![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Vedalar Tek İstikamettir
ayrılığın saati yoktur. saat hep ayrılığı gösterir. gitmelerin yönü yoktur, vedalar tek istikamettir. suskunluğun miadı bilinmez. ne kadar istersen o kadar susulur lakin kırgınlık muammadır. miadı erken dolar ve, o,en çok sevilen bile unutulur... gideni geriye döndürmez yollara bakmak. ya da erken dönsün diye su serpmek ardından. dindirmez acıyı. döndürmez yolcuyu. bir ıslaklık bırakır sadece yollarında. ve gözlerinde bekleyenin umutsuz akşamlarında. umutsuz, sıkılgan cam kenarlarında.. ayrılığın saati yoktur. saat hep ayrılığı gösterir. gitmelerin yönü yoktur, vedalar tek istikamettir. giden gitmiştir belkide dönmez.. vuslat......... muamma.... bilinmez..... İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Y eni G eldim
yeni geldim acılar ülkesinden. terliyim sarılma.. ama korkmada... sızılarım beni yaralar içten içe. sızmaz dışarı kahırlarım, değmez kimseye. ben acımı yüreğimde yaşarım. korkma ancak sevdamla bir gönülde taşarım. lakin yeni geldim acılar ülkesinden. ne olursun darılma hemen, sadece birazcık zaman tanı. bilmiyorsun, eski aşklar çok yoruyor adamı... İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yağsın Dursun Yağmur
bir meyhaneye düşerim bu akşam yüreğine düşercesine bir büyük rakıyla boğarım kendimi al yanaklarını içercesine yağmurda yağıyor ki gökten ip gibi sokağına düşüyorum sırılsıklam bir it gibi doldur derim meyhaneci domuz dolusu olsun bu akşam kadehler. dolu dolu çok sevdiğimi dedim ya yare umrum olmaz bu gün gayrı kederler. yağmur yağıyor yarin sokaağına ip gibi sürüne sürüne gideyim bu gün eve it gibi seni getirecekse hep yağsın yağmurlar bal rengi gözlerini bana ver, sana yüreğimi vermişim ah yar lakin istemem o kurban olduğum gözlerine revan olmasın hazin damlacıklar, hüznün değil; aşkın yağmurları yağsın gözlerinden hep ip gibi. ve ben kaybolayım ummanında sevdanın, gözlerinde boğulayım çırpınan bir itgibi. ya rakı bal rengi bu akşam bardağımda, yada gözlerinin rengi kalmış aklımda. ah bir resminde olaydı ya yanımda! yağsın dursun yağmur delice bir ip gibi. öleydim kapında sersefil bir it gibi. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnızlığı Bölüşmeyelim
demli bir yalnızlıkmıydı yine payımıza düşen. yada aynı yalnızlıkta paylaşımcılar mıydık, bir eski ağustosa dargın. alışkınız galiba ani kararların kurbanı olmaya, haklısın ümitlerimiz yalnızlığımızdan da yılgın.. uzatmayalım bu kırgınlığı, koca bir yalnızlığı bölüşmeyelim. böyle incineceğine kalplerimiz en iyisi hiç görüşmeyelim. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yapayalnız
gecenin bir yarısı kar yağıyor İstanbul'a sokakta bir adam ki ipsiz sapsız belli serserinin teki sorsan yüzde bin sigarasız. gerçi bizdede sigara yok. salmışlar ipimizide, salmışlar ikimizide... gecenin bir yarısı kar yağıyor İstanbul'a sokakta iki adam; biri ben, biri o patavatsız. ikimizde sigarasız. ikimizde aynı yolda, ayrı ayrı ahmak, budala, yapayalnız... İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaresi Bir Hoş Acılar
ben, kısa boylu aşk serüvenlerinin uzun kahırlarını taşıyan adam. ben, yardan bir parça tebessümü yıllarca yüreğinde yaşayan adam. ben var ya ben; kahrolası, yıkılası, yakılası.... en yalan senaryolarda en gerçek yalan.... acımam kendime yedi yad'a acıdığım kadar üzülmem kendime, yuvasını yitiren karıncaya yandığım kadar. ben vurgunuyum mavisinin en derin denizlerin. yaresi bir hoş acılarım ben. en acımtrak hikayelerin baş kahramanı; mesadet filmlerinin karamsar figüranıyım. haklısın adımı anmamakta, haklısın var olan silüetimi de, tek çakmak kıvılcımında yakmakla. haklısın gitmekte.... git... bak, benden uzaklarda umut doğmakta. karartma benimle ömrünü, git,bende her dem vakit akşam olmakta... İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarın Sende Öleceksin
yarın sende öleceksin. baki kalmayacaksın kimse gibi dünyada. yüzün varmı. bir şey yaptınmı birisine gurur duyacağın. yada bir çocuğu güldürdünmü bir tebessümle. bir köpeğe su içirdinmi elinle yarın gidiyorsun ne götürüyorsun yanında hangi iyiliğin gelecek seninle. ben ne bir çocuktum tebessüm bekleyen nede bir köpek elinden su içmek isteyen. ben sadece seni sevendim. sevilmeyen. hatta bilinmeyen. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yasak Aşk
gece sağanak yağıyor üstüme karanlığını, aydınlık yar göhsünde müebbet. fermann çıkaran yok dermanıma, bir gün bu saltanat yıkılır elbet. suça iştirakim sevdadan yana. korsan kesişmeler ömrüm bitirir. elele tutuşmak bile yasakken, galiba bir buse ipe götürür. kalanımız yokki sağ bizim olsun. aşk ile delinen dağ bizim olsun. içmeye bir damla şarap yoksada; sevişelim bari, bağ bizim olsun. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Talihsiz Bir Şey
ikimizin bir tarifi olmalı ayrı ayrı değil, yekpare. ben sıradan biriyim senin kadar sıradan senin kadar kimse senin kadar hiç kimse ikimizin bir tarifi olmalı yaşananlar talihsizlik değilse. her ne kadar tarifsizde olsa aşk talihsizlik değil nasılsa. ama ayrılık talihsiz bir şey. oda bir bakıma, acı yanıyla tarifsiz bir şey. yani, şimdi, bittimi herşey? yani, adı koyulamayacakmı bu mütevasız yaşanmışlığın? gel, bari talihsizlik diyelim buna. hiç değilse mazimizin bir adı olsun. eğer talihsizlikse paylaşılan. bari bizim talihsizliğimiz olsun. İrfan Bakırcı
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tam Silinmişken Fikrimden Adın
boşversene sen. unuturmuşum. yeni birini bulurmuşum. bu kaçıncı ama. bu kaçıncı yıkılışım. bu kaçıncı yıkışın. her seferinde gidiyorsun dönmemek üzere unut diyorsun dönmem diyorsun her seferinde. unutuyorum. bazı gece yarıları düşsede bir parçan ciğerime. gönlümü tuzlu damlacıklarla avutuyorum. tam silnmişken fikrimden adın. dönüyorsun tekrar arttık yeter be yüzsüz kadın. git. yokluğuna birazda olsa alıştırmışken kendimi. bir daha el edip gül edip kandırma beni...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|