![]() |
|
|
#241 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sendin
Unutmuşum seni neydi ki adın Sen melek değildin yoktu kanadın Yıkıldı gönlümde o saltanatın Dünyamı enkaza döndüren sendin. Duygularım bile artık uyanmaz Kül ettiğin kalbim bir daha yanmaz Oynanmış bir oyun tekrar oynanmaz Tüten ocağımı söndüren sendin. Ardından kendimi elemde buldum Susuz kalmış çiçek misali soldum Ben de umutları olan bir kuldum İçime kapatıp sindiren sendin. Şimdi hatırlarım eski günleri Sürgünlerde geçen acı dünleri Görmezsin ateşsiz yanan tenleri Bana Azrail’i andıran sendin.
|
|
|
|
#242 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Anlayamadım
Damarımdan çektim Kalemime kanımı, Mısra mısra Sana sundum canımı. Seninle gördü gözüm Seninle güldü yüzüm Öyle kıymetlendi ki İsmin ile her sözüm. Daha ne isterdim? Hayatımda sen vardın, Sen ölesiye sevdiğim yardın. En güzel günlerimi Ben seninle yaşadım. Her yeni güne senin Resmine bakarak başladım. Seninle olmak beni Sevinçten uçuruyordu, Seni kaybetmek korkusu Uykularımı kaçırıyordu. Seni kaybetmek korkusu Ölümden beterdi, Zaman zaman bu korkudan Bütün vücudum titrerdi. Beni bırakıp gitmeyecek kadar Seni kendime yakın buluyordum. Sen karşımda otururken Anlatamam nasıl mutlu oluyordum. Sonrası olanlar oldu. Gelecek tüm baharlar Gelmeden içimde soldu. Yüzüme yabancı gibi baktın Beni ateşlerde yaktın Damarımdan çektim Kalemime kanımı. Mısra mısra Sana sundum canımı Ne yaptımsa yaranamadım Ben seni anlayamadım.
|
|
|
|
#243 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Arar Gözlerim
Oturmuş bir kenara, etrafıma bakarım Seni arar her yüzde benim yaşlı gözlerim Sigaramı üst üste söndürmeden yakarım Seni arar her yüzde benim yaşlı gözlerim Fark etmez gelip geçen beni deli sansa da Bu can senden vazgeçmez, hayattan usansa da Gönlüm sende kalacak ateşlerde yansa da Seni arar her yüzde benim yaşlı gözlerim Hiç de benzemez sana, burda gördüğüm yüzler Senden başkasında yok, öylesi zümrüt gözler Bir bilsen gülüm seni, bu gönül nasıl özler Seni arar her yüzde benim yaşlı gözlerim Yerde kalmaz, göklere kadar ulaşır ahım Daraldıkça daralır seni görmeden ruhum Neredeysen gel artık, ay yüzlü güzel ahum Seni arar her yüzde benim yaşlı gözlerim
|
|
|
|
#244 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Arıyorum
Ne zaman siyah saçlı Birini görsem Peşinden koşuyorum Nefes nefese kalıyorum Sonra başımı öne eğip Ağlıyorum, ağlıyorum Her yüzde seni görüyorum Her seste seni duyuyorum Her nefeste seni soluyorum Sensiz olamıyorum Seni arıyorum Nerdesin melek yüzlüm Nerdesin bal sözlüm Sensiz karanlıktayım Nerdesin güneş gözlüm Sensiz olamıyorum Seni arıyorum
|
|
|
|
#245 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Beklemeye Mecburum
Bende hiç dert mi kalır bana sen çıkıp gelsen Ben seninle yeniden doğmuş gibi olurum Sevincimden uçarım benim yüzüme gülsen Ben seninle yeniden doğmuş gibi olurum Akşamları bir başka çöker üstüme hüzün Unuttuğumu sanma aklımdadır her sözün Gözlerimden hiç gitmez senin o melek yüzün Ben seninle yeniden doğmuş gibi olurum Senin yanından başka nerde olur huzurum Bana dönesin diye dua eder dururum Seni sonsuza kadar beklemeye mecburum Ben seninle yeniden doğmuş gibi olurum Dünyalara değişmem hayalini bile ben Rastlamadım, rastlamam senden güzel güle ben Herkes bilir aşkımı düştüm bir kez dile ben Ben seninle yeniden doğmuş gibi olurum
|
|
|
|
#246 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Beklerim
Güneşin doğuşunu Bekler gibi seni, Ben seni bekliyorum Seni görmeden gündüzüm Geceden kurtulmuyor Seni bekliyorum Seni çok seviyorum Kelimeler yetmiyor Seni anlatmaya yetmiyor Senden ayrı hiçbir şey Beni mutlu etmiyor Sen öyle güzelsin ki Meleksin sanki Gelmedi gelmeyecek Senin gibisi şu dünyaya Bir daha gelmeyecek Sana olan aşkım Ölsem de bitmeyecek
|
|
|
|
#247 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Bekliyorum
Bekliyorum geleceksin diye Daha önceleri geldiğin gibi Gülünce gül açan yanaklarını Görmek için bekliyorum Yıllar geçse de aradan Aşkım bitmeyecek Umudum bitmeyecek Zindan olsa da sensiz bu güzel yurdum Bu gönül senden vazgeçmeyecek Hangi gün, hangi ay Hangi mevsim olursa olsun Yeter ki gel bana sen Seni çok özledim ben Silsem de boşuna, Dinmiyor gözyaşım Senden ayrı ölü gibiyim Eksik olan mezar taşım Bekliyorum geleceksin diye Daha önceleri geldiğin gibi Gülünce gül açan yanaklarını Görmek için bekliyorum
|
|
|
|
#248 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Bekliyorum...
Beni yakan hasretin vuslatına dönecek Karanlığın bitmesi şükür an meselesi Gönlümde durulmayan fırtınalar dinecek Karanlığın bitmesi şükür, an meselesi Sesini duyar duymaz bir bilsen nasıl coştum Yerimde duramadım sokağa taşıp koştum Gelmeyen bayramlarla müjden ile buluştum Karanlığın bitmesi şükür, an meselesi Ben seni görür görmez, basacağım bağrıma Artık son vereceğim dayanılmaz ağrıma Nasıl yaşayacaktım uymasaydın çağrıma Karanlığın bitmesi şükür, an meselesi Senin için, Mevlaya el açıp yalvarışım Yanında mutluluktan göğe değecek başım, Seninle güleceğim, akmayacak göz yaşım Karanlığın bitmesi şükür, an meselesi
|
|
|
|
#249 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Benden Aldı İstanbul
Merak etme gidiyorum buradan Üstüme geldikçe geldi İstanbul Geri dönmem yıllar geçse aradan Derdinle kalbimi deldi İstanbul Boğazı boynuna kolye diye tak Saçını rüzgârın eline bırak Hayata gülerek hep ümitle bak Sevin artık sana kaldı İstanbul Gölgesiz dolaş dur sahillerinde Kendini gör renk renk lalelerinde Bana hiç yer verme hayallerinde Gözlerimde çoktan soldu İstanbul Bana zehir ettin sana bal olsun Artsın eksilmesin, neşen bol olsun Yedi tepesi de dümdüz yol olsun Yaş olup gözüme doldu İstanbul Ne çabuk değiştin, böyle değildin Gururunun karşısında eğildin Beni bu hayattan, gönlünden sildin Yarınları benden aldı İstanbul
|
|
|
|
#250 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Bırakmam
Yandım hasretinle Hasretinle yandım Gece gündüz ismini Hep yürekten andım Uykularımda ağladım Gözyaşımla uyandım Bahar geldi anlamadım Yaz geldi anlamadım Senden uzakta kendimi Cehennemde sandım Çıldırmak üzereydim Çok şükür geri geldin Dinmeyen gözyaşlarımı Gülüşlerinle sildin Bırakmam seni bırakmam Bir daha bırakmam Gidersen ölürüm Sabaha çıkmam Kalbinin sesini dinle Gitme kal benimle Hayatı dolu dolu Yaşarız seninle Bırakmam seni bırakmam Bir daha bırakmam
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|