![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir film karesinde bin avuç gözyaşı
Eylüldü karanlık bir sokakta kimsesizlik perdeleri kapalıydı evlerin sesli bir çığlıktı çaresizlik kanlı bir suratta patlayan bir kadın bir çocuk bin avuç gözyaşı minik bir göz içinde kowboyları hayallerinin öfke gibiydi incelikleri kusarcasına fırlamış göz bebekleri dehşetti unutulamayan serüvenleri dolaş biraz sorgula tuhaf ve kırılgan ol yüreğini avcuna verdi baban ağla çocuk filminin karelerinde dolaşacak acı ve mutluluk gözlerim kanıyor yüreğim geçmiş kendim içindeyken yüreğim yürekmiş sorgularken yolları bulutlandım sabırdan tükenen onca umutla umutlandım yaşların taştığı göz pınarlarında iç çığlikların sessiz nidalarında duydunmu sesleri dinle cocuk işte hayatın gercek serzenişleri acılar gitsede gitmesede yalnızsın palavra olmayan filmin karelerinde tek başına Inan hayaller gelir karşına Bir film karesinde bin avuç gözyaşı gene eylül gene sensin Nevin Kalafatoğlu 09.12.2005/ANTALYA Nevin Kalafatoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|