![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Süzgeç
Kendi ayıbını örtmeye çalıştığının farkındayım. Böyle tehditlerle bir yere varamayacağını sende biliyorsun. Gereksiz laf ebeliği peşinde dolaşman daha çok zarar verir bize. Kurduğun veya kurmak istediğin planlar her ne ise umarım içinde ve sonunda kötülük olmaz. Başkalarını dinleme meselesine gelince; şimdiye kadar bundan farklı bir olay yapmadın. Bana kurmaya çalıştığın bu baskının ters tepmesi seni böyle oyunlara zorluyor. Hala anlamadığın bir şey var. Bana karşı olan özlemini dindirmeyi düşünmüyorsun da, kirli oyunlar peşinde dolaşmayı hedef seçiyorsun. İşte aramızdaki bu farkı başkaları çok iyi süzüyorlar. Bana ithaf etmeye çalıştığın söylemleri uygulayan sensin. Hatta böyle bir şeyler varmış gibi davranmak da senin oyununun bir parçası. Şunu söylemeliyim; Ayrılmayı teklif etmende, ayrılmayı bu kadar çok istemendeki gayeni iyi süzdüğümü zannediyorum. Sen her ne kadar saf olduğumu söylesen de! Aramızdaki köprüyü yıkmaya çalışman normaldir. Ancak; bizim aramızda öylesine bir bağ var ki onu yıkabilmek için, benim bu dünyadan göçmem gerekir. Zannediyorum, planlarının arasında o da vardır. Ben seni istiyorum diye yaptığın baskı da ters tepti. Ama Allah'a hep dua ediyorum. Bana uygulamayı göze aldığın müeyyideler her ne olursa olsun, kendine yapmış olursun. Bu da sana yakışır. Meydan okumana gelince. Bu sevdada; Senin hakların olduğu kadar, benim haklarım da var. Beni buhrana sürüklersen, yaşamıma müdahale etmeye kalkarsan, psikolojik eğilimlerimde herhangi bir değişimle karşılaşırsam, bil ki seninle daha çok karşılaşacağız. Sana olan sevgim veriyor bu hakkı bana. Gördüğün gibi! Atılıp tutacak kadar, boş değil bu meydan! 24.11.2006 01.00 Kamil Çağlar
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|