![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yazdım da Yazdım
Acımı dindirmekti tek amacım Dağladım kızgın demirle yüreğimi Kapanmadı yaram, faydasız Ateş parçası kor yüreğim Yakar acıtır içten içe Ağladım her gece iki güzüm iki çeşme Aradım çareler, düştüm ortalığa Bulamadım, kör düğüm Geçit vermez, çıkmazdayım. Nerde varsa tüm acıları Verin bana herkesin derdini Ben çekerim, kimse tatmasın acıyı Alışkınım ben,alışkın yüreğim Dedim, dedim de çekemedim bittim. Yeter artık yeter,istemem başka acı Bu kadarı da fazla,çok fazla Dayanmaz biçare bedenim Kaldıramaz, kırılır orta yerinden Yetmedi bir kaçı da üstüne eklendi. Şaştım kaldım Ne yapacağım Nasıl yaşayacağım Kararsız, çaresiz Sonunda aldım kağıdı kalemi elime İçimden geldiğince her şeyi Ama her şeyi yazdım Yazdım da yazdım. Dilim döndüğünce Tükenmekte tahammül gücüm İsyanım ayyukta Söylüyorum haykırışlarda Duyulmuyor,duyulsa bile Ne faydası olur ki yalnızlığım müzmin Sardı etrafımı dertler bitimsiz Yazıyorum geçmiyor Bekliyorum geçer, umutla Yine yazıyorum. Olmasa da şiir hiçbiri Dizelerce yazıyorum Ayyuktan dökülenleri Yazıyorum,yaşıyorum Hala yazıyorum Yazacağım her zaman Biliyorum Derdime Olur mu çare Bilmiyorum
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|