![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alo
Yanımda olmasan da Beni hiç düşünmesen de Anıların hatırına Ayırıp birkaç dakika Alo der misin? Hayır olacak cevabın Biliyorum, yine de; Bekliyor sabırsız yüreğim. Görmesek de birbirimizi Ayrılmış olsak da, Yaşamak aynı şehirde Solumak aynı havayı Paylaşmak İstanbul’u Yeter bana inan. Özlemim arttığı anda Geçerim telefon başına Durmaz yerinde sabırsız parmaklarım Sesini duymak ister gönlüm Kor ateşte yanmışçasına Çekerim ellerimi tereddütle. Telefonun çalarsa eğer, Yorucu günün ardından Hele bir de yalnızsan Ben olduğumu düşün de Duymazlıktan gelme Adam sende boş ver deme sakın Açmamazlık etme ne olur. Gerek yok uzatmana Sesini duymak Huzura boğar gecemi. Olsun varsın teller aracı Uzanırım yatağa Yıldızları sayarım birer birer Tavana dikili gözlerimle. Kanatlarında meleklerin Yolculuk başlar gülen aya Yeter bir alo ile merhaba Bir ses yeter bana, tek bir ses Hissetmek telin ucunda varlığını Varlığında var olmak Vuslatsız şiir dizelerinde İstanbul’u yazmak Seni İstanbul’da yazmak Yeter bana inan
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|