![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57926
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sende Bil Tani Ustani Sevdam
hey umutlarimin gökyüzü bakisli yalan sevdam gözlerimde uçan uçuk maviler ne sürüklenirsiniz lodosla nokta nokta çember çember gözlerimde bekleyenin varmi düsünsene çirpini çirpini kanatsiz kusum ******* sessiz ölüm desene günden güne biten ümitlerime. aglayarak ciktigim bu yollarda boynum egik gözlerim düser topraga ben giderim yol bitmez bittigimde dalga dalga karadeniz seni yarattigimda gözümden canimdan çok baktim kol kanat gerdim yoklugun yoklugumdu egenin serin sularina verdim çagil çagil attim yüregime kara iklimleriyle anadolum hep seni düsledim hece hece okyanus oldun zaman içinde simdi coskun nehirsin kar sulariyla baharlarla cosan sigmayan ele avuca delice bir çocuksun karadenizden kiyilari yalayip geldigin liman sehrinde toprak ana yesil dalmi birakti doga baba günden güne verir erezyona tasi topragi altin marmara siginaklarim vardi koylarinda yaradani yaratanda bilirim sende bil tani ustani sevdam Cemal Karsavran
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|