![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim İçin
Benim İçin Kahverengi Nedir? Eşsiz bakışlardır, kalp şeklinde gözlerdir kahverengi... Benim için sevgi nedir? Tarifi, söylendiği gibi güç olan, Bir o kadar da kişiye özel olan şeydir sevgi Şenden başkasının olamaz asla sevgi... Benim için acı nedir? Ne olduğunu ben de anlayamadım Acının. Sanırsam bu kadar adı dünyada Senin gibi saf, senin gibi kötülüğün ne olduğunu Bilmeyen bir insanın olabileceğini görünce, Şaşkınlıkla birlikte gelen duygudur acı... Benim için gülümsemek nedir? Bir uçurumun kenarındayken bile sadece Senin var olduğunu düşünerek bile Yapabileceğim şeydir gülümsemek... Benim için bir gün nedir? Benim için bir gün gerçek bir hayattır, Benim günüm seni tanıdığım gün başlamış da Benim haberim yokmuş ve biliyor musun? Benim günümün gecesi yok Benim için mutluluk nedir Senin her gülüşünde hayat tohumlarımın Yeniden filizlenmesi bile yeter mutluluğu Tatmaya ama her zaman yanımda olduğunu Bilmek insanı ayrı bir mutlu yapıyor... Benim için aşk nedir? Uğruna her şeyi yapabileceğin, tek kelimesiyle Aya bile gidebileceğin, uğruna gerekirse 2 tane kalp Gerekirse hayatini bağışlayabileceğin insandır. Benim için aşk nedir? Sensin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|