www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-05-2006, 12:45 PM   #11
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
ayten bu başlık bana da kapak olur bir daha kadın bölümüne uğramam
uğrasam da tek kelime yazmam
bari mesajının başlığına TOKAt GİBİ BİR CEVAP yazsaydın
harbiden kapak oldu ama bu cevap allahım nasıl içime otrdu acil forumda bir Erkekler Kahvesi açmalıyım ve artık orda takılmalıyım gibi geliyor
şu benim msajımı alkıntılarla cevapladığın mesajdan bahsederek söledim bunu ...
Old 03-05-2006, 05:02 PM   #12
Sereniti
Müstakbel Üye

Sereniti Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 50
Üye No: 3860
İtibar Gücü: 1509
Rep Puanı : 3617
Rep Derecesi : Sereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond repute

valla kırk yılda bir uğradın bizim bölüme ve olay yarattın. tebrikler. çok başarılısın. yine de ara sıra uğra ki bölümün işleri açılsın... tartışmadıkça sıkılıyoruz biz.
Sereniti çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-06-2006, 12:27 PM   #13
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1645
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
şu benim msajımı alkıntılarla cevapladığın mesajdan bahsederek söledim bunu ...
patron ne yaptın sen?..alınacağını bilsem wallahi yazmazdım..silerim wallahi yazdıklarımı,yeter ki sen iste hemen sileyim..:frown:
tamam söz ben bundan sonra sadece konu eklerim bu foruma, yorum yazmıcam bi daha sözz :frown: teşekkürden başka bi cvp yazmam artık konulara..
Old 03-06-2006, 09:10 PM   #14
TiKkY_BoY
Daimi Üye

TiKkY_BoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 44
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1708
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi : TiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
acil forumda bir Erkekler Kahvesi açmalıyım ve artık orda takılmalıyım gibi geliyor
kanka valla ii olur

SÖMÜRÜCÜDEĞİL!! PAYLAŞIMÇI OLALIM
TiKkY_BoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-06-2006, 09:58 PM   #15
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen ayten
patron ne yaptın sen?..alınacağını bilsem wallahi yazmazdım..silerim wallahi yazdıklarımı,yeter ki sen iste hemen sileyim..:frown:
tamam söz ben bundan sonra sadece konu eklerim bu foruma, yorum yazmıcam bi daha sözz :frown: teşekkürden başka bi cvp yazmam artık konulara..
kız şaka Bu forumdan sen den başkasının lafını yalar yutarmıyım ben
Old 03-06-2006, 10:11 PM   #16
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1645
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

hayatta her şey yalan hayatta gerçek olan tek şey aşk bence gerisi yalan
Old 03-07-2006, 01:07 AM   #17
zincifre
Banned

zincifre Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 54
Üye No: 3225
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi : zincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to behold

shakespeare demiş ki;
"dünya gebe kalsaydı kadınların gözyaşlarından birer timsah doğardı her damlasından"
ancak deneyimlerin ve gözlemlerim bunun doğru olduğunu fakat her zaman doğru olmadığını anlamamı sağladı.
bu konuda benimde kafam kafam karışık.
hakikaten
"kadınlar gerçekten ne ister"
zincifre çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı