![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yazamadıklarımı Yazacağım
Bir gün sana yazamadıklarımı yazacağım Sayfalar dolusu; kan, gözyaşı, sevda Senin için katlandıklarımı anlatacağım Eğrisi doğrusu; neleri kaybetmişim yolunda Sen bilmedin kadir kıymet Eller görsün mecnun olduğumu uğrunda Sendin yüreğimde dinmeyen hasret Nedense değiştin; benim için Leyla olduğunda Ben varsam bulutu perde eyledin Benim için vazgeçilmez bir güneş olduğunda Yağmura hasretken karlar yağdırdın Alev, alev yaktın; boyun büküp solduğumda Feryadıma yıkıldı birer, birer dağlar Keyifle kahkahalar attın ağladığımda Bir gün yazamadıklarımı yazacağım Saçın başın yolacaksın okuduğunda Dilin tutulacak, donup kalacaksın Sayfaların her mısrasında kendini bulduğunda Anlatacağım bir, bir; seni ve beni İşte o diyecekler, yazdıklarım okunduğunda.! Bir daha güneş olup doğamayacaksın Ben kara toprağa kavuştuğumda Toz tanelerinde beni göreceksin Rüzgar yerlerden alıp savurduğunda Yazdıklarımı yaksan da, kalacak anılar külünde Anlatılacak; iki kişi bir arada olduğunda Benim için günahkar, ama aşıktı diyecekler Sen ne cevap vereceksin; sana sorulduğunda Bana ettiklerinle kahrolacaksın Anlatacaklarımla can evinden vurulduğunda Belki ben asla göremeyeceğim Ama sen, ama sen, insan içine çıkamayacaksın Yazamadıklarımı yazdığımda Yazamadıklarım okunduğunda Dilden dile anlatılan efsane Ben mazlum aşık; sen vefasız sevgili Dahası ben bir zalim kalem elimde Senin sevdan ile kafayı bozduğumda Yazamadıklarımı yazacağım Sanırım o gün artık çok yakında Y.Tarihi 30-07-2003 Saat 16.00 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|