![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiirim Bitti
Hayatımın şiiri bitti. Gökkuşağım silindi Soldu renkleri Kırmızı,yeşil ve de mavi, Buz kovasındalar şimdi Kelimelerin kırıldı beli Uçurumda süzüldü Bir, bir harfleri Yerlere serildi. Karmakarışık Hecelemem mümkün değildi Okumayı unuttum Ya da yazmayı, Döndüğü gün 'dönerse eğer' Yeniden sökerim belki Hayatımın şiiri kırıldı Orta yerinden çatırdadı Tuz buz oldu cam misali Bölük pörçük kelimeleri. Boş kadehten Sarhoş olmuş harfleri Eğri büğrü sıraladım Pelür kağıda gözü yaşlı 'İmdat gökkuşağım nerdesin' Sıkı, sıkı kapalı Rakı şişesini Çağlayan sel suyuna Kattım gözlerimde Hayatımın mezesi tükendi Şiirim bitti biteli Sevgili duy beni Gönder yüreğini. Yudumlasam sevgini Onarsam kırık şiirimi. mavi; merhem olsa,çalsam yüreğime Kırmızı; alev olsa yaksa kavursa yalnızlığımı Beyaz; temiz bir sayfa olsa yeniden yazsam şiirimi Yeşil; yağmur olsa,filizlensem sevdaya Sarı; umut olsa,yorgan misali örtse kederimi Kalan diğerleri; havlu olsa,kurulasam tüm bedenimi Yağmurdan sonra ki Gökkuşağına ulaşırım belki
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiirlerim Yarım
yalnız geçmek bilmeyen *******den birindeyim yine merdiven dayadım bulutlara umuttu basamakları sırat köprüsünden ince saman yolundaki yıldızları bir, bir topladım gümüşten bir ipe dizdim bir yıldız sen, bir yıldız ben sayamadım kaç tane avuçladım hepsini doymak bilmedi aç gönlüm çıplak kaldı gece anadan doğma yıldızsız semanın feri söndü gözleri ama beyaz bastonunu arıyor şimşek çakıyor ortalık kızıl gürleyerek ağlıyor bulutlar dolunay saklandı yorganın altına yorgun bedenini dinlendirmekte beyaz dantel elbisemi giydim bekliyorum gayret kemerim belimde hazırım şimdi yüreğimin yarısı sevgili yarımı arıyorum gecenin koynunda çok özledim seni yarımım bak şimdi şiirlerim hiç bitmiyor görsene final dizeleri sadece birkaç nokta yan yana her attığım adım yarım meçhule giden her aldığım soluk yarım oksijeni bensem suyu sensin yaşamın susuz kanmıyor gönlüm bitsin bu anlamsız yalnızlık yarım kalmasın şiirlerim gibi aşkım haydi gel artık tamamla beni
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tadımlık Değil Sevdamız
Tadımlık değil sevdamız Küçük bir haz hiç değil Hayat sofrasından Doyup kalkacağımız O veda anına kadar Sürecek inan El ele terk edeceğiz bu diyarı Sonsuza birlikte yürüyeceğiz Bitmeyecek sevdamız Bizden sonrada anacak Kalan yakınlarımız Kulaklarımız çınlayacak derinden Yüzümüzde yorgun çizgiler olsa da Saçlarımız pamuk tarlasına Dönmüş olsa da ne çıkar Flamalar ellerimizde Tebessümle devredeceğiz Yaşamı geleceğe inan Tadımlık değil sevdamız Küçücük bir haz hiç değil Birlikteyiz ya Birlikte yaşlanacağız yürürken Daima can cana olacağız İnan
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temyiz Hakkım Yok
Prangalar ayağımda Arar gözlerim Parmaklıkların ardında Ben mahkumum Kader değil aşk mahkumu Yüreğim kanlar içinde Paramparça Elim kolum bağlı Dar gelir kelepçeler Dertlerim zincir halka, halka Hasretim koca bir derya Alaca karanlık hücremde Sayıklarım adını kendi kendime Tavana yaslanmış pencereden Sızmaya çalışan cılız ışık kümesinde Soluk siluetin avutur, Avutmaya çalışır çürüyen sevdamı Rutubet kokulu ******* boyu Henüz, kaleme almadığın Belki de hiç almayacağın Mektubunun hayaliyle Yanar durur yüreğim, dumansız Soğuk bir kış günü avuç içi gökyüzüme Konan yaralı serçe, ağlamaklı Haberin getirdi,yalanmış sevdan Vefasız çıkmışsın Başka, başka gönüllerde, Akşamı sabaha bağlayarak Güne yeni gün ekleyerek Zehir dolu kadehlerde Geçip gidiyormuş ömrün Yokmuşum aklında, yüreğinde Ben mahkumum Çaresiz aşk mahkumu Terk edilmiş yürek acısıyla yanan Aşk mahkumu Cezam müebbet Temyiz hakkım yok ki
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teori
Gerçeğim! İnsanları tanıdım Yaratandan ötürü Sevdim onları Kalbim acıdı Biber yetiştirdim Ellerimle Yaz kış bahçemde Katık ettim ekmeğime Dilim acıdı Biber acı Ben acılı Öyleyse Biber kadar Gerçeğin ta kendisi Şiirce ağlıyor şimdi.
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkür Ederim Ey Sevgili
Hayat koşusuna bir başıma katıldım Yorgun düştü aşkını arayan yüreğim Hüzünlü ******* boyu karalar giydim Günü geceye, ayı yıllara devrettim Hayatım bir hiçken aşksız korktum,ağladım Sessiz daralan çemberde sevdaya koştum Monoton yaşarken yıkıldı umutlarım Yaşamın girdabında çaresiz kayboldum Sevgisiz geçen yıllarda ömrüm tükendi Uçurum kenarında seyrederken dibi Çıkıverdin karşıma dünyam çiçeklendi Boşluktan söküp aldığın gönlüm şenlendi Sarıp sarmaladı o şefkatli kolların Ömrüme ömür kattı sevdalı bakışın Sevginin varlığını seninle keşfettim Seninle tattım sevdayı, aşkla tanıştım Demek ki Allah’ın sevgili kuluymuşum Döndü şansım gökkuşağı altından geçtim Buzu çözüldü sana akıyor hislerim Düştü tenime aşk ateşi yanıyorum Elin elimde,gönlüm seninle sevdalım Başım göğsünde yeniden doğmuş gibiyim Gökte uçuyor sevgi arsızı bedenim Şiir yazıyor aşkınla çarpan yüreğim Teşekkür ederim ey sevgili,mutluyum
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uçuyorum
Maviliklerindeyim gök yüzünün Beyaz bir martı arkadaş bana Hoş bir sohbete dalmışız koyumu koyu İstanbul’ u seyrediyorum Sohbet arasından kuş bakışı Beyoğlu’nun üzerindeyim Zaman yok Mekansa özgür Kalabalık karınca misali Tramvay salınarak yol almış sessiz En arka sırasında bir sarışınla oturan Gönlümün yakışıklısını görüyorum Kanaviçe işlemeli kırmızı mendilim elimde Dudağımda tebessüm el sallıyorum Ben özgürüm Bulutların arasında çocuklar gibi Saklambaç oynuyoruz kar beyazı martıyla Uçuyorum kahkahalarımı duyuyor musun Hey gönlümün sevdalı yakışıklısı Kulakların çınlasın Ben uçuyorum kanatlarım saf ipekten Sevdamsa yüreğimde saklı özgürüm artık Pike yaptım tombul bir buluta Koynunda sakladığı damlacıklarını Bırakıyor sinesini boşaltırcasına Yeşile boyuyor yer yüzünü Yağmur ormanı misali Hazırlanmış çilingir sofrasında Bağdaş kurduk martıcık ve ben Kadeh tokuşturduk geleceğe Kadehimde vişne suyu Sevdamsa tadı damağımda Şerefe yakışıklı şerefe Gecenin geç vakti Sade kahve hazırlamış Yıldız dolu tepside sunuyor Beyaz önlüklü şef garson martı Yudumlarımızın bitiminde Çingene kırçıl martı Fal bakmak için emrimize amade Umutlar yükledik göz bebeklerimize Dikkatle dinliyoruz ikimizde Bana hiç tereddütsüz “sen özgürsün Geçmişi gömüp geleceğe uçuyorsun dedi” Beyaz martıcıksa o zaten özgür geldi Ve özgürlüğe kanat çırpıyor” Tramvayda ki gönlümün aşkı duy Bak gülümsüyorum geçmişe Martının kanatlarında dolun ayı okşuyor ellerim Marmara uzanıp yatıyor aşağılarda bir yerde Minik bir balıkçı teknesi Salacak’ a yol almış Kürek küreğe ekler umutlu bakar gözleri Bir türkü tutturmuş yalnız balıkçı Aheste çeker kürekleri şaşkın Sırra kadem basmış balıklar Özgürlüğü tuza banmış katık ediyor her biri Oltadaki garip solucana kim bakar Tüm gizemiyle kız kulesi mum ışığı altında Kemanıyla gülüyor nağmeleri semada inliyor Yakamozlar yorgun argın dans ediyor Görüyorum gözlerime yansıyor ışıkları Hey gönlümün yakışıklı sevdalısı Duyuyor musun beni özgürüm Ve kuş bakışı görüyorum seni miniciksin gözlerimde Uçuyorum martı kanadında tahtların en yükseğinde Geçen yıllara mendil sallayıp halay çekiyorum. İçimdeki çocuk uyandı,bahtı aydınlık Uçuyor artık ve daima uçacak Çılgında diyebilirsin, delide Özgürüm ya deli desen ne çıkar Uçuyorum Kanatlarım gümüş Gücüm yüreğim Yüreğimse som altın Paylaşacağım tüm evrenle İnatla paylaşacağım mutluluğu Özgür ve birazda delice Gerisi mi Hikaye bence
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamadığım
Yıllar geçse de aradan Saatleri kırıp zamanı durduracağım Aklımdan çıkmayacaksın Yüreğime mıhlayacağım Asla unutmayacağım Unutamadığım Yerini kimse doldurup Hırsızı olmayacak kalbimin Gönlümü keşfedip Zafer edasıyla tek bir kişi bile Yerleşemeyecek mabedime Biri çıkarsa eğer, Yıllar sonra biri Sıkıca örteceğim perdelerini Tüm kapılarını sürgüleyip Anahtarını Karadeniz’in Soğuk deli mavisine gömeceğim İnci avcısı olsa da yer bulamayacak gönlümde Unutamadığım Sen benimle olmasan da Uzaklarda başka gönüllerde Söylesen de aşk şarkısını Beni yüreğinden çıkarıp Atmış olsan da bir köşeye Bir izim bile kalmamış olsa da Gönül defterinde Unutmak ne kelime Ben seni unutamadığım Asla unutmayacağım Ömrümün son deminde Beyaz kefene sarılana kadar bedenim Unutamadığım Yüreğimin bir köşesinde Sevgi kırıntılarıyla besleyeceğim Yaralı sevda güvercinimizi Son nefesimde sana salacağım Yol alacak sevdam güvercin kanadında Son kez selamımı iletecek Gagasında taşıdığı kırmızı kurdeleli Dudaklarımla imzaladığım beş yıldızlı diplomanda Yazılı olacak son dileğim Yolun açık olsun sevdiğim Unutamadığım Yolun açık olsun Mutlu ol
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutulur
Unutulmaz deme sakın Unutulur Yaşananlar unutulur Unutulur sevgililer Unutur yaralı yürek Yaşanmış o bitmez Sevdalar unutulur Geçmişten kalan Yangın günlerin Külleri savrulup Uçar gider kaf dağının ardına Terk edenler unutulur Unutulur unutup gidenler Sürse de birkaç gün kırgınlık Asırlar boyu gelse de insana Zaman takılıp kalsa da sonsuzda Ölüm demek olsa da ayrılık Aşk ateşinde kavrulan Gönül kendini yeniler Zaman çalar yüreğine Deva olur derdine güneşle ay Mehtapla yıldızlar sevişir kumsalda Ölü karanfilleri söküp atar yüreğinden Yerine gelincik bahçesi Düzenler elleriyle Gönül teli bir türkü tutturur Aşkın sevdanın türküsüyle Yeni sevdalara Yelken açar Yeni umutlara Merhaba der Kırık aşk hikayeleri unutulur Unutulur unutup gidenler
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç Beş Saat
Henüz ayrılalı birkaç saat oldu Şimdiden hasret ateşi düştü yüreğim kor kor Yok cesaretim yaşamaya Kırık kolum kanadım yokluğunda Dayanamadım birkaç saate Nasıl yaşarım bir ömür Alışmalıyım çaresiz Doğmuyor özlem çukuruna Doğmuyor güneş, karanlıktayım Yetersiz kelimeler, dilim lal Yitirdi tüm anlamını hayat Anlamsızım artık Düştü hasreti yüreğime Tütüyor burnumda, yanıyor gönlüm için için Patlamaya hazır volkanım şimdi Koynumda sakladım lavları Aktım toprağa,karıştım gazellere Sonbahar gelmeden fırtına koptu Dağıldı paramparça oldu her yanım Mekansızım artık, saatler kırık zamansızım Var mıyım, yok muyum kaybettim kendimi Aklım karışık,elim ayağım tutmuyor Karanlıklara gömüldü her şey Değirmende öğütülen buğday tanesiyim uçuşuyor darmadağınık duygularım Gözlerim ağlıyor bulutlara yardımcı Yıldırım düştü ateş parçası yüreğim Çaktı şimşek esti savurdu Duman tütüyor sevdamda Bir kalemde nasıl silip atıverdi Bilemek, çözmek ne kelime, kördüğüm duygular Kah gülüp, kah ağlayarak Öpüyorduk dudağından yaşamın Eskitiyorduk hayatı ikimiz Tam gökkuşağını yakaladık derken Silindi tüm renklerim Çıplak kaldım, çırılçıplak Karanlık gecede debelenip duruyor Çaresiz biçare yalnız bedenim Sabaha ulaşamayacağım biliyorum Biliyorum güneş doğmayacak ayaz geceye Yıldızlara sordum nedenini, söylemediler Gömüldü karanlığa zühre Aya sordum nerdeyim, şaşkın baktı yüzüme Utancından gizlendi bulut ardına hilal Çıkar yol bulamadım üç beş saatte Ne yapacağım, nasıl yaşayacağım Oturup kaldım ellerim şakağımda Başımı vurdum taşlara, kaldırımlar isyanda Bilmem divane mi oldum yoksa avare Şu üç beş saat yetti canıma
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|