![]() |
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
-_________BENi KIRARSIN________
kaybetmişsin ruhunda sevinci,neşeyi insan sıfatında görmüşsün sen eşeği beğendiğin kişilerde hatırlarsan döşeği muhabbet insanına denk gelir kırarsın sen nasılsan karşındakini de öyle bilirsin bizim niyetimiz sohbet istersen gelirsin gönlünü,aşkını,kalbini istediğine verirsin herkezi bir kefeye koyma,beni kırarsın ben ne ukalayım,ne de çok bilmiş ne söyledim zatına ki,terbiyesiz gelmiş ben ki muhabbete,sohbete gönül vermiş sen umursamadan terbiyesiz der,kırarsın kendini ifade etmez isen nasıl anlarım yalan da söylesen doğru der kanarım sonu kavga ise,muhabbetime yanarım eline geçen,muhabbet hazinesini kırarsın dinlemeyi bil ki konuşmayı öğrenesin biraz ağır başlı ol ki değer göresin akıllı ol ki,girdiğin gönülde sefa süresin gereksiz sözlerle sevdiğini kırarsın tanımadığın insanı peşin mi yargılarsın? seni tersleyen olur mahçup kalırsın insanlar aksidir başına bela alırsın ters sözlerinle,sevdiğini dahi kırarsın biz kul'uz,kul'a kul gibi davranırız sevinenle sevinir,ağlayanla ağlarız sevdiğimiz insana gönül bağlarız bana öyle davranma,beni kırarsın Abdullah Özen
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|