![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57960
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Uçmak İstiyorum Doktorum
Uçmak istiyorum doktorum, Dertlerimi gezdirmek, Sıkıntılarımı dağıtmak istiyorum. Uçmak istiyorum doktorum, Özlemlerimi uzaktan görmek, Aşkımın çiçeklerini serpmek istiyorum. Uçmak istiyorum doktorum, En yüksek dağa konarak, Gözümün ağrıyana kadar ağlamak, Bana ettiklerinin Bütün dünya görmesini istiyorum. Uçmak istiyorum doktorum, Sevdiklerimin yanına gitmek, Özgür olmak istiyorum. Uçmak istiyorum doktorum, Kötülük,iyilikleri görmek istiyorum. Uçmak istiyorum doktorum, Kuşlarla dertleşmek, Temiz hava almak istiyorum. Uçmak istiyorum doktorum, Aya,güneşe,buluta,gökkuşağına, Yıldıza daha yakın olmak istiyorum. Uçmak istiyorum doktorum, Yağmurla ıslanmak, Karla donmak,yazla yanmak istiyorum. Uçmak istiyorum doktorum, Bütün çiçekleri koklamak, Bütün yeşilliklere konmak istiyorum. Evet doktorum uçmak istiyorum, Çünkü yerde çok korkuyorum. Füzeler,bombalar atılıncaya kadar Havada kalmak istiyorum. Fatih Güler
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Uykumun Rüyasısın
Uykumun rüyasısın, Gecemin de yıldızı. Kalbim mıknatıs gibi Yıldızımı çekiyor. Gündüzümün güneşi, Ömrümün hayalisin. Gözlerim resim gibi Her gün seni çekiyor. Fatih Güler
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ülkemiz
Aşık Veysellin tek dostu sazıyla, Muharrem ertaşın Damardan giren besteleriyle, Merhumların ruhu olan sazların babalarıyla, İste türkü türkü türkümüz. Sanatımızın batmayan güneşi zeki müreni, Sanatımızın elçisi, Evliya çelebi lakaplı barış mançoyu Örnek alan sanatkarlarımızın çaresinde Sanatımız hiç batmayacak Dünyayı dolaşmaya devam edecektir. Halterimizle dünyayı kaldırıyoruz, Güreşimizle dünyayı tuş ediyoruz, Boksumuzla dünyayı tokatlıyoruz, Futbolumuzla dünyayı gollere boğuyoruz, Basketbol umuşla dünyayı potaya atıyoruz, Voleybolumuzla dünyaya Üçlü tarife uyguluyoruz, Atlette dünyayı solluyoruz, Sporumuzla ay yıldızlı bayrağımız En tepede sallanmaya devam edecektir. Dünyada tek olan yağlı güreşimizle, Her ilimizin kendilerine ait olan oyunları, Düğünleri,halk oyunları, Türküleri,her yöremizin kendilerine ait dilleri, Kültürleri,mevsimleri, Her insanımızın kendisine ait dinleriyle Demokrat,milliyetçi, Kültürlü ülkemiz bizim. Masmavi denizimizle,yemyeşil yaylalarımızla, Bembeyaz kayak merkezlerimizle Dünyayı bekliyoruz ülkemize. İstemeyin bakalım,istemeyin bizi Yanlarınızdaki ay yıldızlı kalplere Mahkumsunuz,görmeyin bizi, Görmeyin bakalım Nasıl olsa her gece tokat gibi Ay la yıldızı görmek zorunda kalıyorsunuz. Ülkemiz tepenizdeki Yıldızlar gibi parlayacak, Ay gibi gülecek. Fatih Güler
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalancı Olmak Sanatmış
Umutlar beni unut sende Yılların unuttuğu gibi, Sözlerin unuttuğu gibi sende unut. Kimler unutmadı ki, Kimler yutmadı ki sözlerini. Varsın yıkansınlar tabutlar, Varsın yeşersinler mezar taşları, Onlar yıllar gibi yalancı değil, Onlar umutlar gibi bekletmiyorlar. Yalancı olmak sanatmış, Şeffaf olmak tamirci çırağımı, Yalancıları onarmak için tamirci çırağıyım. Ruhumu sarmaş dolaş bağlıyorsun umut, Çözemeyecek miyim seni. İyi olayları benden köse bucak kaçırıyorsun, Kötü olayları yüreğime saplıyorsun umut. Yoksa sende mi bu aleme ayak uydurdun Dengesiz umut. Fatih Güler
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yamyamlara Meze Olma
Düştüysen çukura merdiveni bekle Karanlıklar içinde içini bembeyaz yap ki Melekler seni alsın. Yamyamlara meze olma Yamyamların cebine girmek için İntikam tuzağına düşersen Melekler çıkaramaz çukurdan. Karnına taş bas, Pisliğe basma. Gözünü dört aç, Yan bakma. Yüreğini çukura düşürme ki Melekler iplerini uzatsın. Onurunla çabalayarak Cennete tırmanmaya ter akıt bacı. Fatih Güler
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanımdaki Ezgiyle
İnim inim inleyen can var burada Burcu burcu kokan yar kaldı orda Petek petek bal damlıyor gönül soframda Yeşil yeşil ahu gözler saklanıyor odamda Dalga dalga çarpılıyor yüreğime hasret deryası Akıp akıp bıkmıyor çağırmaktan dilek pınarı Girip girip çıkmıyor içimin saklı hülyası Dalıp dalıp gidiyorum maziye,yanımdaki ezgiyle. Fatih Güler
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanlış Yaptım Annem Yuvama Döndüm
Elini ver annem öpebilir miyim Yanlış yaptım annem yuvama döndüm. Biliyorum sen bağışlarsın Ama ben çok utanıyorum Cahildim senin değerini anlayamadım Yanlış yaptım annem yuvama döndüm. Sokaktayken ağzımdan kanlar damlıyordu, Günlerce ekmek bile bulamadım Yanlış yaptım annem yuvama döndüm. Çok üşürdüm,sıcak çayını, Çorbanı,yemeklerini, Kucağını özledim annem Yanlış yaptım annem yuvama döndüm. Ben uyurken, Senin iyi ******* yavrum deyisin Kulaklarımda acı bir şekilde çınladı, Üsttüm açık yattığımda, O yumak ellerinle üstümü örtüsünü Of çekerek hatırladım Yanlış yaptım annem yuvama döndüm. Ben o gece sıcak yuvamdan kaçtığımda, Senin dokuz ay karnında taşıdığını, Doğduğumda senin evde hapis kaldığını, Daha sonra Biraz büyüğünce yaramaz olucumu Ah diyerek Nasıl sabrettiğini unuttum annem. Bu tokadı annelerini üzen çocuklar için at Biliyorum atamazsın Ama atamazsan sana atarlar annem. Fatih Güler
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaralı At Gibiyim
Ölmeyi bekleyen, Otlamak için çayır arayan yaralı at gibiyim. Denizin dalgalarıyla boğuşan, Dengesini kurmaya çalışan yelken gibiyim. Yarının ateşindeyim, Ağustos sıcağındayım,aşk yangınındayım, Cehennem azabı gibiyim. Dünden kalma morartılmış yaralar kaldı içimde, İnletilmiş acı feryatlar haykırdı duygumda, Yarınlar için çürümüş bina gibiyim. Güneşim battı,ayım kaçtı, Bulut yıldızımı esir tuttu, Gökteki masmaviyi kapkara kapladı, Dert sağanağında ıslanır gibiyim. Unuttum yollarda geçen zamanları, Güden gençliğimi, Ne hallerde gezdirdiğini, Yıllarla yıpranmış yollar gibiyim. Fatih Güler
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaratanın Adaleti
Gökten kanlar fışkırıyor toprağa Canlar yok oluyor, Mallar kül. Fareler gönderiliyor pislik kokan beyinlerden Her yere yayması için. Farelere etkileyici Parfümler sıkılıyor pisliklerden. Pislik kokan toprağa fırtınalar kopuyor, Karlar,yağmurlar yağıyor, Gökkuşağı çakıyor rengarenk, Çiçekler açıyor, Güller kokuyor,kuşlar uçuyor Fareler pislik kokan beyinleri defnediyor Cehennemin ta dibine kendileriyle beraber. Yalan dünya hakta kalıyor, Yok olan canlar yaratanın adaletinde kalıyor. Fatih Güler
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarın
Hep yarın dediler bana, Bende yarın sessiz Sessiz kapıyı hatırlattım onlara. Yarın kapımı kilitlediler, Yarın bakışlarımla pencereyi hatırlattım. Yarın penceremi örttüler, Yarın güneş doğmayacak ti gözlerimi alan, Gizleyecek sadece yıllar dolusu Kendimle intikam sayfalarım var Odamın duvarlarında dedim davranışlarımla. Yarına umut bağlattılar, Bağlatılan umutlarla Eylemlerimi doladım yarın. Yarına bir şeyler gizlediler benden, Yarını hissettim şimdiden. Yarın için yalan söylediler bana, Zaten yalanların kurbanı oldum, Şu yalancı dünyadan Belki yarın göç edeceğim, Belki de yarın olmadan. Beklettiler beni yarın için, Yarının vaktini sordum söyleyemediler, Adresini sordum veremediler, Nedenini sordum sinirlendiler, Hep yarını bekleyeceğimi geç anladım. Yarın için plansız planlar kuruyorlar, Rüyalı hayaller çeviriyorlar duygularından, Benimle yarınlarla sözleşme imzalamadan. Bugünümü aratacak sen yarın, Dünümü özlettirecek sen yarın, Ecel beni görmedikçe Sen beni göreceksin yarın, Ben sana yardım etmeye hazırım yarın, Belki sen bana yardım etmeye Hazır mısın yarın. Fatih Güler
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|