![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kur’ana El Basarak Yemîn Et Başım İçin
Nasıl bilebilirim aşkını söylemezsen Kollarına alıp ta gözlerime gülmezsen Belime sarılarak bir öpücük vermezsen Ellerini tuttuğum Moda’yı hiç andın mı Adımı bir kerecik ağzına hiç aldın mı Benim gibi kor olup, *******ce yandın mı Kur’ana el basarak, yemîn et başım için Beni seviyor musun Allah’ını seversen Sana taptığım gibi, Leylâyla Mecnun gibi Sana kandığım gibi, Ferhat’la Şirin gibi Sana yandığım gibi, Kerem’le Aslı gibi Bütün şiirlerimin başına yemin sana Başına yüzbin kere yemin ederim sana Sen de yemîn et hadi sen de allah aşkına Kur’ana el basarak, yemîn et başım için Beni seviyor musun Allah’ını seversen 1970 İstanbul-Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kurban Olduğum
Ten tene, dudak dudağa değmeden Aşk olur mu hiç, kurban olduğum Çılgınca öpüşmeden, sevişmeden Aşk olur mu hiç, kurban olduğum Sadece bakışarak, elele tutuşarak Şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek Kuruyemiş çitleyip, çimlerde oturarak Aşk olur mu hiç, kurban olduğum İki ten bir ateşte kavrulmadan Nefesin nefesime karışmadan Dudağım dudağını kapatmadan Aşk olur mu hiç, kurban olduğum Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Lekeli Kadın
Dün gece benim oldu, evlenmeye mecburum N’olur hayır demeyin, onu çok seviyorum O kızla evlenmezsem, aynalara bakamam 'Ben erkeğim' diyerek, ortada dolaşamam Anlayın beni n'olur, yalvarıyorum Nereye baksam o var sanki içimde Onu çok seviyorum, evleneceğim Siz isteseniz de, istemeseniz de Herkes onu gösterip, lekeli kadın derse Ben yaşasam ne çıkar, utancından ölürse Evlâtlıktan reddetseniz, gene de vazgeçemem Sahip olduğum kızı, asla lekeleyemem Müsaade edin n'olur, yalvarıyorum Nereye baksam o var sanki içimde Onu çok seviyorum, evleneceğim Siz isteseniz de, istemeseniz de Şakir Alimoğlu
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mandalin Portakal
Mandalin kadar göğüslerin vardı Seni ilk sevdiğim zamanlar Blûzunun düğmelerini Hissettirmeden çözüp Seyretmeyi çok severdim Anlamazdın Anlasan seyrettirmezdin zaten Biliyorum, çok kızardın Aradan uzun yıllar geçti şimdi Mandalinler portakal oldu Olsun Gene çok seviyorum İkisi de senin değil mi Tanrı’nın meyvası değil mi ikisi de Ne kadar yesem doyamıyorum Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mapus Damı
Mapus damında en çok neyi aradım Neyi özledim en çok, biliyor musun Yemin ederim seni Yalnız seni özledim Mapus damına düştüğüme değil Senden ayrı kaldığıma yandım Bir daha suç işlemek mi Tövbeler tövbesi Ben sensizliğin ne olduğunu Mapus damında anladım Bilemezsin sana nasıl hasretim Sana nasıl susuzum Sana nasıl muhtacım Seni nasıl arzuluyor Tenim, ellerim, gözlerim, dudaklarım, saçım Çabuk ser döşeği, yangınım Daha fazla bekleyemem Kurtlar gibi açım Şakir Alimoğlu
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Müebbete Mahkumum
Güzel ayaklarında bir parça ıslak kumum Gönül hapishanende müebbete mahkumum Azad etme beni hiç, hücremden çok memnunum Gönül hapishanende müebbete mahkumum Sen benim herşeyimsin, ömrümce seveceğim İyi, güzel herşeyde hep seni göreceğim Kapıdan kovsav bile, bacadan gireceğim Gönül hapishanende müebbete mahkumum Bilirim seni sevmek, benim tatlı kaderim Ne bir damla özgürlük, ne beraat isterim Ne bir damla aşkını, ne sevmeni beklerim Gönül hapishanende müebbete mahkumum 19.03.2006 Şakir Alimoğlu
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mühür
Sen kalbini aşka mühürlemişsin Kapatıp aşklara kilitlemişsin Belki ihanete uğradın diye Aşka küsmüş biraz. hüzünlenmişsin Seni seviyorum ölürcesine Bir kerecik olsun gülemez misin Seni istiyorum delicesine Mührü bir kerecik sökemez misin Aç bana kalbinin kapılarını Dinle gözlerimden şarkılarımı Bırak ta gireyim gül bahçesine Kendimi güllerle verircesine Örümcek bağlamış kalbin sanırım Söyle âşıklara yasak değil mi Doğru söyle bana neden bu kilit Nefret ediyorsun aşktan değil mi Uzan dizlerime kendini bırak Bir an hayale dal yum gözlerini Gönül penceremden aşkını seyret Orda göreceksin yalnız kendini İnandın mı şimdi aşkıma söyle Atıl kollarıma gözlerime gel Uyandır kalbini kış uykusundan Baharla yeşeren güllerime gel Bırak ta gireyim gül bahçesine Kuruyan bahçene hayat vereyim Bir yandan öperken dudaklarını Sana yalansız bir aşk öğreteyim Kalbini yeniden mühürle şimdi Artık benden başka kimse girmesin Gül artık neşelen, hüzünleri at Seni benden başka kimse sevmesin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Güzel Aldanmıştık
Bir zamanlar dünyayı tozpembedir sanmıştık Sevgilim bile bile, ne güzel aldanmıştık Aşkımızın üstüne binbir yemîn ederken Sevgilim bile bile, ne güzel aldanmıştık Ellerimizle yaptık, ellerimizle yıktık Yarım kaldı aşkımız, biz suçluyduk biz yandık Gül yüzün gül bahçesi, dilin zehirli diken Görmem güzelliğini, dilin zehir saçarken Aşkımızın üstüne, binbir yemîn ederken Sevgilim bile bile, ne güzel aldanmıştık Ellerimizle yaptık, ellerimizle yıktık Yarım kaldı aşkımız, biz suçluyduk biz yandık Son pişmanlık faydasız, şu anda ayrılırken Giden gün gelmez geri, ümitsizce ağlarken Aşkımızın üstüne, binbir yemîn ederken Sevgilim bile bile, ne güzel aldanmıştık Ellerimizle yaptık, ellerimizle yıktık Yarım kaldı aşkımız, biz suçluyduk biz yandık Nasıl mutlu olurduk, fedakârlık bilmezken Sevgilim sende inat, bu gurur bende iken Aşkımızın üstüne, binbir yemîn ederken Sevgilim bile bile, ne güzel aldanmıştık Ellerimizle yaptık, ellerimizle yıktık Yarım kaldı aşkımız, biz suçluyduk biz yandık Şakir Alimoğlu
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Mümkün
Seni düşünmekten Alabilsem kendimi bir an Seni düşüneceğim Ne mümkün! Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Umduk Ne Bulduk
Gurbet yolu uzar Bize değdi nazar Altın olsa mezar Bülbüle kafesi Kara sevda cefa Dünyada yok sefa Hani nerde vefa Kaf dağin ötesi Dert küpü olduk hiç yoktan Hayata küstük hiç yoktan Biz bu dünyaya çok geldik Yaşarken öldük hiç yoktan Oof of, ne umduk ne bulduk Seven âşık ağlar Avutmaz şarkilar Vurur yere çalar Feleğin sillesi Benim sözüm birse Doğruysa eğriyse Garip suya gitse Kırılır testisi Dert küpü olduk hiç yoktan Hayata küstük hiç yoktan Biz bu dünyaya çok geldik Yaşarken öldük hiç yoktan Oof of, ne umduk ne bulduk Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|