![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BABAMDAN / Vatan
Belli ki karanlıkla örtülmüş doğrular Belli ki baş tacı edilmiş tüm soysuzlar Belli ki gerçek yok ihanet dizi,dizi Belli ki sınırlarımda hala kan izi Ecdadımız dan bize miras cumhuriyet Şimdi göz yaşına boğulmuş soylu millet Göklerde özgürce dalgalanan bayrağım Ölümsüz Türkiye benim son tapınağım Belli ki acze düşmüş kudurmuş tüm ruhlar Bu yurdun asıl sahibini unutmuşlar Nice masum can atılmış altına yerin Unutulmuş intikam aldığı tarihin Akıl sır ermiyor bu soysuz bedbahtlığa Düşmez bu millet mazideki karanlığa Nasıl inanırsın artık sahte dostluğa Lanetler otuz bin cana kıyan APO’ya Omuz omuza savaştı dedelerimiz Bu yurdun sahibi sen ve ben değil biziz Asla provokatör kanmayalım Kardeş gibi el ele tek vücut olalım Garptan şarka bütündür bölünmez bu vatan Dünyaya sinesini siper etmiş atan Unutulur mu toprakta kefensiz yatan Vatanı koruman için doğurmuş anan Gel dostum kanma sakın hain soysuzlara Kıyma hayatı paylaştığın arkadaşa Kim ne derse desin bu yurdun bekçisiyiz Bu cennet vatanın tescilli sahibiyiz Kuloğlu biz bu vatanın evlatlarıyız Asla aramızda ayırım gözetmeyiz Çekinmez vatan için can feda ederiz Her şeyden öte biz insan oğlu insanız
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|