![]() |
|
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 45558
İtibar Gücü: 1295
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bİlmem Hatirlar Misin? Askim ( Genco )...
Bİlmem Hatirlar Misin? Eskİden Balat'in Kuytu KÖŞelerİnde BuluŞurduk Senle. Bebeklİkten Berİ Yaniktik Bİrbİrİmİze Sen Bana Hep BebeĞİm Derdİn Bende Annem Gİbİ KonuŞma Derdİm Sana. Hep Haykirirdin DaĞlara TaŞlara; Ben Bu Kiza AŞiĞim Hemde Çok AŞiĞim... Balat'in Tozlu,toprakli,taŞli Yollarina Yosun TutmuŞ Duvarlarina Yazardin Adimi Belkİ De O YÜzden Birakip Gİdebİldİn Benİ Oysa Ben Senİ O Yollara Yosun TutmuŞ Duvarlara DeĞİl Kalbİme YazmiŞtim... Ben Kalbİmİ SÖkÜp Atmadan Unutam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() GİDECEKSİN GİTME...
Biliyorum gideceksin bu gece ,toplamışın bütün eşyarı,bütün hatıralarımı bırakmısın.Al bu kazagımı kışın sıcak tutar bu atkıyıda boynuna sar sana son hediyem.Gideceksin biliyorum suz ne olur bir şey söyleme sadece sarıl sarılki ölene denk sadece senin kokun kalsın .Gideceksin ne olur bakma bana sana söz veremem sonra ,kapıyı kapatma bırak hep öyle kalsın Gideceksin biliyorum dur kitme kime nasıl gideceksin. ben gideyim .sen gidersen ben ölürüm ,ben gidersem sen yaşarsın.cünkü sana sevgim ne ka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() şimdiye kadar...
ben şimdiye kadar seni sevmişim simdiye kadar senni kalbimde saklamışım ben şimdiye kadar seni silmek için değil sevmek için saklamışım |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() karanlıklar?...
bir gece yarısında sokaktayım kıayboluyorum anılarla buz gibi bir kaldırımın başındayım yürüyorum aklımda sen varsın sabahı istemiyorum sadece karanlıklar kalsın öyle tenhaki sokaklar sanki herşey içine kapanık yansada aydınlık lambalar benim içim zifiri karanlık ne gündüzü görmek isterim nede sevmek karanlıklardır benim sevgilim ne ölüm isterim,nede değişmek |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() __________küllenen aşK___________...
YILLARDIR KÜLLENMİŞ AŞKIN VAR BENDE AŞKIN MEKAN KURMUŞ YANAN GÖNLÜMDE BENİ TERKETİPTE GİTTİĞİN HALDE SANA İNTİZARA KIYAMIYORUM BENİN KADAR SEVENE RATSLAMADIYSAN DERTLERE ÇARE BULAMADIYSAN GİTTİĞİN YERLERDE GARİP KALDIYSAN GERİ DÖNNNNNNNNNNNN O ESKİ YERİMİZDE BEKLERİM SENİ ÜZÜLME SEVGİLİM AFFETTİM SENİ BİR MECNUN YARATTIN ÇÖLDEYİM ŞİMDİ ESKİDEN VOLKANDIM KÜL OLDUM ŞİMDİ EN BÜYÜK AŞKINDIM EL OLDUM ŞİMDİ SANA İNTİZARA KIYAMIYORUM CENGİZ KURTOĞLU BU ŞARKI SÖZLERİNİ KENDİNE YAK |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() KurŞun Parasi...
Senİ Unutmak Kolay Olsaydi Adini Kalbİme DeĞİl YaĞmur YaĞdiĞi Zaman Yok Olup Gİden Delİ Dolu TopraĞa Yazardim Senİ Sevmek Kolay DeĞİl Asil Zor Olan Sensİz Kalmak Ben SensİzlİĞİ İstemİyorum Sensİz Bu DÜnya'yi Da İstemİyorum Lanet Olsun Sensİz AldiĞim Her Nefese Haram Olsun Sensİz GeÇİrdİĞİm HergÜne Al Allah'im Canimi YaŞayamam Kİ Ben Onsuz Mahvoldum Senİn Sevdandan Kahro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() günaydın...
güneş yavaş yavaş kızıllığını gösterdiinde, ışığı sabah güzelini ararken , en güzelini yani seni bulduğunda, göz kapakların usul usul aralanıp gözlerinin güzelliği sabahı ayrı bir aydınlattığında, günaydın . . . |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|