![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sexgide ölümgibi be aşkım sen sevmeyi blirmisin be allahsız hiçççç
günah işledimmi kitapsız ben seni sevdim ben senin için ölüme bile gittim ben var ya ben seni sevdim haaa_ ölürsem var ya ben seni sevdimmi di artık sevdalı maşıma delicesine sevdimdi, sevgilim hayatım sensiz gecen hayatıma bir düşünce bile olsa yaşamdaki evren bile, dünya bile seni sevdfigim kadar yetişemezler ama aşkın ne oldugunu anlamıyosun ki bu aşkı bilmeyen ler için SENSİZİM SEVGİLİM ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() senin resmini gözlerime çizdim
nereye baksam seni görüyorum her yerde seni kokun senin sesin güneşim sensin yıldızım sensin dünüm sensein yarınım sensin **************************************** şaire ilham kebaba et sin sen güzel olanalarda eksik olansın sen sebebsizlere sebeb gçersizlere onaysın sen yaralara merhem develara çaresin sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hayatıma attıgın çiziklerden biri ,
bu son gidişin fazla geldi,her gidişin gibi nefret ettirdi,sensiz hergün oldugu gibi,hergün öldürdü, nekadar çok söledin beni sevmediğini, belki olur derler ya belki olur zamana kaydır,zaman kayar ama bana yardımcı olamaz,seni biran olsun unutturamaz,bukadar zaman silemediyse seni kalbimden,bir asır koyarmı sanıyosun,olamz sevdiğim olmaz mehtap seni unutamaz olsun herkez kolay sansın anca beni yananlar anlasın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() varya nihal daha dün seni unutmam diyodun
ama diyeli iki gün olmadan unuttun tamam kabul sen unuttun ama ben ben ben ben seni hala unutamadım...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstediğin kadar ayıpla beni ağladığım için
Beni alatmanın ayıbını silemezsin Öyle kederliyim,deliyim,divaneyim Öylesine yanmışım yıkılmışım bilemezsin... Nasıl düşünüyorum seni günler boyunca Nasıl doluyum seninle anlayamazsın Zalimim güzelim taş yüreklim benim Sev desem sevmezsin bilirim Ağla desem ağlayamazsın Bilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seninle...seninle sözcükleri olumsuz kalsın
sen aşkın, sen umudun,sen özlemin,hayatın adısın şimdi içimde çoğalttığım sesimle haykırıyorum herkes duysun diye ___HİÇ KİMSE SEVDAMA SENİN KADAR YAKIŞMADI VE SEVDAM HİÇ KİMSEYİ SENİN KADAR YAŞATMADI!!!___ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevgi
adının baş harfiyle başlamak bismillah kadar sana yakın olmak,allah,a yakın olmak seni sevmek,yaradanı sevmek yarat,tılışından seni seviyorum limonun damakta bıraktığı etki kadar etkilendiğimde ve seviyorum elma kokusunu teninin ürettiğinde sevgi farklı bir anlatımdır sevildiğinde seni seviyorum herdefa sevildiğimde başakları seviyorum saçlarının her telinde sarımsı kokun ekmek kokusu fırında sana kurulmak sofrada alın teri ırgatın seni sevmek emeği sevmek emek ve |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben ne sevgiler gördüm ne aşklar yaşadım. Ne senin kadar güzeldi, nede
senin kadar vefasız. Ne bir umudum kaldı aşkından nede yüreğimde sevdan. Birtek tesellim var artık oda birdaha sevmemek. Hep seninle geçmesini istedim ömrümün, sana aşkım dedim canım dedim sende bana umut verdin ama gönlünü veremedin! Vefasız aşkım. sen varsın gece gündüz aklımda, gözyaşımda, o kadar sevda yaşasamda, hiç birinde ağlamadım sende ağladığım kadar vefasız aşkım. İlk görüşte vuruldum sana, yüreğime yara ya |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Utanacaksin!!!...
Belkİ O GÜn Benİ Arayacaksin Her An Her Yerde Benİ Soracak Fakat Benİ Asla Bulamayacaksin O An Kendİnden Utanacaksin ÇÜnkÜ Benİm ÖldÜĞÜmÜ Duyacaksin Bİr Vefasiz Kurbani Oldu Dedİklerİnde O Vefasizin Sen OlduĞunu Hatirlayacaksin Bİr Anda DÜnyan Yikilicak Haykirarak AĞlayacaksin Bana Yaptiklarin Aklina GeldİkÇe Mezarima Gelmeye Utanacaksin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ilk gördüğün anda sana aşık olsum
gözlerine baktıgımda kendimi buldum tek bir engel vardı benden cok uzaktaydın ama seni bir tek seni içimde yasattım bilemezdik severek ayrılacagımızı bilemezdik birbirmizden kopacagımızı geridön desen hiç düsünmeden geri dönerim cünkü seni birtek seni canımdan cok severim istedigim bir tek sensin inan bana sevdigim bir tek sen sendin hayatıma anlam katan yasama nedenim olan öyle bir girdinki kalbime cıkmamak üzere yerleştin yüregime ne kadar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|