![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlasam Faydası Varmı?
Ağlasam ne yazar,üzülüp kahrolsam ne yazar... Faydası varmı bilmem yalnızlığıma, Kahroluşuma,sözde çirkef oluşuma. Başımı duvardan duvara vursam Çare olurmu bilmem, Hayatımı darma dağın parçalasam... Yok be gülüm,ben zaten yanmışım, O korların arasında Kapkara bir gül açmışım, Faydası olurmu bilmem sevmemin. Tiksinip atsan kör kuyulara, Akları doldurup saçlarıma... Baharım gelmeden açmışım, Solmuşum ya,yazımı göremeden. Faydası varmı bilmem ağlamamın, Yalvarıp yakarmamın. Nihayetinde ben,bulanmışım Bilinmez korkularımla yaşamışım. Ben sana değil Senden önce,mazime ağlamışım..
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlatmayın
Bırakmayın beni dipsiz kör kuyularda, Ağlatmayın. Yalnız bırakmayın beni korkulu rüyalarda, Bırakmayın. Yetmedimi yaptıklarınız, Sizin yokmu hatalarınız? Beni benle, Beni derdimle yalnız bırakmayın. Bir ışık yakın gözlerime Düşlerde unutmayın. Bir kör ateş ellerime Ama yanmayım. Beni yaşamdan etmeyin, Korkuyorum. Ürkütücü,korkulu yalnızlığımla beni başbaşa bırakmayın. Durun gitmeyin Ne olur beni ağlatmayın
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayamıyorum
Bu gün ne kadarda sessiz her yer, Ağaçlar,caddeler,odalar Bom boş sokaklar. Kimseler yok, Yalnızım. Ağlamak istiyorum Ağlayamıyorum... Sessiz olmayan deli gönlüm Acı çeken sevmekten beklemekten bıkmayan. Zavallı gönlüm Dop dolu içim Yaş yok gözlerimde, Söz yok dilimde Ağlayamıyorum... Hıçkırmak geliyor içimden Ama hıçkıramıyorum. İçim kan ağlıyor İçim isyan ediyor yanıyorum Tutuşuyorum Susuyorum Sabır ver allah'ım Ağlayamıyorum... Yanıyorum Tutuşuyorum Elim kolum bağlı sanki Kıpırdayamıyorum. İçimdeki isyanımı duyuramıyorum Ölmek gibi bir şey bu AĞLAYAMIYORUM...
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aksanya Ey gözyaşım
Daldıkça dalarım o engin o kapkara bulutlarla Bezenmiş gökyüzüne. bazen hüzünle,bazende öylesi bakarım, Sensizliğin büyüsünde. Benide,benide al koynuna demek gelir içimden, İnce ince yağan,bazende sicim gibi inen yağmurlara. O an Ana,baba,kardeş özlemi sarar dört bir yanımı, Hasreti yakarken bağrımı. İçimi bir alev dalgası kemirir, Korkutup yarınlarımı,karartıp ışıklarımı. Aksanya,ağlasanya ey ela gözlerim, Böyle dolupta neyi beklersin. sende ince ince yağ ıslat kirpiklerimi, Yıka arındır,yok et özlemlerimi. Bir perde gibi kapansın acılarım,yaralarım Ve de bitmek bilmeyen hasretim..
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al senindir
Dinerde yağmurlar hatta kara kış biterde Bahar gelirse kokusuyla..... Sana kır çiçekleri toplayacağım buket buket Soldurnadan, Gözyaşlarımla sulayacağım... yüreğimi,sen dolu yüreğimi, Aşk dolu,hasret dolu yüreğimi hediye edeceğim. Her sayfası adınla dolu gönül defterimi, Yalandan uzak hislerimi -al senindir,diyeceğim... Sonra ağlayan gözlerimide vereceğim, Nasıl olsa sen ağlatmazsın hiç bilirim. Bir seni gördü, Bir seni görecek -Al senindir gözlerim, diyeceğim... Hani baharda biterde,gün kışa dönerse, Sana karla kaplı Ama dalga dalga saçlarımı vereceğim. Okşa diyeceğim Öpmeni isteyeceğim... zaman sevgi ateşini güçlendirirken, saçlarımı beyazlattı,neylersin...
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışırsın
Önce çok üzülür yanarsın, belki bir kaç gece ağlarsın. Ama sonra alışırsın Alışırsın sende alışırsın. belki kaç gece rüyana girerim, Belki sana'unutma ne olur' derim. Sonra yavaş yavaş sevgilim, Alışırsın sende alışısın. Belki gönlün bir hoş olur, Günlar acı ile geçer,zaman durur. Ama sonra gönlün başkasını bulur Alışırsın sende alışırsın. Buluştuğumuz yerler belki ağlatır, Sana anılarımızı tekrar hatırlatır. Belki içinde bir hüzün yaratır, Alışırsın sonra,sende alışırsın. Bir gün eline resmim geçerde Boğulursun düşüncenin içinde. Çare ararsın,sarıdığın kadehte Ama sonra sende alışırsın. Belki gittiğim için acı çekersin, Belki bana lanetler edersin. Belkide mecburdu dersin ne olursa olsun,sende alışırsın. Belkş bir gün karşılaşırda beni tanımazsın Adımı,izimi hiç mi hiç hatırlamazsın. O an benden uzaklaşıp sevdiğine koşarsın Alışırsında,gelgör ben alışmayacağım Alışamayacağım.
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anam
Gözüm kör olupta,düşsem yollara Kokunu duyupta gelirim anam. Çok uzak diyerlera gitsemde, Acını duyupta gelirim anam. Şimdi bu gurbette yazım kış oldu, Gönlüm ne beklerdi,şimdi ne buldu. Bin umut vardı bende,bir bir soldu Gurbete düştümde,boynumu büktü. Uzun uzun yolları, Bir yudumda içerim. Sıra sıra dağları, Bir adımda geçerim. Yeterki affet beni Yeterki özle beni. Vatanımla seni düşününce,derinden dokunur Bir gün ölürsem anam,bilirim toprağım kurur. İçimde sinenin kokusu,karşımda resmin durur, Bağrıma bastıkça anam,gurbet hançer gibi vurur.
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneme
Gözlerim gözlerini çaldığında, Yeni doğmuş bir ay gibiydim Daha henüz beş yaşında... Tek kollu bebeğimi sallarken kucağımda, Hep mutlu,hep sevinçliydim Umut kokan ocağında... Gözlerim gözlerini çaldığında, Bir hilal gibiydim daha henüz onbeşinde... Aşka sevgiye balıklama daldığımda, Korkum yok diyebilirdim Sıcak bir tas aşının kokusunda... Gözlerim gözlerini çaldığında, Mehtaplı *******den bir geceydim yirmi ikisinde sen yoktun yanımda... Bir çocuğun annem diyen haykırışlarında, gözlerini çalan biriydim Koşupta yavrum diye kucakladığımda...
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerim
Ocağımda pişmesede bir tas aş,bir kap yemeğim, Sımsıcak bir dilim ekmeğinin tadı,dilimde askerim. Camdan umutla bakamasamda,yırtılıpta pembe perdelerim Hayalin gözlerimde,beklerim seni askerim. Hem ana hem baba olmak zor yavrularına, maddi manevi sıkıntı zor bana. Bana zor sensiz günlerin düşmesi yarınlara, Döneceğin gün,bayramım olacak askerim. Kırıldım,incindim ama kimselere diyemedim, Derdimi kederimi,içime gömdüm askerim. Benim olmayan işte bu evde seni beklerim, Sevdandan uzaksolgun güllere döndüm askerim. Umutlarımı sorarsan,hiç kaybolmadı sevdalım, Bir elim böğrümde,bir elim resminde askerim. Boynum büküldü bükülmesine,ama yılmadım Savaştım sensizliğimle,savaşırım düşümle askerim...
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerime
Aylardan ekim,günlerden çarşamba. Saatler yine aynı,sensizlik işte. Şafak 335 gün kala yorgunum Ve bir o kadarda çaresiz. Kafamda saçma sapan düşünceler, Gözlerimde donup kalan,ama hiç akmayan hüzünler., NERDESİN? diye sormak isteyip soramadığım, Nerde olduğunu bildiğim halde sana kavuşamadığım, Hayallerimde teselli aradığım, Rüyalarımda seni yaşadığım Bir zamanda ve bir mekandayım anlayacağın askerim. Çaresiz sayfalara sığdırmaya çalışıyorum sensizliğimi, Adına şiir dediğim mısralara diziyorum gözyaşlarımı. Oysa bir konuşacak olsam ASKERİM; Kelimeler büyür saradı,dünyanın dört bir yanını Sesimdeki hıçkırık yırtardı gökkubbeyi. Bugün bir başka hüzünler yaşıyorum be ASKERİM. Alıp başımı uzaklaşmak istedim bu evden, Deli divane yollarına düşüp seni aramak, Sokak sokak,cadde cadde Senle elele gezdiğimiz her nere varsa Bir bir sormak istedim seni. Uçan kuştan tutki Uzak dağ başlarına Ağaçlara,şu ilerdeki ovalara Çiçeklere,dalında yapraklara Hatta kaldırım taşlarına.. Bu şehirden uzak bir şahirde olduğunu bile bile, Milyonda bir umut olur belki diye. Ama çıkamadım işte,alıp başımı uzaklaşamadım hayallerinle dolu bu evden. Çaresiz ASKERİM,boynumu büktüm İçip sigaramı,duman duman savurdum Nazilli'nin üstüne, Kara bulutlar misali. Sonra yokluğunda gözlerimde şişekler çaktırdım, Senin olmadığın heryeri yaktım düşüncemde. kocaman bir taş alıp kırmak geldi içimden Şu karşıdaki evin camlarını. Bir büyük çatırtıyla indirmek vardı, Her parçasını bir yana dağıtmak vardı. Başbaşa oturupta balkona,bir sabah kahvaltısında Yada bir öğle yemeğinde Gözgöze bakışmak varmı be diye... Kıskançlığımın ateşini savurup üstlerine Yakmak istedim,hatta tüm mahalleyi. Ama yakamadım,gücüm yetmedi be ASKERİM İçimdeki hasretinin alevleri vurdu gözlerime Ama söndürecek bir damla yaş akmadı sonra. haykırmak geldi içimden Avazım çıktığı kadar adını yazmak geldi içimden,Nazilli'nin üstüne. hatta ezberletmek vardı,tüm insanların diline. sesim tükenene kadar,kısılana kadar 'Seviyorum,seviyorum' diye bağıracaktım Herkaz duyacaktı sevdamı Anlayacaklardı,bitmek bilmeyen özlemlerimi. Ama sustum be ASKERİM Sadece sustum. Beni 15 günde bir sana kavuşturan Şu motorlu kara tren varya ASKERİM, İşte o trene pusu kurup Bombalamak istedim. sana gelen rayları darmadağın etmek istedim. Bu hafta sonu sana gelemeyeceğim ya, başkalarıda senin olduğun şehre Gidemesinler diye. Yine kıskançlığımdan Mayın tarlasına çevirmek vardı bütün garları Ama yine olmadı be ASKERİM. Mayınlar her seferinde Özledim diyip of çekerken patladı, Kalbimin sana ait yerinde... Uzanıp seyrettim saatlerce tavanı Sonra gözlerime hayalini çizip düşündüm. Konuşmadan, Hatta gözümü kırpmadan düşündüm. Ne bileyim,aklımı yitirmek istedim Anlayacağın delirmek istedim... Ağlamak istedim birde, Hemde çok ağlamak istedim. Boğazıma tıkanıp birşeyler kaldı, Ağlayamadım. Ne kadar beceriksizmişim dedim,kendi kendime, Oysa bugün Ne çok şey yapmak istedim Ama yapamadım, Beceremedim be ASKERİM. Bugün işe yaramadım sevdiğim, Şu odaya bile gün boyunca, Kaç kez girip çıktım bilirmisin. Bu günlerde aptallaştım, çevremdeki insanların bile garip bakışlarını Önemsemiyorum artık, Ki dediklerinden bişey anlamıyorum. Baştan savma yapıyorum temizliği, Saçlarımı çoğu kez taramıyorum. Hatta yemekleri bile Dibine tutturuyorum... Ama değişmeyen tek şey sana olan aşkım sevdam. meğer ne çok seviyormuşum ASKERİM Ne çok seviyormuşum....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|