![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57960
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yarimi El Kaptı
Yarimi el kaptı, Gözlerim sel oldu tastı, Teselli aradığım dostlar kaçtı, Gönlümü keder bastı. Bıçağa sarıldım kesmedi, Tüpleri açtım kokmadı, Hapları yuttum zehir kusmadı, Azrail ile bir türlü tanışamadım. Yanlış mı yaptım anlayamıyorum ki, Çok şey mi istedim bilemiyorum ki, Fazlamı doğrucuyum çözemiyorum ki, Acaba dünyaya fazla mı geldim. Yeniden doğmak, Hayata yeniden başlamak, Hayata yeniden sımsıkı sarılmak Demek ki hakkım değilmiş. Fatih Güler
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yasak Aşkınla
Aşkının karanlık sokaklarında kaybolursam Sakın arkamdan çıkıp gelme Beni bulmaya borcun yok Seni kaybetmeye sözüm var Zaten yasak aşkınla kaybolmuşum Gözlerinden nem bile akıtma Görevini,annem fazlasıyla yapar Babamda içine akıtır eksiksiz Bende kaçmaktan vakit bulamam Yasak aşkınla yüreğim ağlayacak Duygularımı,paylaştıklarımı,yazdıklarımı sil Resmim sende varsa yırt Unut,unuttur her şeyi Artık başrole sen geçtin Yasak aşkınla rolümü kaybettim. Fatih Güler
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yasemin
Güvercin yüreğimi dağlama Dağlara kazma yasemin Çarpan pamuk kalbimi Sonsuzluğa durdurma yasemin Çiçeklerin en güzeli Gönlümün sultanısın yasemin Papatya,gül,menekşe Sana imrensin yasemin Ela gözlerin altında Masum bakışlı yasemin Sarı saçlarıyla övünecek Rüzgar kızı yasemin. Fatih Güler
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yat Hasret Yüreğime
Yat hasret yüreğime Yastığa koy başımı. Açmadan gözlerimi Uyutalım ruhumu Uykuda sarılalım Yorgan sıcaklığında. Ruhunu ısıtırım Sevdamın yuvasında. Fatih Güler
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yeğenime Nasihat
Ağlayarak,haykırarak, Öfkelenerek,kızarak,acıyarak, Küserek gelmelisin dünyaya Düzene alışmalısın yeğenim Bu büyükbaban,babaannen, Annen,baban,deden,dayıların, Teyzelerin,enişte ve yengelerin Onları utandırma yeğenim. Pencereden görüyor musun Hortumcuları,hırsızları,eti, Malı,canı zorla alanları Onlara özenme yeğenim. Sigara,alkol, Kumar,esrar,yalan, Haramllı alışkanlıklardan Uzak dur yeğenim Bak iyiliklerde var Yardım edenler,iyilik melekleri, Ekmeği paylaşanlar Onlarla ol yeğenim. Ezme,kendini ezdirme Ağlama,başkasını ağlatma Kendinle garipleri koru Hayat kuraldır yeğenim. Vatan Bayrak toprak İçin canını verenleri Kainat meleklerini Örnek al yeğenim Günlerse aç,susuz, Sefalet,yetim, Acılar içinde kalabilirsin İsyan etme yeğenim Sofradan tok kalkma Açların halini anlamalısın Gözlerinde nem tut Topraktan canız yeğenim. Adın Ahmet Asım Soyadın ise Güler Ahmet Asım Güler İsminle yaşayasın yeğenim Fatih Güler
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine Gönlüm Viranlarda
Yine gönlüm viranlarda, Gözlerim havalarda,ruhum bulutta Gözlerim aşağıya bakamaz korkar, Ruhum aşağıya düşemez parçalanır Yağmur yağıyorsa ruhum yağdırmıyor, Yaş dökülüyorsa gözlerim dökmüyor Berelenmeye alışmış gönlümde Ne yaş kaldı Nede yağmur. Fatih Güler
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine Sarhoşum
Herkes şahane, Her şey bahane, Yine oldum avare, Yine sarhoşum. Bana yan bakanı bozarım, Halime acıyana güler, Gülene şaşarım, Yine sarhoşum beyler. Dünyaları alıp satarım, Sabahları cebime bakıp dalarım, Para ver diyene beş kuruş atarım, Dün akşam yine sarhoştum. Meğer benimde çenem düşermiş, Kahkahalar atarmışım, İçki neşemin dopingi olmuş, Yine sarhoştum. Rakamları ikiye,masrafı üçe, İsrafı dörde, Uykuyu beşe katlarım, Sarhoşum beyler. Karıyı boşar içkiyi boşamam, Ağzımı bozar zevkimi bozamam, Her şeyimi satar İçmeden duramam, Yine alkollüyüm beyler. İnsan içinse rahatlıyor, Fazla kaçırınca kusuyor, Devamında da sızıyor, Yine sarhoştum. Dostlu muhabbetler,lezzetli mezeler, Damardan giren şarkılar,türküler, İçin diye ağlamaz mı içkiler, Yine sarhoşum beyler. Verdiğim sözleri yutarım, Alasından fırça yerim, Üstüne buzlu su içerim, Yine sarhoştum. Etrafa naralar atarım, Havaya silah sıkarım, Eşime gülücükler saçarım, Yine sarhoştum beyler. Küfür savurup tokat atarım, Sıfıra düşüp çukura düşerim, Erkekliğimi çukurdan kurtaramam, Sarhoşum yine. Sabahtan başlarım aramaya, Kendime masa bulmaya, Yine kafayı çekmeye, Yine sarhoşum. Zarar içtiğimi biliyorum, Günah islediğimi biliyorum, Kime hesap vereceğimi biliyorum, Yine sarhoşum. Karıncayı bile öldürmedim, Hortumdan tek kuruş dahi içmedim, Kimseye yalakalık yapmadım, Yine sarhoşum. Kusursuz insan var mı sorayım, İçkinin dostu olur mu sorayım, İçen cennetten mahrum mu sorayım, Yine sarhoşum. Toprak alır canı,içki süründürür, Çalışmak rahatlatır,içki uyuşturur, Sağlam vücut sağlam beyindedir, Sağlam beyin uyuşmamış beyindir, Yine uyuşuk beynim beyler. Fatih Güler
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine Sensizim Çubuk Sokaklarında
Gök masmavi,sokaklar sisli, Yine alkolsüz sarhoşum, Yine sensizim çubuk sokaklarında. Sağanak yağmur yağıyor, Barajla,kara göl susuz, Yine göz yaslarım dolduruyor Barajla,kara gölü, Yine ağlıyorum çubuk sokaklarında. Fatih Güler
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yok Ki
Telim yok ki sazım çalınsın, Dilim yok ki sözüm dinlensin, Dostum yok ki muhabbetim olsun, Dost duygumun mezarı taştan olsun. Dikenim yok ki gülüm açsın, Yağmurum yok ki papatyam koksun, Gönül bahçem yok ki kokular sarsın, Sevgi duygumun mezarını çiçekler sarsın. Yolum yok ki uzun kısa gezsin, Dağım yok ki kar yağsın, Malım mülküm yok ki vasiyetim yazılsın, Mezarımın ismi dağlara yazılsın Fatih Güler
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yolunu Gözlüyorum
Yoruldum gayri takatim kalmadı Sararıp soldum rengim karaydı Gurbet ele ümidim bağlandı Nazlı yarimin yolunu gözlüyorum Gözleri gökkuşağına yukarıdan bakar Yüzü güle beş basar İsmini fatih gönlüne yazar Melek huylumun yolunu gözlüyorum İlham kaleminin mürekkebi kesildi Gözlerimin feri ağlamaktan gitti *******i inlemekten GÜLER bitti Nurlu geleceğimin yolunu gözlüyorum Fatih Güler
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|