![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Melek
Yeğenimle yazdığımız çocuklar için şiir tadında öykü Melek gece yarısını geçmek üzereydi sabaha birkaç saat vardı bayram yeri gibi coşkuluydu gece yıldızlar dans ediyordu dolunaysa orkestra şefi ulaşıyordu nağmeleri en ücraya güzellikleri hissedemeyen bir çift vardı tartışmışlardı hiç yoktan ve neredeyse bitireceklerdi noktayı koyup aşklarına düşündüler, yürekten istediler deneyeceklerdi bir daha o kadar içtendi ki arzuları semada bir melek duydu yakarışlarını tüy hafifliğinde ki kanatlarını çırparak indi dost melek yeryüzüne şenlik vardı ve kaçırmamalıydı şenliği yardım isteyen sevgililere tam bu saatte yardım edebilirdi arandı görev aşkıyla sevdalıları bulmuştu işte karşısında ağlaşıyordu ikisi çaresiz ne yapacaklarını bilmeden uğraşıyorlardı çözmek için sorunlarını için için ağlıyordu kız, bu şekilde bitmemeliydi delikanlıysa saçını okşuyordu gözleri nemli sihirli değneğiyle uzandı tek bir hamlede çözmek için kör düğümü ne olduğunu anlayamadı birden bire şimşek çaktı gök gürledi ortalık karıştı bir birine kara bulutlar örttü geceyi orkestra sustu bir fırtına koptu göz gözü görmüyordu tökezleyen dost melek yere düştü saf ipek kostümü lekelenmişti utanılacak bir leke değildi ama işe yaramazdı sihirli değneği gölgelenmişti ışıltısı lekesiz olmalıydı hem yüreği hem de kostümü istese de yardım edemezdi sevgililere sadece kendileri yardım edebilirlerdi seven gönülleri bir olmalıydı bir daha düşünüp,tartışmadan konuşarak halletmeliydiler küçük sorunlarını devam etmeliydiler aşklarına ancak öğüt verebilirdi “sevin birbirinizi,saygı duyun önce kendinize sevgi altın anahtarınız olsun” öğüdünü dinleyeceklerinden emin kırık kanatlarını çırparak geldiği gibi yükseldi melek
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|