![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gamzelerine Yazılmış Bir Destan-2(Nefes ve Yol)
Bir iki üç dört yollar dört şeritli Nefes almak en büyük zenginlik Yokluğun narı bu yazda ruhumu eritti Bana yol aç beş altı yedi sekiz şeritlik. Ne arıyordum tanımadığım topraklarda? Bir otobüs lastiğinin kaderine bağlanmıştı kaderim Seni sevmesem tanışmazdım azgın yollarla Şimdi bana düşman duman çektiğim nefesim. Nefes almak yokluğunda büyük işkence Varlığında ise büyük külfet Seni böyle yaşamak çok zor böyle sevince Yokluğuna üzülmek değil varlığına sevinmek marifet. Üzerime basıp gittiğin o pazartesiden beri Her gamzeyi seninki sanıp umutlanıyorum Beni bir başıma bıraktığın bu sesiz evi Ben her gün arzın merkezi sanıyorum. Bütün şarkılarımdan,şiirlerimden,zenginliklerimden Kat be kat değerlidir gamzelerin Yollarına divane olan nefesimin derinliklerinden Bir gün en leylak en zambak kokuları duyacak gamzelerin. Yollar ve gamzelerin kaderime çivilerle çakılısınız Sökmeye çaresiz kalıyor en büyük kerpetenler Yoluma taş koyanların en candan yakınısınız Yakında savaş var hazırlanıyor çelik bilekler. Mırıldandığım her zafer şarkısında Yeni bir hüsranın filizlerini ekiyorum Her mevsim açan bir çiçek olmak varken toprakta Ben en yakıcı çölde bitiyorum. Gamzelerin ve sen baharı muştulayan bir gülsünüz Hangi lahza koklamak istesem kızar, kırılır,dökülürsünüz. 2005 Haluk Cenk Batur
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|