![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasreti Öğrettin Bana
Biliyorum geri dönmeyeceksin İstesen yolları yutar gelirdin Unutmasan beni şimdiye kadar Sen tozu dumana katar gelirdin Unutturdun aşkı meşki, şarabı tacı tahtı Hasreti öğrettin bana, unutturdun vuslatı Hani elele, gözgöze aşkı yaşayacaktık Hasreti öğrettin bana, unutturdun vuslatı Bilyorum beni hiç özlemedin Rüyanda görmedin, hatırlamadın Burnunda tütmedim, eğer tütseydim Orda herşeyini satar gelirdin Unutturdun aşkı meşki, şarabı tacı tahtı Hasreti öğrettin bana, unutturdun vuslatı Hani elele, gözgöze aşkı yaşayacaktık Hasreti öğrettin bana, unutturdun vuslatı Şakir Alimoğlu
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasretin Kitabını Yazdım
Hasretin kitabını yazdım yetmişiki dilde Yazamadım unutmanın birtek küçük harfini Herşey senin dudaklarında, senin kalbinde Unutup beni, öğretme unutmanın tarifini Şakir Alimoğlu
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırladığım En Güzel Şey
kırk yıl önceye döndüm de dün gece birden sen hatırladığım en güzel şeydin gençliğimden geçti bir ömür film gibi gözlerimin önünden sen hatırladığım en güzel şeydin gençliğimden bir an çıkıp geldin sanki sararmış resimlerden sen ne güzel, ne tatlı, hayat doluydun eskiden meğer silinmemişsin hala kırık kalbimden sen hatırladığım en güzel şeydin gençliğimden Şakir Alimoğlu
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal ve Gerçek
ne zaman güneş yeni gelinler gibi nazlı, mahçup, başı önüne eğik batsa bir akşam ardından ay ondördünü bulsa yıldızlar alaya başlasa karanlıkla gözlerin geçip oturuyor karşıma ellerin saçlarımı karıştırıyor yalnızlığının ızdırabı bir sis gibi çöküyor içime uzaktan hayal meyal ellerin görünüyor önce romeo oluyorum seni deliler gibi sevince diz çöküyorum güzelliğinin önünde sonra lord byron oluyorum gözlerini yazıyorum iki mısra iki mısra ellerini bir mısra gelincik dudaklarını sonra beethoven oluyorum orkideler takıyorum göğsüne beşinci senfonide güneşi kurban ediyorum bir teline saçının ölümsüzleştiriyorum seni zamana inat melodilerin ötesinde ne var ki kader zamana galip geliyor bir kere daha üçüncü dünya savaşında herşeye bir gerçek perdesi çekiliyor siyah, simsiyah bir perde sen sisli sokaklarda raks ederken ben alabildiğine bir boşluk içinde kalıyorum artık ne güzel şarkıları arzuluyor gönlüm ne güzel kızları iri göğüslü damla damla ağlıyorum seni en fazla arzuladığım bir anda kulaklarım sağır oluyor çaresizlikten gözlerim kör seni delice sevmekten korkuyorum seni düşünmekten seni unutamamaktan korkuyorum deli gibi bir roma’lı askerin insafsız eli gibi boğazımı sıkıyor karanlık ne ellerini ne gözlerini çizebiliyorum artık tavana çakılı kalıyor gözlerim yarı aralık bütün güzellikleri bozuyor bir bir sırlı bir cam parçasındaki bin yaş ihtiyarlamış çökmüş görüntüm aynada hayalin beliriyor yenik orduların kumandanları gibi omuzlarım iki yana çöküyor iyi ve güzel ne varsa herşeyin bittiğini hissediyorum artık aydınlıklara bir kurşun sıkıyor bir tabanca kör oluyor eski çağ sevdaları kuruyor bütün çiçekler o zaman hayal bahçemde bir büyük ümitsizlik saçımın tellerinden ayak uçlarıma kadar sarıyor benliğimi sıkıyor, sıkıyor, sıkıyor bir mengene gibi ölmek istiyorum diyorum fısıltıyla yalnız kendim duyuyorum ölmeliyim diyorum kaybettim benliğimi yalnızlık bir hançer gibi delip geçiyor yüreğimi oysa denizleri kan kırmızısına boyamak kadar zor senden böylesine ayrı düşmek biliyorum bir daha seni hiç görememek ihtimali geliyor aklıma kahroluyorum uyumak istiyorum tükenircesine bin çağ hiç uyanmadan yaşamadan daha da kötüsü sevmeden sevilmeden ölen bir insanın mezarı gibi sessiz olmak istiyorum oysa ölmek elimde değil ki bir sokakta kaçsam senden ikinci sokakta gene sana açılıyorum sonları tekrar tekrar en başa alıyor bu uyumak gayreti, bu ölmek arzusu bu çılgıncasına yumaklamalar yumruklamalar yorganı, yastığı bu tükenircesine hasret sonu olmayan gayret uyku diken diken batıyor gözlerime yeniden romeo oluyorum çaresiz aşkımın tellerine hapsediyorum seni lord byron oluyorum sabaha karşı ikinci mısrada ellerini alıyorum ellerime sıcacık üçüncü mısrada saçlarını göğsüme seriyorum okşuyorum sevgiyle yarı aralık, istekli dudakların için beşinci senfoniyi besteliyorum çünkü senden uzaklaştıkça sana yaklaşıyorum 1968 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haydi Sor Der Gibisin
İçimde bir derdim var, çok gizli der gibisin Dudaktan değil kalpten, haydi sor der gibisin Gözlerinde bir hüzün, ıslak, koyu gölgeler Dudaktan değil kalpten, haydi sor der gibisin Anlat bana derdini, gizleme artık linda Bütün dertlerin yıkanacak gözyaşlarında İncilerin düşerken, omuzumdan göğsüme Yerini neş’eler alacak pınarlarında Derdini kendi derdim, sayacağima inan Alıp senin kalbinden, yakacağıma inan Yerine sevinçleri koyacağıma inan Dudaktan değil kalpten, haydi sor der gibisin Dertlerine dert geçmez, şemsiye olacağım Kederlerini alıp, denize atacağım O zaman seni hergün, güllere boğacağım Dudaktan değil kalpten, haydi sor der gibisin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Zaman Bekleriz
hoşgeldiniz buyrun oturun afiyettesiniz inşallah kahveyi şekerli mi yoksa sade mi seversiniz sonra da çay yapacağım yanında kek de ister misiniz neden erken kalkıyorsunuz sohbete daha yeni başlamıştık ama madem ısrar ediyorsunuz güle güle gidin çocukların gözlerinden öperiz arkanızı unutmayın, bunu saymayız biz evde yokken her zaman bekleriz 23.03.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herkes Beni Kıskanır
Herkes beni kıskanır, bilemez ki içimi Neden mutlu değilim, yudumlarken içkimi Ben her zaman ağlarım ben herşeye ağlarım Ağladığıma bakma, kaderime yanarım Herşeyim var aşkım yok, yalnızım kalbim bomboş Dolduracak sevgili yok şimdi kalbim sarhoş Ne ben birini sevdim, ne beni seven oldu Param pulum çok ama ruhum sararıp soldu Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herkes Dert Satıyor
Kovalar bir derdim öbür derdimi Karıştırdım gündüz ile gecemi Bir oğlum gurbette, biri mapusta Bilmem anaların bu çilesi mi Herkes dert satıyor, ben alıyorum Satanlar gülüyor, ben ağlıyorum Beyazlatmak için alın yazımı Yıkasam olur mu kara bahtımı Bir oğlum gurbette, biri mapusta Ne kışımı bildim, ne de yazımı Herkes dert satıyor ben alıyorum Satanlar gülüyor ben ağlıyorum Herkes beni bir bir aldatıp gitti Tükendim içimde umutlar bitti Bir oğlum gurbette, biri mapusta Allahım başıma ne haller geldi Herkes dert satıyor ben alıyorum Satanlar gülüyor ben ağlıyorum Bu kadar çileyi çekemiyorum Allah'ıma isyan edemiyorum Bir oğlum gurbette, biri mapusta Ben ölmüşüm artık yaşamıyorum Herkes dert satıyor, ben alıyorum Satanlar gülüyor, ben ağlıyorum Acı patlıcanı kırağı çalmaz Ölümden öteye bir yol bulunmaz Bir oğlum gurbette, biri mapusta Gökten altın yağsa başıma düşmez Herkes dert satıyor, ben alıyorum Satanlar gülüyor, ben ağlıyorum 10.04.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Yazılmamış Şarkılar
Yeni bir aşk bulacağım, seni unutacağım Kapısında sadık kulu, kölesi olacağım Sende kalsın resimlerim, mektuplarım, herşeyim Sende kalsın şarkılarım, dünden kalan ne varsa Ben ona hiç yazılmamış şarkılar yazacağım 29.04.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçime Huzur Doluyor
bir gönül bahçesinin kilidi kiriliyor gülen gözlerinden içime huzur doluyor ne zaman ellerini alsam ellerime gülen gözlerinden içime huzur doluyor mis kokuyor şimdi güllerle menekşeler dans ediyor havada uçuşan kelebekler her köşede bir resmin, senden gelen mektuplar gülen gözlerinden içime huzur doluyor bir gönül bahçesinin kapisi açiliyor bir edasi hoş, bir gözleri şiir giriyor yaşli gönlüm bir gençlik ateşiyle yaniyor gülen gözlerinden içime huzur doluyor Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|