![]() |
|
|
#191 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8804
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
!!!ÖZLEDİM!!!
Durdum bekledim Dakikalara saatleri ekledim Neden gelmedin Hiçmi özlemedin Acı içinde kalırsam Ağlayıp durursam ''Seviyorum'' diye haykırsam Sevebilirmisin sevgilim ''Özledim'' diyorum Hala bekliyorum Ama haber alamıyorum Söyle gelecekmisin Çilesini ben çekerim Acısını çektirtirim Hep dostlara söylerim Hadi gel artık sevgilim Dur vazgeçtim Gelme iyileştim En doğru kararı verdim AMA SENİ ÇOK SEVDİM.... |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
GÜNAH
Sensiz yasadıgım *******de, Hep geriye maziye dalıyorum Hatırlıyorum senli günleride Sabahlara kadar aglıyorum. Bir günahmıydı seni sevmek Yoksa rüyamıydı yaşananlar Şimdi söyle bana kadınım Seni benim kadar kim anlar. İsterse günah olsun,çekerim cezamı Bana versinler senin için idamı, Adın olur dilimin son kelamı, Senin için ölüyorum ya ,fenamı? |
|
|
|
|
|
#193 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adını Koyamadığımsın
Ne zaman tanıdım seni diye düşündüm Dün gece Bulamadım Sanki hep vardın bir yerlerde Saklanmış Ve bir anda Ortaya çıkmıştın Sen Zamanda bulamadığımsın Ne kadar sevdim seni Sevgi... aşk Tutku... hayal Sanki hepsinden de öte Kalbimde En derinde Bir Duygusun Sen Adını koyamadığımsın Bitecek ve gideceksin bir gün Biliyorum Sen bende kalacaksın Ama Ben sende olacak mıyım Bir soruyum Sen de Cevabını bulamadığım... |
|
|
|
|
|
#194 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bilmezdim
bilmezdim aşkın bu kadar acı olduğunu taki içimi actana dek bilmezdim aşkın bu kadar kötü olduğpunu taki ayrılığı görene kadar bilmezdim aşkın bu kadar sıcak olduğunu taki içimi ısıtana dek bilmezdim ben aşkı taki karşıma sen çıkana dek |
|
|
|
|
|
#195 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen beni sevsende sevmesende
O kadar alışmışmki sana, şu kısacık sürede Sesini duyamamak bile yara açıyor kalbimde Seni seviyorum bu ümitsizliğim yıllarca sürsede Senden başkasını istemiyorum, Sen beni sevsende sevmesende Sana karşı olan bu zaafımla alay etsende Ufak tefek hatalarıma kızıp, bana küssende Özlemle anan, aşkınla yanan celale gelmesende Senden başkasını istemiyorum, Sen beni sevsende sevmesende. Cankuşum beni bırakıp uzaklara gitsende Benim sana verdiğim değeri, sen bana vermesende Artık adımı hiçbir yerde zikretmesende, Senden başkasını istemiyorum, Sen beni sevsende sevmesende. |
|
|
|
|
|
#196 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ŞAİR OLABİLMEK
Bu yaşıma kadar Bana şiir yazdıracak Bir hanım çıkmamıştı karşıma, Duygularını yazıya dökmek Şiir yazabilmek güzelmiş, Bazen duygusal bir haz Bazen acı veriyor olsada İnsan bir başka oluyormuş, sevince Çirkinleri güzel Güzelleri daha güzel görüyormuş, Yeşiller daha yeşil, Maviler daha mavi, Soluk renkler ise toz pembe Görünüyormuş insana. Çok kısada sürse Böyle bir mutluluk Keşke nasip olsa herkese. |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden...
Dağ başı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter... Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter... Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter... Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır, sende naz... Gündüzünden vazgeçtim, düşümde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter... Duymasa da hiç kimse Şâir gönlümün, sende karar kıldığını. Ve içimin şerha, şerha yarıldığını Sen bilsen yeter... Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi. Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek. Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek, Eğilsen yeter... Yavuz Bülent Bakiler |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler... Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum. Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun. Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk. Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk. Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller. Ben seni seviyordum, bilmiyordun. Sevinçlerim oluyordun arasıra, sen hiç bilmiyordun. Sonra herhangi biri oldun. Bütün sevinçlerim bittikten sonra yağmurlar yağdı serin haziran akşamları... Sonra bir gün uzaktan gördüm seni. Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyarak. İşte yine aynı... Kalbimi acıttın. Her zamanki gibi. Değiştik sanıyordum. Ve sen yine bilmiyordun. İclal Aydın |
|
|
|
|
|
#199 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Y Ü R E Ğ İ M
Çaresizlik içine çöktüğünde Tüm çıkışlar kapanır Birbirine kenetleyerek uzatırsan ellerini Kader takar kelepçesini Kurşunlanır sanki yüreğin Dudaklarına mühür Gözlerine perdeler gerilir Yaşamın buruk tadıyla Törpülenir yargıların Katmerli acılarla Nasırlaşır duyguların Aşk dediğinde Ayaza tutulur sözcüklerin Sevgi derken Kanın donar damarlarında Hayat deyince Küsmek gelir içinden Ebruli hayallerine Neredesin adamım Hani özlediğim teninin gül kokusu Kulaklarımda hala Burnumu sızlatan sevişmelerimiz Tenlerimizde geziniyor ellerimiz Yırt perdeni Kabullenme sakın yenilgileri Bu gece Denize nazire yapan ay Bizim için meşale olsun Yıldızlarsa maytabımız Karanlığın derin sessizliğinde Yakamozların pırıltısında Aşka batıp batıp çıkalım Sil maziyi Ümitle bak ufuklara Ben oradayım Bir elimde Üç kırmızı gül goncası Diğer elimde ise sana hediyem Y Ü R E Ğ İ M |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SON KEZ
Seninle kumsalda Aniden karşılaştığımızda Denizden yeni çıkmıştın Saclarında kumluydu Dudaklarındaki tuz tadıyla Beni öptüğünü, sımsıkı sarılıp Canım can diyip boynuma Sarıldığını hayal edip Bu CAN senindir diyerek Y Ü R E Ğ İ nden öpebilir miyim Senin için yazdığım yazıları Çektiğim fotoğraf karelerini Şu mutsuz dünyamda Seninle mutlu olacağımı Sana sımsıkı sarılıp SEN BENİMSİN, CANIN CANISIN Diyeceğimi ve seni hayal edip Bu can senindir diyerek Seni Y Ü R E Ğ İ N D E N öpebilir miyim Yüreğim…. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|