![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Benim Derdim***
Senden sonra hiç bir şey yolunda gitmedi Ne gözyaşlarım eksildi,ne sızılar tükendi. Hep bir boşlukta savruldum,bir o yana bir bu yana Ve birde uyuyamadım,uykular beni terketti. Seni unuttuğum için değil,arayıp sormamam, Öyle bir yük ki anlayacağın,artık dayanamam. Biri geçti,bini geçti,hatta seni bile geçti Derdimle seni,içimde bir yerlerde yaşatamam. Şimdi ise,ağlayamıyorum,akmıyor gözyaşlarım Duvarlara vursam da,inan akıllanmaz başım. Tıkanıp kalıyorum,her defasında,hıçkıramıyorum. Nelerle uğraşıyordum,bak nasılda geçmiş yaşım.
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Bir Sen vardın***
Bu sabah gözlerim aramadı seni Unutmuş olmalı,nihayetinde. Kör bakışlar serpildi de caddelere Bir sen yoktun,aradığım kişilerde. Bu sabah taze ümitler yeşerdi Akşamdan kalma yüreğimde. Sarıp sarmalamıştım sevdamı Ağlamadı bak bugün Demekki rahatı yerinde. Sen yatağında mışıl mışıl uyurken Ben dün geceye bir tarih yazdım. Yanaklarımda seller çoştu ağlarken Ama bak sabaha,hiç bir şey bırakmadım. Birde unutamazsın derlerdi Bir bak hele,nasılda unutuverdim seni. Ne ellerinin sıcaklığı kaldı ellerimde Nede bakışların gözlerimde Şimdi bana çok yabancısın Kolay oldu unutması,sende unutmalısın. Bir sen vardı eskiden Bir sen vardı çok ama çok seven. Şimdi geriye bir kül yığını kaldı senden.
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bir Şey Var***
Bir şey var biliyorum, gece parlayan yıldızdan gökte yalnız yarım aydan. Usanmak kelimesinin diğer manasından Seni benden,beni senden uzaklaştırmak istercesine... Bir şey var biliyorum, Sigaramın dumanından Gecenin karanlığından Kalbimin atmasından Anlayacağın,ölümün diğer adından. Bir şey var biliyorum Gözlerimin ağlamasından, Dudaklarımın susmasından, Söylemek istediklerimin geçmesi aklımdan. Bir şey var biliyorum Onu söylemek istiyorum söyleyemiyorum. Bir şey var biliyorum kalemi elime aldığımda derdimi yazmadığımdan malesef seziyorum..
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bitsin diyebiliyorum***
Bak böyle hüzünlü bir akşam üzeri Bıçak kemiğe dayandı. Son damlaydı Taştı. Bitsin, Bitsin artık diyebiliyorum Bütün ümitlerim yıkılsada, hayallerim yok olsada. Bitsin, Bitsin diyebiliyorum. Bak boynum kıldan ince Acılar gelsin peş peşe Korkmuyorum,susmuyorum Ey ecel! Sende artık yola çıkabilirsin Sende ansızın kapımı çalabilirsin, Tıpkı ayrılık gibi... Hazırım gel davetli misafirim Bak,bir zamanlar ayrılmam dediğim canımdan öte bildiğim Bir tanem sevdiğim için Bitsin bitsin diyebiliyorum
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bu Defa Gerçekten Öldüm***
Seni tanımadan önce ben hiç yaşamamışım meğer Yaşamamışım bir günü mutlu. Gülmeyi becerememişim hiçte, Kandırmışım yıllar yılı herkezi. Dünyamı bir ışık kaplamıştı oysa Gözlerinden doğan,gözlerimde yaşayan O ışık varya o ışık,ömrüme ömür katmıştı Hani yok olacağım bir anımda. Diyecek bir söz yok diyecek bir şey bulamıyorum, ben senden önce hiç yaşamamışım. Şimdi ise sebeb yokken gittin Ve ben sensiz ve yalnız kaldım. Acılardayım Karanlıklardayım. Sensiz ağır yükler kaldırmaktayım, Ezilmekteyim altında,yok olmaktayım. Kısacası hayatımın en zor günlerini yaşamaktayım Ve senin haberin olmadığı anlarda yıkılmaktayım. Olsun varsın görmeyesin halimi Ağzımın acısını duymamalısın. Üzülmeyesin. Ama unutmaki ben senden önce hiç yaşamamışım. Ben şimdi senden sonra Senden sonra Bu defa gerçekten öldüm...
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bu Defa***
Bu defa alnından vuracağım Sevdamın gözleri önünde Aşka dair ne varsa... Bu dafa Bu defa Her zamanki gibi Vicdanlı olmayacağım. kapayım kalbimin kapılarını Kimselere göstermeyeceğim gözyaşlarımı. Yalancı dünyaya hesap vermeyeceğim bu defa Üzülen üzülsün diye, Ağlayanlar ağlasın diye Bir savaştan zaferle dönmüşcesine Düğünlerle,bayramlarla kutlayacağım Ayrılığı,ayrılında ayrılığını... Gözlerine bakmayacağım Gözyaşların gözlerimden habersiz akacak Dudak bükme olurmu Masum bir çocukcasına. İnan bana,sen acı çekerken yanında Bir ben sadece ben olmayacağım. Dedim ya Bu defa Alnından vuracağım Sevdamın gözleri önünde aşkımı. Ellerim ellerini özlerken kutlayacağım bayramları Gözlerim gözlerini severken Seni terk edeceğim. Sen kuytularda kalacaksın Kuytularda ağlayacaksın. Soğuk rüzgarlar okşarken saçlarını Son baharın hüznü silecek gözyalrını. Sevdamın son arefesinde vuruldum Kalbimin orta yerinden. Sırtım dönükken ganmazlandım Dost bildiğim herkezden. Çaresizliği yaşadım anlayacağın Sevdamın son arefesinde mutluyken. bayramlara saatler kala Ben bayramlara eremeden... İşte söyleyecek söz kalmadı şimdi yapayanlız kaldım Yapayalnız vede anlamsız.. Bu defa alnından vuracağım zamanın Gözlerinin önünde. Ve seni Gönlümün gencerlerinde bir yerlerde bekleyeceğim geleceksin diye,hep ümit ederek...
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bu Sabah***
Bu sabah ilk defa,gülüverdim kendimce şu perişan halime bir anlam veremeyince. Doldu sonra biranda gözlerim baktım sen yoktun yanımda Tam bitecek derken,döndüm ta en başına. Olsun varsın dedim yinede,atıp kendimi Rüzgar olup eser gibi kollarına atılıverdim. Mutluluk şarkıları söylerken Uyanmışım uykumdan gecenin kör bir yarısındaydım....
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bu Yağmurlarmı***
Bu yağmurlarmı söndüecek içimdeki ateşi İlk önce esipte deli deli rüzgarı Sevdamı bir ömre savurmadımı sanki. İnsafına yaslanıp bir tutam külünde Ne sanacak zaman unutacağımı mı Yada bilmem ne yapacağımı mı... Hadi daha hızlı yağ yağmurlar Şimşekler çaktır yüreğime Korkarsam namertim senden, Çocuk değilim büyüdüm artık ben. Ama yağ,durmadan dinlenmeden yağ Bakalım göz yaşlarıma yetişecekmisin sen. Bu yağmurlar mı bitirecek bilmem hasretini Hani düşünürken böyle seni Daha neye yanayım,nasıl derman arayım bilmem. Soğuk terler basmadan alnımı Islatıyor nasıl olsa gökyüzü taşı toprağı Islanacak ne kaldı, Vurulacak ne kaldı Bak işte yalnızlık çoktan çekmiş silahını... Bu yağmurlar mı unutturacak sevgini Yağmurlarla sevmedimmi seni. Hani ikimizde heyecanlı bakarken birbirimize Adını kaderime yağmurlar yazmadım? Ve şimdi Hırçın yağmurlara inat Hadi gel ne olur Gelecek gücüm kalmadı benim sana Bir kez olsun yoluma Sen çık allah aşkına...
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Eğer Bir Gün***
eğer bir gün Bir gün unutacaksan beni, Bırakacaksan beni yalnız başıma... Çocuksu kalbinde,sevgimi yaşatma Tutup at bir yerlerinden beni Tutup at uzaklara. sana ulaşamayacağım Soğuk ve karanlık yarınlara. Bir gün gelipte gülüm Çocuksu kalbinde Beni üzme... Eğer bir gün Bir gün beni görmekten kaçacaksan, Kaçacaksan hep benden Bir kaç adım öteye... Çocuksu gözlerinde yorma Yorma beni. Çekip al beni bir yerlerinden şimdiden Çekip al... Dahada yaşlandırma beni Acıtma daha fazla sevgimi...
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Eğme Başını***
Eğme bir daha başını olurmu Yoksa üzülür kahrolurum, benim yüzümden sanıpta Atarım kendimi uçurumlardan,yok olurum. Yakarım kalbimi de,çıkarım hayatından Sen böyle üzgün bakarken hayatın penceresinden Benim mutlu olabileceğimi nasıl düşündün bilmem. Senin saçının teli oynatsa rüzgarda Ben ölürüm anlıyormusun ölürüm kahrımdan. Ama sen eğme başını yerlere, eğme allah aşkına Doğacak güzel günler seni bekler bak yamaçlarda Bir sabah gözlerini açtığında güne Herşey bir rüyadan ibaretcesine Bak herşey nasılda güzel olacak. Eğme bir daha başını yerlere, çatma kaşlarını böyle boş yere. İstersen giderim çok uzaklara Mutlu olacaksan giderim inan bana. Seversin bir başkasını,seversin yeniden Umutlarını söndürme sen, Haberini aldım,mutluluk senin hediyen.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|