![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8772
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beyaz bir gül sundum sana, tüm temiz duygularımla
Al onu benim için yüreğinde sakla Kalbinin her köşesinde, her yıl sonbaharda Beyaz güller açsın benim için Sarı yapraklar düşerken bu zamanda Beyaz güller açacak yüreğinin dörtbir yanında Anlayacağım o zaman hatırlandığımı Ve işte o zaman, nerede olursam olayım Sana ulaşacağım kalbimle, sonsuzluğun bir köşesinden Beyaz gülelr getirecek beni sana taa uzaklardan Hiç solmayacaklar!! Arayıp sormasamda, yüzüne hiç bakmasamda Sanma unutuldun !! Kalbimde beyaz güllerin arasında yaşıyorsun Ve kalbimde açan beyaz gülelrin sana ulaşmadığını biliyorum, ümit ediyorum Beyaz güllerim, senin beyaz gülelrinle karıştığı anda Sonsuz bir mutluluk içerisinde yaşamayı bekliyorum Ama şimdi gönlümdeki beyaz gülelri açtıramıyorum Bir gonca halinde bile kalsalar ve solmasalar, bana bu da yeter Asla solmasınlar !!!! Çünkü ben onların, beyaz güllerinin benim için açmasını bekliyorum. Birgün karşılaşırsak herhangi bir yerde Güllerim açacak yeniden Onları gözyaşlarımla büyüttüğümü göreceksin Belki de anlamadan gülüp geçeceksin Belkide birgün gelecek, beni yeniden seveceksin. O zaman beyaz güllerimizi mutluluk seli ile büyüteceğiz Ama birgün, beni hiç sevmeyeceğini anlarsam Bütün güllerim solacak, açmayacaklar Güllerimi, beyaz güllerimi kurutma birtanem Onları gözyaşlarımla büyütürken Bir anda solmalarına izin verme Onlar senin bir damla sevgine muhtaç Beyaz gülller ikimize muhtaç Ben sana muhtaç !! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|