![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biliyorum
Aramızdaki bu yollar Birleştirecek ikimizi bir gün Biliyorum Yola çıkacaksın rüzgarın bana esecek Seni bana savuracak Gönlüme doluyor serinliği hissediyorum Bense zaten mesken tutmuşum yolları Gidiyorum,gidiyorum dere tepe Vız gelir mesafeler gönlümüz bir olduktan sonra Sen oralarda bir yerlerde Beni düşünüyorsun Adım gibi eminim Bende bildiğin gibi Seninle yoğrulmuş yüreğim Daima senin zaten Unutmak mı seni Hiç düşünmedim ki Hiç çabalamadım ki Yollar olsa da aramızda Bir başkası yok biliyorum ya Yıllar geçip gitse de koşarcasına Yaşlanmış olsak da ikimiz Umursama mesafeleri Yüzdeki o çizgileri Kar yağmış olsa da saçlarına benim gibi Nasılsa tükenir bu yollar Kesişir elbet bir gün aynı noktada Buluşacak bir gün gönüllerimiz Aynı yöne bakıyor ya gözlerimiz Aramızdaki bu yolları dert etme hiç Biliyorum bir gün mutlaka Sen gelirken bana Ben koşarken sana Kesişme noktasına vardığımızda İşte o noktada mührümü basacağım Dudaklarımla dudağına
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|