![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57926
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sor Uç Dur -ma
-bununla kurtarırsan diyordu Annem 'geldiğinde başıma bir bela' sanki sigara içmişsin oğul- sor uç dur ma ma ma tarihlerini bırakıyorum tarihçilere derin derin sor uç dur ' sunlar olmaya ki işsizlerin işi ola köşe başı kapmaca para lar gelir ardından kimbilir, paralamalar da olur kırmızı kaplı kitapsa yazdığın içeriği kime ne sor uç dur ma ma ma nerede kaldı o yasaklı kelimeler kitapların kapağı mı değişti ne kızıl olmasa da ona yakın renkler ya da andıran birşeylerde olurdu kara bandajlı ak sayfalarda tabulara mı takıldılar dersin dokunmadan ürktüğün sor ma lar sor uç dur ma ma ma en önde devşirme sesler devşirme ellerin elinde diyorsun balkanlar üzerinden bir şivemi türedi ne kazandıkları bilinmeyen yerli halklar üzerinden ma ma ma hop hopa mı gelirdi bir halk halk dedimse halklara, daima uzanıpda giden ince bir yol vardır kırmızı mırmızı bulaşan bir renk mi karanlıktaysa kara görünür, korkma diğer renkler gibidir doğada kanının rengidir, göze gelir. sor uç dur ma ma ma neme lazım diyorum ya adamın birine haydi sende diyor bana, boğaları saldırtmak mı niyetin diyorum söz arasında ona adam diyor ki bana, akılsızdır boğalar rengin peşinden koşturmaktansa sırtından akıtılan kanlara dönseler burnundan solumazlar belki de kırmızı mırmızı, her neyse, karıştır biribirine öfkelerindendir, öfkelerinden bir adam yüksek sesle diyordu bana şakşakçıların arasında olduklarından mı bunca öfke nefessiz kalacaklarını öğrendiklerinde... geçde olsa diyebiliyor ya... Ercan Cengiz |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|