIN MI CEVABINI
Adam barda gördüğü güzel bir bayanla konuşmanın yollarını arıyordu. Sonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaşır ve - Afedersiniz hanımefendi biraz konuşabilir miyiz acaba? diye sorar. Kız birden haykırır. - Terbiyesiz ! Ben senin bildiğin kızlardan değilim ! Adam utancından yerin dibine girmiş, kıpkırmızı bir suratla yerine oturmuştur. Herkes ona bakmaktadır ve bu onu daha da rahatsız etmektedir. Bir süre sonra kız ona yaklaşır ve gülümseyerek.. - Az önceki olay için özür dilerim. Ben psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyorum. Bu açıklama adamın canını daha fazla sıkar ve avaz avaz bağırarak cevap verir. - Ne ? Gecesi 200 dolar mı ? Deli misin sen ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() rkadaşlar gerçek ten güzel miş biraz da ben koyyim
*Geçen gün bir taksi çevirdim; hala dönüyo! *Delinin birisi saatini hastane bahçesindeki havuza atmış. Bunu gören arkadaşı yanına yanaşmış ve konuşmaya başlamışlar: -Niye attın saati havuza? -Nasıl yüzdüğünü görmek için. -Peki, kurdun mu? -Hayır. -Enayi, hiç kurmadan yüzer mi?? *Mevlana niye dönüyomuş........çünkü elinde çift okey varmış. aMuHaHaHaHa ![]() *Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! *Adamın biri birgün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış. Annesi de: -Olm hiç saç ıslatılmadan şampuanlalnır mı? deyince adam: ama anne bu şampuan da "kuru saçlar için" yazıyor!!! *Bebeğiniz oldu gözünüz aydın, kulaklarınız manisa. *Fatih Sultan Mehmet tahta çıkınca n'apmış.....tahtayı yerine çaktırmış!!! *Adamın biri yemek yemeğe bayılıyomuş......yemiş bayılmış... *Apo birgün militanlarına "4 bölü 2 kaç eder?" diye sormuş! Hepsi bir ağızdan "üüüüüüüüüçççççççççç!" diye bağırmışlar. Apo sinirlenmiş. Ayağa kalkmış ve bağırarak: "Siz ne biçim bölücü örgütsünüz?" demiş. *Adam karısına "inek" demiş, birlikte aşağı inmişler!! *Viyana kuşatması niye durdurulmuş?......atacak kuş kalmamış!..... *Adamın birinin elinde koltuk yayı, keman yayı, amortisor yayı gibi yaylar varmış. Bunları sırayla ısırıyormuş. Bunu gören arkadaşı meraklanıp ne yaptığını sormuş. Adam da yanıtlamış: -Yayla lezzet testi. *Medyum memiş kaç kardeştir?....Dört kardeş.Small memiş, medium memiş, large memiş, xlarge memiş *Heryerim tutuldu bi kulaklarım tutulmadı. O zaman bende onu kiraya weririm!! *Noel babanın niye hiç eli yoktur?.........çünkü NO-EL baba *Hi-men bankaya gidip kimin adına hesap açtırır?......gölgelerin gücü adına. *Oğlumun adını mafya koydum, artık bi mafya babasıyım! *Adamın Biri Cinemaya gider Filimin yarısı biter ve 10 dk ara yazar adam arar arar ama bi pok bulamaz..ZuHaHaHa... *İki laz, yoldan aldıkları iki kadını eve götürmüşler. Yatmadan önce kadınlar: -Önceden söyleyelim! Biz Dönmeyiz! -Dönmezseniz dönmeyin!! Ev bizim! *Biliyomusun: sen yüzme bilmesen ve denize girsen bile batmazsın çünkü tipin kayık!! *Bir gün Temel sürekli bi göbeğin çevresinde arabayla dönüp duruyormuş! Yanında oturan Dursun: "Ula Temel neden sürekli döniisin?" demiş. Temelde: "Ula Dursun! Sinyal takildu da ondan!" demiş!! *Bu tartı neden tartmıyo?Kim buraya antitartar dişmacunu sürdü? *Yeni bi kitap çıkmış,ismi "Nasıl parasız mutlu olunur?" Fiyatı on milyon *Bi adam ağzına yay sokuyomuş neden?Çünkü Yayla lezzet testi yapıyomuş *Bir adamın metresi varmış karısının santimetresi. *Bir adam yatmış,karısı feribot... *Adamın 1i varmış,ikinci dönem düzeltmiş... *Taksici: -Aşağı inip baksana sinyal çalışıyo mu? Yolcu: -Çalışıyo,çalışmıyo,çalışıyo,çalışmıyo *Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark. *-Yeni mi aldın?.... *-Neyi? *-Babayı,muhahaa *-Can'ı gördün mü? -Hangi Can? -Patlıcan *-Ne dion? -Celine Dion *Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır?Hakan taşıyan ![]() *-Büyüyünce ne olucaksın oğlum? -Traş olucam babacığım *- "Emaye tencere" desene - Emaye tencere - No, you are not a tencere. *Adamın gözü dalmış, burnu yaprak. *Adam gülmüş, karısı lale. *Adam satmış, karısı RTL. *Adamın biri tuvalete atlamış, niye? Çünkü kendini bi bok zannediyomuş *Kaptan pilotunuz konusuyo, çıkarın beni bu kaptan *Okula erken gittim komutanken döndüm... *Adamın canı sıkılmış, gevşetememişler. *Adamın birinin kafası kızmış vücudu erkek. *Adamın biri hakkını aramış meşkul çıkmış *Adamın biri tuvalete sıçmış, karısıda baloya gidememiş. *Adam donmuş, karısı fanila. *Adam basmış, karısı soprano |
![]() |
![]() |
![]() |
#2736 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() can bedeen den çıkmayınca
ne olur? diğer derslerinden geri kalır |
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() adamın biri karısını dövüyomuş
kapı çalmış bırakmış neden? eşşek sudan gelmiş de ondan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2738 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Telsiz Telefon
Amerikalı ve Temel'in arkeoloji kazıları üzerine yaptıkları sohbet... Temel bilim adamı iken bir arkeoloji ara?tırmaları konferansına davet edilir. Amerikalılar anlatmaya ba?lar: -Biz ülkemizde yaptı?ımız kazılarda 25 metre a?a?ıya indik ve telefon kabloları bulduk. Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmı?lardır. Sıra Türkiye'ye gelir ve Temel ba?lar anlatmaya: -Biz ülkemizde yaptı?ımız kazılarda 50 metre a?a?ıya indik ama hiçbir ?ey bulamadık. Öyleyse bizim atalarımız telsiz telefon kullanmı?lardır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Temel Trabzon Yolunda...
Temel trenle Trabzon'a gidecektir... Ama bir türlü trenlere yeti?emez.. Temel Trene binecek! Temel ve iki arkadasi İstanbul'dan Trabzona'a gitmek üzere tren garina giderler ilk Trabzon treni 1 saat sonradir, bileti alirlar. Ne yapalim bir saat diye düsünürken yemege gitmeye karar verirler. Yemekte sohbet,muhabbet saata bir bakarlarki 1 saati geçmis.Hemen kosarlar tren garina ama tren gitmis. Yine bilet alirlar 1 saat sonrasi için. Ne yapalim vakiti nasilgeçirelim derken kahveye giderler. Çaylar kahveler sohbetler uzar da uzar ve saate baktiklarinda 1 saat olmasina 5 dakika vardir. Hemen kosarlar gara ama trene yetisemezler. Giseye gidip sorarlar yine Trabzon'a gidicek tren varmis diye.Gisedeki adam ''bakin bu son tren eger bunuda kaçirirsaniz Trabzon'a bugün dönemzsiniz'' demis. Bileti almislar yine sikilmislar ne yapalimki derken pastaneye gitmeye karar vermisler.Pastalar,kekler,çörekler muhabbet derken saate bir bakmislarki 1saat olmak üzere hemen kosmuslar gara. Tren yeni hareket ediyor,içlerinden biri uzun ilk vagonu yakalamis,digeri orta boylu son vagona tutmus. Tren gitmis,Temel oturmus yere baslamis gülmeye. Gise memuru yanina gelmis.''Sen ne garip adamsin.3 treni kaçirdin, arkadaslarin gitti,sen kaldin,aglayacagina gülüyorsun be adam.'' Temel :''Uy hemserum onlar beni geçirmeye geldiydu ben ona güleyrum''demis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Tüleyman
Biyoloji Ö?retmeni, ö?rencilerinden birisine sormus. : -Çocu?um "Refleks hariçinde insanların istem dı?ı olarak hareket etmesine ne denir? Ö?renci: -"Tik'tır hocam. Ö?retmen: -"Afferin çocu?um bildin. Senin adın nedir? Ö?renci: -"Tüleyman ö?retmenim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|