![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Veda
dün gece içtiğin sigaranın dumanı dağılmadı odamda hala tavana yaslanmış ağlıyor şimdi küllüğümde uzanmış yatıyor izmariti tıpkı ben gibi, boynu bükük, yalnız ellerini, soluğunu özlüyorum sesin hala kulağımda çınlıyor romantik müzik eşliğinde mum ışığı altında dans eden biz değildik sanki birden bire esti rüzgar savurdu seni sisli geceye gömdü tüm hislerimi boğuldu kırık kadeh de gülüşlerin vedalaşırken sebepsiz solgun yanağıma kondurduğun busenin sıcaklığı yakıyor elimi veda sancısı sardı bedenimi hançer sapladın ellerinle, kanıyor yüreğim buz gibi soğuk her yanım fırtına kopuyor hayatımda içimdeki kasırgayla çarpışıyor hangisi galip bilmem ama mağlup olan yüreğim paramparça yağmur sesini dinliyorum sonsuz karanlıkta bir yalnızlık türküsü tutturmuşum öyle ki girdabındayım sensizlik hortumunun tam ortasında oradan oraya savrulup duruyorum kara bulutlar kıskacına almış gözlerime mil çekilmiş *******imde ne ay nede yıldız yol gösterir yalnız yüreğime güneş doğmaz güne ulaşmaz tene üşüyorum, oysaki Ağustos böcekleri saz çalıyor tembel, tembel karıncalar kışa hazırlık yaparken çığ altında kaldı yüreğim zemherideyim
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|