![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sitem
sana sitem olsun yazdıklarım. ömrüne matem olsun. ben hiç kimse değilim yüreğine dokunabilmiş. yada bir anlık mutluluğu yaşatabilmiş. ben bir yokluğum ellerinde bir boşluğum doldurulması imkansız bom boş yüreğinde. ben bir hiçim belki sende lakin isterdimki yokluğum bile seninle olsun adımı anmasanda en mutlu gününde, doğum günün kutlu olsun.................................. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sokak Çocuğu
adım abdullah. koca bir şehrin tenha bir semtinde, yedi katlı bir apartmanın zemin katında doğmuşum. ebesiz, hemşiresiz. anam beni doğurduktan hemen sonra kalmış nefessiz. adım abdullah. kendimi bildim bileli sokaklardayım. anam babam yok ama; enaz sizin çocuklarınız kadar namusluyum. yalnız çok aç olduğum zamanlar, bakkaldan ekmek aşırdım. aldırmasaydınız ayakkabılarımın yırtığına, iş verseydiniz çalışırdım. adım abdullah. ben bir sokak çocuğuyum. üstüm başık yırtık ama; enaz sizin çocuklarınız kadar yarından umutluyum. belki okul çantam,mavi önlüğüm yok ama; ben umutlarımla mutluyum. belki çok çaresizim. ama bundan hiç utanmıyorum. çocuğum daha, aklım ermez kimseye kabahat bulmaya. belki biraz daha büyürsem başlarım utanmaya. ben henüz bir çocuğum. karışamam büyüklerin işlerine. işte bakın bırakıyorum kendimi koca, kahpe bir şehrin ve sizlerin ellerine.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Son
bu defa ben gelmeyeceğim. nafile, bekleme... sana mecbur olduğumu biliyorum. yinede o zamansız kapına düşüşlerime, bir son veriyorum. damdan düşercesine sana tutulduğum için, kırpışan yüreğimden utanıyorum. bu son kırışındı kalbimi, bu son incitişindi yüreğimi. eğer şimdiye dek boşa harcamadıysam sevgimi; bu defa sen geleceksin. ve yüzünü kızartıp af dileyeceksin. yeter artık senin için kendimle ettiğim kavgalar. ne kadar sevsede yürek; fazla nazla nihayete erermiş ölümsüz denen sevdalar. istemiyorsan söyle bitsin, artık nazlanma. kendinide sakın öyle vazgeçilmez sanma. bir anda adınıda silerim, senide yüreğimden. bir kilo rakıya gömerim bu aşkı, affeyle başkasıda gelmez elimden. kahretmez beni bir aşk, gelmezsen gelme. kahrolayım tek damla dökersem gözlerimden.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Suç İkimizinde Değil
bilmiyorsun... sana olan zaafımı farkettiremediyse gözlerim, suç benim değil... vedanın yaşattığı hüznün, buğusundandır gözlerimin manasızlığı. beni biraz anlayamadıysa eğer yüreğin, suç senin değil... sevdamın çok ağır oluşundandır, fikrinin tutarsızlığı. biliyorum...
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sus...Yalan.
uyuttum bütün düşleri gece yarısı kabuslar avucumda. tatlı hayallerim artık ziyan. sus... yalan. hani, senmiydin beni anlayan. bizi yaşayan. susturdum bütün sözleri tüm gülüşler, gülücükler avucumda. korsan kaçamaklarım artık ziyan. sus... yalan. hani, senmiydin beni anlayan. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Suskun
sakıncalı bir suskunluk içindeydik o akşam bu kadar susacak ne konuşmuştuk ki yada ne paylaşmıştık ki aynı havayı teneffüs ederken, böyle karşı karşıya, ayrı koltuklarda. gözlerinin yüreğime akması müebbetindi aslında. bir mahkumun yüreğinde hapsalmakmıydı yoksa aslolan dava. gözlerim asıl nüshalarını gönderiyordu sana suskun kartpostallarımın. yüreğim fotokopilerini saklıyordu atardamarımın kanlı yolunda. kanlı canlı bir suskunluk içindeydik o akşam. bir bakışla başlarken yan koltuklarda herşey; bir bakışla bitiyordu bizde, karşı karşıya, ayrı ayrı yaşam. sustuğumuzun yarısını konuşabilseydik; farzetki hiçbir şeyden farzetki topraktan taştan. hiç değilse sigaranı unutmazdın o suskun telaştan. senden ya kırgınlığım bu oldu ya dakika geçmeden dönüp sigaranı aldın. ama ben saatlerce o koltukta İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Susmakta Kaybettiriyor Adama
konuşmak kadar susmakta kaybettiriyor adama yada susarken anlatamamak. ölmek kadar yaşamakta kaybettiriyor adama yada yaşarken oralı olamamak. hangi çağrıya kulak versin şimdi bu yürek suskun kartpostallaramı ağlayan notalaramı. yada katedilmesi gereken ama bir türlü adım dahi atılamayan yollaramı. yollar uzun netameli korkunç buğulu karanlık.... onun için bir ah daha düşürürsem dilimden bir daha hiç kimse geçemez İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Suya Söyledim
günler, ******* boyu seni düşündüm. aşka dair hayaller kurdum ikimiz için. uzun uzun sevdiğimi söyledim hayaline. sarılıp yattım yastığıma, bağrıma taş bastım senin yerine. ümitsiz bir aşktı bu biliyordum. yinede seni ölümüne seviyordum. ve seniböylesine sevdiği için yüreğimle gurur duyuyordum. tek sana değil; kimselere diyemesemde duygularımı, o bilmediğin aşkımla ben tek,kendime yetiyordum. hata ettim... suçum büyktü lakin; itirafımın bağışlanamayacağını bilemiyordum. tamam ben çirkindim,sen mükemmeldin. ben bahtsızdım, sen hepfelekleydin. tamam ben senin dengin değildim. bağışla, yüreğime olduğu gibi, dilimede söz geçiremedim. ve sonunda seni deliler gibi sevdiğimi suya söyledim. yitip gideceğini adım gibi bildiğim halde büyük aşkım bir anlık bilinsin istedim.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Talihsiz Bir Şey
ikimizin bir tarifi olmalı ayrı ayrı değil, yekpare. ben sıradan biriyim senin kadar sıradan senin kadar kimse senin kadar hiç kimse ikimizin bir tarifi olmalı yaşananlar talihsizlik değilse. her ne kadar tarifsizde olsa aşk talihsizlik değil nasılsa. ama ayrılık talihsiz bir şey. oda bir bakıma, acı yanıyla tarifsiz bir şey. yani, şimdi, bittimi herşey? yani, adı koyulamayacakmı bu mütevasız yaşanmışlığın? gel, bari talihsizlik diyelim buna. hiç değilse mazimizin bir adı olsun. eğer talihsizlikse paylaşılan. bari bizim talihsizliğimiz olsun.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tam Silinmişken Fikrimden Adın
boşversene sen. unuturmuşum. yeni birini bulurmuşum. bu kaçıncı ama. bu kaçıncı yıkılışım. bu kaçıncı yıkışın. her seferinde gidiyorsun dönmemek üzere unut diyorsun dönmem diyorsun her seferinde. unutuyorum. bazı gece yarıları düşsede bir parçan ciğerime. gönlümü tuzlu damlacıklarla avutuyorum. tam silnmişken fikrimden adın. dönüyorsun tekrar arttık yeter be yüzsüz kadın. git. yokluğuna birazda olsa alıştırmışken kendimi. bir daha el edip gül edip kandırma beni... İrfan Bakırcı
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|