![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Zaten Yalnızdım
Ben zaten hep yalnızdım Olsun varsın bir de sen bırak Bırak git de şu dünyada Yalnızlığımın acı tadına varayım Ben zaten hep hüzünlüydüm Yüreğimin bir tarafı hep kış boran Kırık bir aynaydım yansımaları yarım Tebessümlerim donuk ve titrek Hüznüm yüce dağların doruklarında Kar topu oynar her zaman kendi başına Ben zaten yorulmuşum yaşamda Ümidim tükenmiş Gülmemişim hayatta Ağlayamamışım doya, doya Her günü yalnız kimsesiz Ve tek düze koşmuşum Çamurla yoğrulmuşum yaşam sokaklarında Ben zaten hayata da küsmüşüm Barış türküsü çalmıyor Nağmelerini yitirmiş gönül telim Aşkın türküsü mü Çoktan final sahnesi oynanmış Kanadı kırık güvercinler Uçmuyor gökyüzünde Karanlık,izbe kuytulara sığınmış her biri Yalnız bulutlar ağlıyor üzerime Göz yaşlarıma gönlü yorgun yardımcı misali Görünmez akıp gider derinden sırlarla kaplı yüreğimde Arkana bakmadan çekip gitmene Aldırırım sanma sakın Hüzün deryasında kasırgayım Alabora olmuş savruluyorum Daha fazla ne olabilir ki İstersen öldür öyle git Mutlu kılarsın naçizane yüreğimi Dertsiz kara toprağa koyarsın beni Istırap dolu aşksız yaşamaktan Kurtarırsın bedenimi Yaşamak isteyen kim Öldür öyle git Ölsem yok olsam Ne çıkar ki
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Hatırla
Yeniden sevdiğinde Aşkı tadınca yüreğin Benim sevda volkanımı düşün Karşılaştır aşk derecesini Farkı tavana vurduğunda Beni hatırla unutama hiç İlk ateşli öpüşünde Benim sende bıraktığım Kulağının arkasına taktığın Masum beyaz busemi düşün Ve şimdi dudaklarımda biten ısırganı Beni hatırla unutama hiç Sokakta yürürken aylak aylak Yada neşeli bir kahvaltı sofrasında Sıcacık çayını yudumlarken Radyoda çalan sevda türkümüzü duyunca Beni hatırla unutama hiç Her sigara yakışında “söndür şu mereti”diyerek Zararlarını anlatışımı Ve hiçbir zaman vazgeçmediğini düşün Beni hatırla unutama hiç En mutlu anlarında Kahkahaların çınladığında Arkadaşlarınla yaptığın En koyu sohbetlerde Güzel vakit geçirdiğimiz Yıldız Parkındaki o tatlı Muhabbetlerimizi düşün Beni hatırla unutama hiç Soğuk kış günü pencerene konan Minik serçe açlıktan ötemiyorsa Avucuna alıp nefesinde ısıtmaya Çalıştığın zor dakikada Bir damlacık hayat suyu Bıraktığında gagasına Yaşamla ölüm çizgisi arasında O çaresiz med-cezir de Yüreğimin donarak ellerinde öldüğünü düşün Beni hatırla unutama hiç Her ayrılış hüsranında Çırpınırken sevda denizinde Yüreğindeki alev yüzünü yalarken acı acı Tütsülenirken bedenin Göz yaşlarında yüzerken çaresiz Yangın sevdamı düşün Beni hatırla unutama hiç Her gece rüyalarında gör Her gün, her nefes de Unutamadığımı bil Sevip sevmediğini düşüm Sevdiğimi hatırla unutama hiç
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Adım Hüzün
Sanki hüzündür benim diğer adım Hüzünle yatıp hüzünle kalkarım Yeni güne hüzünle doğarım gecenin rahminden Güneş hüzünlüdür bir el atmaz yüreğime Yalnızlığıma yoldaştır hüznüm ******* günler boyu Gamzeme bağdaş kurmuş her tebessüm Gözlerimdeki sisli perdeyi yok edemez Söküp atamaz yüreğimden kelepçelerini hüznün Masumane sahiplenmiştir bedenimi müebbet Sahte mimiklerden arınmış ağlayan gözlerim İçime, içime damlar kızıl göletleri okyanusla kardeş Yıldızlar sönmüş, ay küskün karalar giyinmiş ağlamaklı Gece, hüzün kuşanıp dünyanın keskin kılıcı ucunda salınır umutsuz Arsız bir balta gibi budar hayat ağacımın yeşil dallarını Hüzünden diktiğim gece elbisem hiç çıkmaz üzerimden Yapışmıştır adeta tenime hüznümü emer çıkarır gün yüzüne Endamımı sarar etek uçları yırtık olsa da lime, lime Kimliği meçhul hüzün, damarlarımda at koşturur Seyisi esrarengiz kara peçeli gulyabani her an kırbacı elinde bekler Hüzün bana yakışıyor galiba alışmışım bir kere Hüzünsüz olamıyor mazoşist bedenim Küçük mutluluklarda bile hüznün yolunu bulurum Bir çırpıda, hiç kaybolmadan sokak aralarında Ben hüznü seviyorum, hüzünde beni Ve hüzün yakışıyor bana
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyor musun
İkimiz başlamıştık Sevdamızın inşasına Yüreğimiz meşale Aydınlatıyordu,açıktı önümüz Tuğlaları bir,bir örüyorduk Ben harç sense güçlü bir malaydın adeta Tütecekti bacamız Soğuk kış *******i en sonunda Buzu çözülecekti sevdamızın Baharın o ılık meltemi esecekti bağrımıza Açık pencereden dolacaktı içeri İki kişi başlamıştık ya yolculuğumuza Sevgi çemberinden geçerken Karar bile vermiştik Mütevazı soframıza yeni bir tabak eklemeye Başka bir yolcu katılmalıydı aramıza Masum yolcunun anonsu yapılacağı anda Uyandım uykudan şaşkın kalakaldım Öğütler verip,birlikte büyüteceğimiz Henüz doğmamış yada hiç doğmayacak Masum yolcuyla ben Yalnızım yatağımda Biliyor musun
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyorum
Aramızdaki bu yollar Birleştirecek ikimizi bir gün Biliyorum Yola çıkacaksın rüzgarın bana esecek Seni bana savuracak Gönlüme doluyor serinliği hissediyorum Bense zaten mesken tutmuşum yolları Gidiyorum,gidiyorum dere tepe Vız gelir mesafeler gönlümüz bir olduktan sonra Sen oralarda bir yerlerde Beni düşünüyorsun Adım gibi eminim Bende bildiğin gibi Seninle yoğrulmuş yüreğim Daima senin zaten Unutmak mı seni Hiç düşünmedim ki Hiç çabalamadım ki Yollar olsa da aramızda Bir başkası yok biliyorum ya Yıllar geçip gitse de koşarcasına Yaşlanmış olsak da ikimiz Umursama mesafeleri Yüzdeki o çizgileri Kar yağmış olsa da saçlarına benim gibi Nasılsa tükenir bu yollar Kesişir elbet bir gün aynı noktada Buluşacak bir gün gönüllerimiz Aynı yöne bakıyor ya gözlerimiz Aramızdaki bu yolları dert etme hiç Biliyorum bir gün mutlaka Sen gelirken bana Ben koşarken sana Kesişme noktasına vardığımızda İşte o noktada mührümü basacağım Dudaklarımla dudağına
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Alev ki Ay Yıldızlı Bayrağım
Bir alev ki Ay yıldızlı bayrağım Dalgalandıkça semada Aydınlatan meşaledir yurduma Bir alev ki Ay yıldızlı bayrağım Dalgalandıkça semada Sınırlarımızın bekçisi İman dolu Mehmetçiğe Güç olur,cesaret olur. Bir avuç toprak uğruna Ölen şehitlerimizin ruhu huzur bulur. Sonsuz mekanlarında Bir alev ki Ay yıldızlı bayrağım Gök kubbemizde var oldukça Rahat uyur çocuklarımız yataklarında Kırılası bir el uzanmadıkça Karanlığa girmez Türkiye’m Bir alev ki Ay yıldızlı bayrağım Uzun yıllar boyunca Destan üstüne destan yazmış Geçmişte kurtuluş savaşı Bu gün! ! Gelecekteyse var gücüyle Yazacağız yazılmamış destanları Bir alev ki Ay yıldızlı bayrağım Dalgalansın diye tüm özgürlüğümüze Kolumuz,bacağımız feda olsun Hatta ölüm bile uğruna En yüce mertebe şehitliktir bize. Bir alev ki Ay yıldızlı bayrağım Dalgalandıkça semada Anadan,evlattan ve tatlı yardan Önde yer alır yüreğimizde Genç,ihtiyar gölgesinde Korkusuz yaşar Türkiye’mde Bir alev ki Ay yıldızlı bayrağım Dalgalandıkça semada Büyük Allah'ın yardımıyla ATA ' mız dan bize Bizden evlatlarımıza emanet.
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bilsen
Seni ne çok sevdiğimi ah bir bilsen Her gece çalan sessiz telefonların Ardında ben varım hissedebilsen Bir gün değil, bir saniye bile Duramazdın yerinde Koşardın kollarıma Sarardım seni Yüreğime gömerdim İşte o zaman mutluluk gömleğini Ateşten olsa bile giyerdim. Yeter ki sen yanımda olsan daima Sessiz telefonların ardında değil.
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Garip Palyaço
Tiyatro sahnesinde Kocaman kirmizi burunlu Rengarenk elbiseli Yirtik pirtik pabuçlu Yasamdaki ciddi olaylari Incecikten yorumlara bulayip içine kahkaha tozu serpistirerek Insanlari gülümseten Bir nebzede olsa Dertlerinden uzaklastiran Gözleri daima hüzün dolu Yüzünde hep tatli bir tebessümle dolasan Bir garip palyaçoyum ben Daima sahnede oynar gibi Açilir perde her sabah Baslarim muziplige Hüznümü yüregime gömüp Nese saçarim etrafima Ve sebebi halimi Kimsecikler anlamaz Göstermem kendimi Gizlerim boyali maske altina Gülümseyen dudagimda Ölü bir karanfil gizli Bugulu bakar gülen gözlerim Hep gülen ve hep nese saçan Dostluga önem veren Buldugu her dosta sikica sarilan Bir garip palyaçoyum.
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yıldız Kaydı
Dün gece bir yıldız kaydı Yuvarlanıp düştü avucuma Avucumu yumdum yandı tenim Hiç düşünmeden göğsüme gömdüm Ve yalnız seni diledim Gözlerim kapalı
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yol Hikayesi
Bir yol hikayesi bu Hem de öyle bir yol ki Zordur anlatması Yanar dinleyenlerin yüreği Kan dolar gözleri Doğumla başlayıp Ölüme kadar giden Uzun bir yol hikayesi İlk kilometre taşında Ağlamışım her insan gibi doğarken Minicik bedenim yaşama Merhaba dedi gözleri yaşlı Yavaş yavaş büyürken Olup bitenden habersiz Çocukluğun verdiği masumiyetle Koşturup oynamışım köyümün Ah o köyümün patika yollarında Dayak yemişim anamdan, babamdan Sevgisiz değildiler elbette Biliyorum beni çok severler Yaşam şartları el vermedi Meydan bırakmadı ki gösterecek Hep yürekte saklandı sevgi Geniş zamanlarda söylenecekti, hiç gelmedi o zaman Bağ yok, bahçe yok, babam mı bırakıp gitmiş Altı yedi yaşlarındayken yitmiş gurbet elde Komşuların yardımıyla Ben ve yorgun anam Göçüverdik taşı toprağı altın İstanbul’a Alt tarafı iki kişiydik, bir köşecik bulurduk yaşayacak Bir gecekonduya sığındık, deniz de görüyor Yeterdi bir göz oda, iki şilte Hiç deniz görmemiştim Antep’te Bu kadar çok su Allah’ım çok güzel Şansımız dönecek burada, sevinçliydik Hem de onbeş lira kirayla Biraz pahalı ama olsun çalışır öderiz Kilometre taşları ilerlerken Okul çağında öğretmenimden Dayak yedim haklı yada haksız Sürüp giden arkadaş kıskançlıkları Bir de kitap yok,defter yok,para hiç yok Uzaklaştırdı beni okuldan Kah güzel ve güleç, kah gözü yaşlı Hüzün dolu öfkeyle Yaşadım hiçbir şey anlamadan Bir yol hikayesi bu Hem de öyle bir yol ki Gencim, laf aramızda yakışıklı da derler Arşınlarken yolları duygulu, hüzünlü Yüreğim sevgi dolu, elimden bırakmadığım umutlarım var Terk etti sevgilim, aldanmış yüreğim Gençliğin baharında boğuldum kanlı yaşlara Zar zor bir iş buldum İş hayatının zorlukları, türlü ayak oyunlarına Kurban olmamak için gizli gizli ağlayarak Kazandım, kazanıyorum tırnaklarımla ekmeğimi Sıvadım kolları, umutluyum Kendi ekmeğimi çıkarırım o yeter bana Sıkmışım taşı damlamakta suyu Çabalarım elimden geldiğince, yorulmam Alın teriyle kazanmak bir başka güzel hani Satıyorum deryaya karşı üç beş simit Sohbet ederek martılarla, besleyerek balıkları Akşamın alaca karanlığında, koyulurum yola Elimde dumanı tüten iki ekmek Temizlikten dönen yorgun anam Bekler, kapıda gözleri Böleriz yumrukla soğanı Paylaşırız ekmeğimizi, emeğimizi Daha henüz belki de yolun başında Yarısı bile değil yaşananlar Geri kalan kilometreleri Bilmiyor henüz hiç kimse Bir yol hikayesi bu Hem de öyle bir yol ki Bitip tükenmez anlatmakla Başlamıştı karlı bir gün doğumla, ağlayarak Son bulacak kara toprak ta bu hikaye Herkes de farklı yaşanacak elbet Çileler dünyası biz insanlar için Tamamı anlatılamaz Yaşanmışların ve yaşanacakların Aynı zorlukta, umutlu yada umutsuz Devam edecek sona kadar Uzun bir yol hikayesi bu Hem de çok uzun. yaşıyorum İşte ben de Bir bitirirsem şu liseyi açıktan da olsa Umutluyum, gülerim belki Anamın gül yüzünde güller açar belki Vapurla Üsküdar’ a geçerken görüp konuştuğum simitçi Hüseyin’in hikayesi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|