![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gittiğin İyi Oldu
bitti. uzun zaman kabullenemesemde bu ayrılığı, bitti geride boynu bükük anılar bırakarak. bitti ince bir sızı belki yarım bırakarak belkide kalarak... itiraf ediyorum üzüldüğümü ama bir iki gece evet darlandım,efkarlandım belkide yandım lakin bir iki gece sadece... şimdi yokun fikrimde düşlerime bile girmez oldun teşekkür ederim çıktığın için düşlerimden artık uyuyabiliyorum yalnız rüyalarımı seninle bölmeden. tek kırgınlığım sana harcadığım zamana birde kendime. şimdi adını anmayı bırak bakmıyorum bile resmine. ki o resim senden daha yürekli daha mert. gittiğin iyi oldu yapamazdık zaten bu bitiş bakalım kime dert. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gök Mavisi Umutlar ve Empatik Yalnızlıklar
her aşk bir ayrılığa gebe. her ayrılık empatik yalnızlıklara. milyonlar içindeyiz belki yanımızda hiç kimseler olmadan. lakin tükenmez umutlar biliriz. can tükenmeden ve ömrün miadı dolmadan... her yaşam düşsel kaygılara gebedir her kaygı demli çay kıvamı intiharlara. bir tükenişin namlusundayız belki lakin her ayak sesi bir umuttur her tıkırtı bir başlangıç sisli puslu hayat koridorlarımızda... insanoğlu aşksız yaşayamaz. öldüresiye siyah umutsuzluğa dalsada gök mavisi umutlar içinde. her ne kadar gece çöksede üzerimize. sağanak yalnızlıklar acıtsada canımızı. yitirdiğimize yanarız ama. yeni bir heyecanla tamamlarız hep eksik kalan yanımızı... her aşk bir ayrılığa gebe. her ayrılık empatik yalnızlıklara. kimbilir belki aynı senaryonun baş rol oyuncularıyız bir birimizi bilemeyen ve yeni bir ayılıktan ölüm vari korkarak yeni bir aşka yelken açıp derin mavilerde sevemeyen.............. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönlümün Arsızlığı
köklerimi kendim söktüm. artık filizlenemem. yeşeremem artık hiç bir umuda. hala ıslak,yeşil ve dingin duruyorsam; mevsimin azizliği. kırılgansa dizelerim. hüzzam oluşumdan. ve hüzzam oluşum; kimsenin değil kendimin kimsesizliği. şiirimi kendim yazdım. bundan sonrakilerde sen olmayacaksın. artık yazamam adını hiç bir kağıda. seni yazmayacağım derken bile sen geçiyorsa dizelerimde bu unutmak isteyip; başaramayan fikrimin tutarsızlığı. sitemliyse sözlerim, kapına bir çok defa gelişimden. ve kapına bir çok defa gelişim; senden vazgeçemeyen gönlümün arsızlığı. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerimin İçi Ağrıyor Anne
tüm gurursuzluklar benim olsun. onurum onursuzluk. içimde bir buruk mutluluk var. sırf bu sebepten koymuyor umutsuzluk. ama bak..... bak yalnız kaldım yine içim sızlıyor. bak ağlatıldım yine aldatıldım. haksızlıklar,şanssızlıklar, insafsızlıklar içinde uzananamam o sıcacık ellerine. yine kıydılar bak gözbebeğine. gözlerimin içi ağrıyor anne. ağlıyor. yüreğim paramparça yine. yanıyor. böyle har bir kimsesizliğe, dayanamıyor. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözün Aydın Ey Sevgili
seni,unutulanımı, geride bırakıp gidiyorum. gözün aydın ey sevgili sen yaşa ben ölüyorum.. kağıdımı, kalemimi, sevgimi yaşanmışlığı çakmak cebimde taşıyorum. gözün aydın ey sevgili bu dünyadan taşınıyorum. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hadi Bir Yara Aç
hadi bi yara aç... kalın kabuk tutmuş. acısı dinmiş. sızısı kalan. bana aşktan söz et ama eskimiş ama kanamayan. ki inanayım acına yaşamışlığına. sende onlardanmısın. hani ısrarla yanlış trene binen ve ısrarla düşen buzul bir çelik soğukluğuna.. offf... sus. anlatma yada. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hadi Hayırlı Olsun Girdik Ekime
biri var dı... ay geceye küsmüş bir yerlerde. ilk kırağının düşüşüyle yere yıkılan, ekimde. bir istila sabahın ilk saatlerinde. biri vardı ihaneti yaşamış ilk gurbetinde. biri vardı bin yama umutlarının her birinde. bir adamki çığlıksız feryatlar oturmuş gözlerinde. ve ne çıldırtası haykırışlar utangaç suretinde. bir sabah erken. bir silik kırağıya ömrünü yazmış. ve o ömür o ad oradan silininceye kadarmış. birileri bilir ama kimse sormazmış. bir balıkçı görmüş sonra feryadetmiş. yamalanmış umutları kanıyor havar. yaralanmış umutları damlıyor havar. bir adam kanıyor düşüyor havar. bir çocuk ağlıyor üşüyor havar. halkım geçiyor gidiyor gülüyor havar... hadi hayırlı olsun girdik ekime.... haa.... bi adam vardı ya! ! ! artık yok....? İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Haklısın Ama Seni Seviyorum
haklısın.... yıllarca dolandım durdum başka başka gönüllerde belki hala adım dolanıyor, adını dahi unuttuğum dillerde. ama bu anda,bu yerde,bu gönülde, tek senin adın var. birde hasretin,ta içerimde. her nekadar sana yalan gelsede bu sevda, her ne kadar riya gelsede söylediklerim, senin olduğun kadar, kimse yok bu gönülde yemin ederim. eğer ki birazcık inancın varsa Allaha seni seviyorum anla. çıkmayayım sabaha. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hala Nasıl Yazıyorum
anlayamıyorum... nasıl yaşıyorum, henüz tek damla dökmeden gözlerimden.. nasıl yazıyorum hala; suskun,sessiz,ağlamaksız, ama içten. nasıl yaşıyorum... tıka basa bastırılmış çığlıkların, ihanete yenilmiş sevdaların, yağmursuz yapış yapış hazanların. ıslak ama nemsiz haziranların yalanarın,yananların,yakanların, acıyan,acıtan,sancıtan,kanatan bunalımların doyumsuz gözkapakların sisli puslu ağlamaksızlıkların içinde. anlayamıyorum... nasıl yaşıyorum. nasıl yazıyorum. ben susma hakkımı kullanıyorum... anlayana sadece yazıyorum.... yaşantım bu. sadece yaşıyorum..... hiç bir şey umarak alıyorum kalemimi elime. hiç bir şey duyarak cevap veriyorum duymak isteyenlere... hiç bir şey yazıyorum yine... hiç bir şeye cevap vermiyorum sormak isteyenlere... susma hakkımı kullanıyorum, çapraz ateş altında bırakılmış militan bilincinde... hoş görün ne olur... sorulası bir yazgı değil benim ki. sarılası bir hüzün kendimde kendi içimde ömrümü kemiresi. yanlış anlamayın ne olur... paylaştığım acılarım değil; yazmam gereken şeyler kalan elimde sadece kelimeler söylenilesi... anlayamıyorum... nasıl yaşıyorum, henüz tek damla dökmeden gözlerimden.. nasıl yazıyorum hala; suskun,sessiz,ağlamaksız, ama içten. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Halime Bakıpta Sakın Acıma
halime bakıpta sakın acıma reddedişin koymadı isyanım sana değil şansıma. akşamdan akşama salındıysam şişelerin girdabına, kendimi bulmak içindir bu meçhullere dalışlarım. adın gelmez artık dudaklarıma, kendimedir kahredip haykırışlarım. açılsada gönül kapın mağrur aşkıma; bitmeyecek böyle akşamlar, böyle içmeler, ve böyle kendimi arayışlarım. haklı olabilirsin. çizdiğim yol belki biraz sapa. lakin lanet olası kalemim; serseri şiirler yazmaktan gelmiyorki insafa. olmuyor... kendime doğru bir yol çizemiyorum. böyle akşamdan akşama içip, seni sevdiğimi haykırmadanda edemiyorum. tamam. yaptığım doğru değil. ama senli şiirlerimi sakın sorma, bende bilemiyorum. içkiye gelince salla itliğimden içiyorum. İrfan Bakırcı
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|