![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeminli Sevdam
senden günlerce haber alamadığım senelerin *******inde seni unutmaya yemin ettim ben çaresizce dökülürken yaşlar gözümden ve elimdeki sigara ıslanırken yağmurların neminden seni unutmaya yemin ettim ben seni bu şiirle maziye gömdüm ben sensizliğin nağmelerinde şarkılar suskunken dilimde resimlerin mahsun dururken duvardaki çerçevemde seni unutmaya yemin ettim ben yalvarırken allaha artık gelsin ne olur diye ve buğusuna ismini yazdığım beklerken seni gözlerim ıslak pencerelerde seni unutmaya yemin ettim ben seni bu şiirle maziye gömdüm ben boşuna saklayıp gizlerken kendini benden eskiden gülen yüzümde şimdi hüzünler varken baktığım zaman eski resimlere derinden seni unutmaya yemin ettim ben ellerin yok olmuşken ellerimde sevda yaşları öksüz kaldı gözlerimde seni çözmeyi başaramadım kolay bilmecelerde seni unutmaya yemin ettim ben seni bu şiirle maziye gömdüm ben kavururken içimi sensiz umutlar yağmurunu bırakırken gönlüme isli bulutlar beynimi kemirirken sana dair sorular seni unutmaya yemin ettim ben bana gelmeni beklerken eğildi dağlar bilmiyorum sılanın yolunu kimler bağlar seni unutmak için beni ancak mezar paklar seni unutmaya yemin ettim ben seni bu şiirle maziye gömdüm ben Fatih Çınar
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|