![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hiç Uyumak İstemiyorum
Başımı yastığa koyduğum zaman Kirpiklerim birbirine kavuştuğunda O kısacık anda Sen canlanıyorsun kıpır, kıpır Beynimde,aklımda ve yüreğimde Gönlüm şenleniyor Yaşıyorum adeta seni sensiz doyasıya Demir atıyorum geceye Güneş avına çıkıyorum O ilk ışıklarını yakalayamıyorum Kurtuluyor elimden Parlayınca gözlerimde Uyanıyorum sabaha İstemesem de Sen yoksun yanımda Hayat duruyor sanki Saatler çalmıyor Mengenesi sıkışmış Yelkovan akrebe küsmüş Ben gibi hayatsız bezgin Yüreğimse atmıyor Ve yatakta tükeniyorum Gece boyu sana alışan bedenim Tıka basa senle doyunca Sabahı yaşayamıyor Dudaklarım çatır, çatır Aşka susuyor Buselerini özlüyor tenim Gönlüm acıkıyor sana Hiç uyumak istemiyorum
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hükümsüzüm
Yıldızdı baktığı gözlerimin Kamaşırdı her kaçışında Kar damlası gibi eriyip Yitip giderdi derinlerinde Savunmasız daldığım Siyah gözlerinin Feri söndü sedef bir perde indi Gözlerime kayan yıldızdan Karanlıkta bulamadım Kaybettim gözlerimi Teninde dolaşan Parmaklarım yandı ateşinden Savruldu külleri okyanusa Balıklara yem oldu her biri Karardı mavi dünya Kaybettim ellerimi Gönlümce teslim ettim Yüreğimi yüreğine karşılıksız Canıma can olmuş nefestin Ödünç değildi sevdam Borç öder gibi iade ettin İflah olmaz yaraları kan sızarken Yıkıp geçtin bir çırpıda Enkaz altında kaldı Kaybettim yüreğimi Ben seni sever bildim Seni sen olduğun için sevdim Nakış, nakış işledim sevdamı Kırıldı iğne,koptu ibrişim ip Yarım kaldı sevdam Gözlerinle gördüm Göğsüne yaslandım Soluğuna tutundum Bir baktım ki yokum Yok oldu,söndü hayat Kaybettim kendimi Hükümsüzüm şimdi Ne bulan sevinir Ne de kaybeden dövünür
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzün,Gece Ve Yalnızlık
Donanımlı orkestradan Yükselen kırık melodi Amade tüm evren Orkestra şefinin Havada iki eli Yönetir geceyi İlk sırada hüzün, Boynu bükük Hüzzam nağmeler eşliğinde Kayar yıldızlar Birer birer Hicran karası Karışır damla damla fersiz geceye Gece ağlar, sessiz Sırası geldiğinde Tükenen umutların Teslimiyetinde,çaresiz biçare Yakarır rabbe, dualar dilinde Teslim eder yalnızlığa En görkemlisi de Kanayan yaralarına tuz basıp Karanlığın koynunda Körebe oynayan yalnızlık Daima ebe,el yordamıyla Bilinmezi arayan Seyirdeki yürek Bitkin Gece, finalde Dans ederken hüzünle Tamamlar sac ayağını yalnızlık Çığlık çığlığa kaçışan melekler Boğazı düğümlenmiş Hıçkırık eşliğinde Yenilir güne Güneş doğmak üzere Tanyeri ağarırken Kaybolan orkestra şefi Bir kolunda hüzün,bir kolunda Karıştı müzmin yalnızlıkla Yüzlerce kalabalık arasına Kaybolmuş yüzlerde maske Gün içinde yitip giden Ölümden öte Dizelerinden yoksun Şiir oldu yaşam Yazık ki, başarısız Orkestra şefi Benim her zamanki gibi
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Can
Yanımdayken onlar Minicik çocuklar gibi Şen, şakrak coşarım Huzur bulur yüreğim saf, masum Mutlulukların doruğunda Kanat çırpar,dans ederim Tarifi mümkün olmayan Paylaşılamayacak Duyguların seline kapılırım Zordur anlatması, dilim dönmez Yokluklarında Kanadı kırık zavallı Çaresiz martı gibi Yükseklerden zemine Hızla çakılır, paramparça Yerlerde hissederim İşte bu duygu beni mahveder İçlerinden biri Hiç fark etmez hangisi Yanımda yoksa eğer Sanki vücudumun yarısı Felçli, yatalak bir hasta Ya öteki yarısı Lunaparkta eğlenen çocuklar misali Gözleri parıldayan Sevimli afacan olur bir an Kah ağlayan, kah gülen İkiye bölünmüş yüreğim Karmaşık duygu selinde yüzer Bir tür med-cezir yaşar bedenim Ve ikisi de yanımda ise Deymeyin gitsin keyfime Mutluluğumu, uçan kuşa anlatmaya Çalışırım dilim dönmez gücüm yetmez Kimler mi onlar Yegane dayanağım/canlarım benim Canım Annem ve canım Babam Hayatta en güzel mutluluk Birlikte olmak ve iyi kötü Her şeyi paylaşmak Yaşamı paylaşmak Cesaretle bakmak hayata Gülümsemek birlikte Daimi olsun dileklerim
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnce Bir Sızı
Yüreğimde ince bir sızı Yaram çok derin. Ne yapsam geçmiyor izi Bir kere kırılan kalbin Mümkün mü tamiri Kasırgadan sonra Doğar mı hiç güneş Kızgın demirle dağlayan Kırıp budayan vefasızla Hiçbir şey olmamış gibi Yelken açılır mı tekrar aşka Talan olmuş gülşende Öter mi hiç bülbül Her şeye rağmen Gönlüme gömsem seni. Siyah bir gül gibi. İtinalı,sarıp sarmalasam Çalsam merhem yüreğime İnciten, kanatan gülden Olur mu hiç sevgili
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Ve Ben
İstanbul kalabalığında Yaşıyorum yalnızlığımla Bir ben, Bir ben ve türlü insan manzaraları Gençlik coşkusuyla flört edenler, Çalışan, koşuşturan orta halli insanlar, Eğlence denizinde yüzen zenginler Kavga eden düşmanlar, Yolsuzluğu meslek edinen kendini bilmezler, Sevgililer, dostlar, kardeşler,arkadaşlar Kapı komşusunu tanımayan Çekirdek küçük aileler Yaşam derdine düşmüş garipler İstanbul’un nimetlerini paylaşmanın Doyulmaz tadını çıkaranlar Çıkaramayanlar Herkes kendi halinde Kimi cebini düşünür Nasıl zengin olacağına yollar arar Kimi akşam eve götüreceği ekmeği Hangi taşın altında bulacağını Alın terini,emeğini düşünür Velhasıl çeşit çeşit Kalabalık insan manzaraları Barınır İstanbul’un bağrında ben gibi Mum yakıp ararım Gerçek bir dost yok Günü birlik çok Candan kardeş, arkadaş yok Çıkarcı çok Herkes düşmüş kendi derdine Ve ben Bu yüzden Yaşıyorum yalnızlığıma İstanbul kalabalığında Bir iki dost arasında.
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaderimse
Bir gün bıkarsan eğer benden Başka birinden değil Ölümüm demek olsa da Senden duymak isterim Sitem etmeyeceğim söz Bir gün, terk edip gideceksen Gönül vereceksen bir başkasına Hele hele seviyorsan içten, duygulu Habersiz gözlemektense yollarını Ayrılığı yeğlerim Benimleyken isteksiz, İç çekeceksen hayal edip uzaktakini Zoraki tebessümlerin Mum ışığı misali *******imi Aydınlatmak ile aydınlatmamak arası Gezinecekse sessiz,arzusuz Tenimi acıtacaksa sahte dokunuşların Daha çok yıkılırım inan Onurum kırılır, yüreğim kanar. Vedalaşmak isterim seninle. Ellerinden almak isterim Yalnızlık trenine biletimi. Senin uğurlamanı isterim, Yalnız senin. Bir gün mazi olacaksa aşkımız Olsun varsın yine de, Gönlünün sesine kulak ver. Git aşkına,bekletme Kararlıysan eğer unutmaya Başka ne diyebilirim ki, git Benim için ölüm demek bil Göğsüme iliştir kırmızı karanfili Akıt iki damla göz yaşını Tabutumun çivilerini sen çak Başka biri değil Göm maziye Ve sessizce git. Olmayacak geride Gözü yaşlı el sallayan Bakma ardına
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlık Gizler Kuytularına
Aktığında güneş deryaya damla damla Bastırırken akşamın alaca karanlığı Bulutlara saklanınca uyku mahmurluğunda martılar Yaslanır ayın sisli şavkı pencereye Benim için başlar koca bir gün Geçiririm sırtıma siyah pelerin Uçamam, yarasa misali Asılırım, yüreğimde ibrişimden sancı ipi Kadife bir tabutla Gömerim derinlere hüzünleri Yanar içten içe gönlüm karanlık ışıltılı yalnızlık giysim Sıyrılır pelerinden Kucaklar samanyolu tüm ihtişamıyla Kuş sütü bile mevcut Kurulu çilingir sofram Bir tarafta dolunay, bir tarafta yalnızlık Tam karşımda büyük ayı Samanyolu’nun en nadide gülü Şerefe der kalkar kadehler Küçük ayı tüm zarafetiyle Dumanı tüten kahve servisi Yapmak üzere beklemede Gizler, içine alır karanlık Ne ağladığım görülür, ne de Boş kadehteki kızıl mey. İçimde çalan melodi eşliğinde Dans ederiz ay ışığı altında kol kola yalnızlık kavalyem Alkışlamakta büyük ve takipçisi küçük ayı Samanyolu tümden ayakta Baykuşlara yoldaş olur, yaşarım *******i Aydınlık ürkütür,göz kamaştıran yakıcı cazibesinde güneşin Korkarım kaybolup yok olmaktan Yüreğimde kopan fırtına eser savurur Gözyaşları sicim gibi iner bağrı açık toprağa Karanlık gizler kuytularına hüznü O kuytularda ararım kocaman yürekleri Esmer yalnızlığa sırtımı yaslar Destekler gecenin karanlığı Gece kuşlarıyla birlikte Yiteriz samanyolu koynunda
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kayda Değer
yaşam içinde yüzlercesini değil tanıdım birkaçını içlerinden birisi eğer olsaydı kayda değer gönül sayfamın tertemiz bir köşesinde divitten damlayan damlacıklarla yazılı kalırdı acı,tatlı bir iz ya çentiklenen yüreğim kıvranırdı kan gölünde ayrılık hüsranıyla ya da bulutların üzerinde haylaz çocuklarla çevirirdi aşka topaç kapılıp sevgi yeline kaybolurdu gözden mavi uçurtma gelip geçti mevsimler yok yılların ardında can da can canansa hiç olmadı oysa çiçeklenen yüreğim sevginin her türlüsüne uzanacak elleri hazır beklemede sarmak için sinesine şiir olmuş akmış dizelere
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendime Şiir
HAYAT YOLCUSUYUM Kelebekler uçuşuyor Başımın üstünde Tanımadığım yada Unuttuğum duygular Kaplamış yüreğimi Çok mutluyum Ayaklarım basmıyor yere Sanki uçuyorum göklerde Kanatsız melek mi desem Yoksa bembeyaz bir martı İçim içime sığmıyor Başka bir heyecan sarmış Bedenim coşuyor Minicik bir çocuk kadar Sevinçli ve huzurluyum Dualarım kabul olmuş Bir bir isteklerim Gerçekleşiyor ne güzel Umutlarım yol olmuş Aşıyorum tüm zorlukları Başka dileklerim var elbet Gerçekleşmesi için çabaladığım Ama olsun belki bir gün mutlaka bir gün Onlarda gerçekleşecek umutluyum Yaradan beni görüp Dualarımı kabul etmiş İnancım var huzurluyum Cesaretim var yaşıyorum Cesaretim var aşka bekliyorum Cesaretim var tüm zorluklara Göğüs germeye amade yüreğim Ailem benimle beraber Seviyor, seviliyorum Dostlarım var kadim Arkadaşlarım var vefalı Sözün kısası Mutluyum her şeye rağmen yaşamda Umut treninde bir yolcuyum Yeni doğmuşum yıllar önce bugün Yepyeni yaşımdayım Sevgi gülleri dağıtıyorum herkese Umutla dolu kucağım Umuda yolcuyum,umut yolcusuyum Doğum günümde İyi ki merhaba demişim yaşama İyi ki doğurmuşsun anne Teşekkür ederim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|