![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() . Duanız Duamız Olsun Duamız Duanız Olsun Ya Resulallah S a v
Ya Resulallah s a v Yine tayfta yürüseydim Yoluma dikenler atsalardı Yine beni çocuklara taşlatsalardı da Ümmetim böyle biçare perişan olmasaydı Dediğin oluyormu Çünki içimizde seni öyle çok sevenler varki Onlar hep senin yerine Tayfta biz taşlansaydık Dikenler bizim ayağımıza batsaydı Uhutta bizim dişimiz kırılsaydı Kerbelada Hz Hasanda Hz Hüseyinde biz olsaydık diyorlar Onlar senin özleminle tutuşup Sana kavuşmanın hayaliyle yanıyorlar Ve bizlerde onların ışığında seni arıyoruz Ya Resulallah s a v Ne tayfta taşlanabildik Ne Hz Bilal gibi kızgın kumlara gömüldük Ne Hz Hasan Ne Hz Hüseyin olabildik Ne Fatih olabildik surlar açan Ne Yavuz olabildik Hilafeti ayakta tutan Ne Abdülhamit Han olabildik Filistine sahip çıkan Ya Resulallah s a v Sen hepimizin sesiydin hepimizin duasıydın Sen bizdin hepimizdin Ama biz hepimiz bir sen olamadık Ne olur Medet et Ne olur Himmetinle biz bütün ümmet Hiç olmazsa bir Filistin olabilsek Ya Resulallah s a v Senin iki ismin arasında edilen dualar geri dönmezmiş Duanız duamız olsada Duamız duanız olsa Ya Resulallah s a v Şadan Yenişafak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|