![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gizli telefonlarımda kaldı ipek dokunuşların
kulağımda yankılanıyor kıyıyı döven dalgalar gibi 'Vazgeçmeyeceğim' Vazgeçtin... Ne çabuk geçtin hayallerimden Başımın üstünde uçuşuyor kokun bir taksi çeviriyorum seni hatırlatsın diye yokuş aşağı sür diyorum daha hızlı, nefesimi kes görünmesin şehir ışıkları Surların altında buluyorum seni denizden esiyor ayrılık aşığınım diyorsun gözlerinde hep aynı telaş ve kavakta inadına balık kokuları Aşkın surlarında yürüyorum sırtımda bir el, kurumuş bir yaprak gibi koparıyor beni Aşığınım diyorsun aşk seni tazeliyor, yeniliyor hikayeni beni sürüklüyor dört duvarın içine çığlıklar, derin iç çekişler, duraksız bekleyişler yerini aldı sevişmemizin Dudaklarını görüyorum O parkta O bankta O saniye gözlerimde 'Vazgeçmeyeceğim' Vazgeçtin...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Bir pencere aç gülüşünün dudak hattından
İçeriye tuzla buz olayım, aklım buz yüreğim tuz. Yanaklarına kızıl sonbaharlar gelmiş gül de yeşersin gözlerinin uyku bilmez, kör ormanları' Son durakta iniyorum geceyarısına bir Bağlarbaşı mesafesinde içime çekiyorum İstanbul'u Yalnızlığın nefessiz, oksijensiz boşluğunda bitiyor koca şehir. Ansızın, umarsızca yaklaşıyor geceyi yutan ışıklar, ben de yanıyorum... Devasa korkulardayım dar bir sokağın tek çocuğu BabaAnne mahrumiyeti benimkisi baba olsam evciliksiz anlayamam kusursuz sorumluluğu bata çıka yokuşun sonu deniz kokusu süpermarket beslemesi derya kuzusu üsküdar uykusunda ben uluorta küfürbaz Dolduruyorum ceplerime biraz gece biraz deniz. Karıştırıyorum aklımı bir kura çekiyorum yalnızlık çıkıyor Son durak durmuyor... 'Gül de yeşersin gözlerinin uyku bilmez, kör ormanları Yanaklarına kızıl sonbaharlar gelmiş İçeriye tuzla buz olayım, aklım buz yüreğim tuz Bir pencere aç gülüşünün dudak hattından'
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaprak
dalından koparken mi havada süzülürken mi yerde yatarken mi daha hüzünlü Toprak yağmurla sevişirken mi güneşle tanışırken mi tohumla yarışırken mi daha mutlu Dünya uçları birbirine değmeyen tellerle örülmüş Ruhların talan alanlarında cirit atıyor yalnızlıklar Çingene gülleri gibi ölüme yakın çöl gibi yüreği geniş, bir başına Dünya dudakları birbirine değmeyen aşıklarla gömülmüş Gece gözlerde sönmüş ışıklar Toprak kabullenmemiş yaprak kabullenmemiş o gece -karşı pencere'de- senin koltuğunda benim minderimde aynı rüya görülmüş o gece kayan uzak yıldızla umut ve aşk bizim için geri dönmüş
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boğaz'da
o karanlık masada ve denizi yaran gemilerin ıslak ıslığında balık şarap ve rakı gözlerinde sözlerini ezbere bildiğimiz o eski şarkı yılları durduracaksın duyuyorum bir sen söylüyorsun sevdiğini iki ben yıllarca aldandığımız sevdalarımızı sindiriyoruz belleklerimiz aydınlanıyor çocukluğumuzu üstünü karaladığımız çocuk ruhumuzu temizliyoruz deli gibi seveceksin biliyorum Boğaz'da gece vakti iki köprü arasında bir gemi ismi kör ediyor gözlerimi gemi limanına dönecek ama körlüğüm ömür boyu sürecek seviniyorum kuğu gözlerinle görüyorum
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karışmışım talihine penceremdeki dikenlerin.
Boğazın çift katlı aşkından geçmişim Yanıbaşımda alevlenmiş venüs, pazarları doğmam gerektiğine inanır olmuşum. Geceyi transit geçeceğim bilesin Gündüzün yelkovanına asılı gözlerin, bedenimin kaldırımlarını arşınlamış gözlerin Gözlerin saçlarıma sinmiş parıldıyor mavileniyorum... Bana geleceğin gün doğduğum gün olacak Takvimden çıkarıp avucuma saklayacağım Ocak aylarını Yıllar sonra hafifçe aralayıp kapıları kahkahalarla güleceğiz acemi telaşlarımıza ve unutmayacağız uçurtma bayramlarını, çingene talanlarını. Kardelenler talanda, penasız dikiş tutmuyor gitar Kat çıkıyorum her geçen gün aşkına şiirler yazıyorum 'kaçak' belediye yıkmak istiyor, kağıttan dozerleri, kokulu silgileriyle geliyorlar üstüme Direniyorum, sıcak kakaomu şerefine doldurmuşum Pazarları doğmam gerektiğine inanır olmuşum...
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün bulutlandım
ciddiyim resmen bulutlandım ilk yağmuru ben yağdırdım işte yeni doğmuş bebeğin ilk gözyaşları ilk çığlık Ben yağmur gibi geldim sana dün sen toprak gibi alsaydın beni içine bulutlanmazdım
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudaklarını son kez öpüp
kapıdan geçişini izlediğimde gece oldu gün Oysa çılgınlar gibi sevişirken bitmesini istemediğimiz tek şeydi 'dün' Cuma Teşvikiye Saat 22.00 Gözlerinde eşsiz gülümsemen ve aşk kokan teninle araladım üç kilitli kapıyı Cumartesi Teşvikiye Saat 14.10 eşsiz bir sevişme sonrasında kokunu içime çektiğim senin elinden çıkmış fotoğraf albümünü ezberlediğim kendimi aşka teslim ettiğim gözü yaşlı kahvaltı masası Pazar Yeşilköy Saat 13.00 heyecanlıydın bilinmeze giderken cesurdun her zamanki gibi ilk aşkım gibi son sözüm öptüm öptün öptüm Kırmızı araba ve el sallayışın dimdik omuzlarınla salınışın ayrılamadık son ana dek gözlerinin gözlerimden zorunlu ayrılığını bekleyerek Dudaklarını son kez öpüp kapıdan geçişini izlediğimde gece oldu gün oysa gözü yaşlı kahvaltı masasında havalimanı çıkışında metroda esenler bayrampaşa arasında eminönü üsküdar vapurunda ağlarken yaşanmasını istemediğim tek şeydi 'bugün'
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni o sonbahar günü
son kez öptüğümde uçağa gidişini gözlerimdeki yaşlar izlemişti ve geçen günler yüreğime karaları işlemişti Son değildi Kabullenilmemişti Kasım geldiğinde hayallerim geri döndü kırmızı tül perdelerin ardında sana sarıldığımda saatler durdu saatlerin ülkesinde o akşam o sessiz akşam sadece gözler konuştu. Seni öperken dudaklarına akan gözyaşları özlemimin ateşiyle kurudu çatlamış dudaklarımızda yeşeren orkide düşlediğimiz o evde sen ve ben Biz Cenevre'de gün bizim için doğdu Fransızca yaşanan şehirde Türkçe seviştik kendimizdik bitmemiştik aksine tutkuyu biriktirmişti ayrılık Big Bang Ayrılamadık *******ce Kilometrelerce yürüdük Büyük Aşk Yürüyüşü L'amartine'den Mont Blanc'a Cornavin'den Servette'e Kilometrelerin aşkla küçülüşü Her gece tadına vardık şehrimizin Binbir gece şarapları gibi Mövenpick dondurması gibi Teninin tuzu gibi bizim olan her şey gibi. Gitmek zorundaydım İstanbul'da Bekleyenim yoktu Tek aşkım istediğim özlediğim sendin Ama kahretsin gitmek zorundaydım Gözlerinden koparken dudaklarını bir daha bir daha öperken her fotoğrafta seni sonsuzlaştırırken ve dünyanın durmasını beklerken Aklımda tek kelime yankılanıyordu 'Döneceğim'
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir masalla uyandırdı annem
bir masala uyuyakalmıştım camlar buğuluydu adımı yazmıştım adını bilmediğim ülkeleri kazımıştım yatağıma tatmadığım sevgilerden çalmıştım yaşım küçüktü oysa ve ilk aşktan nasibimi almamıştım Bir kabusa uyandırdı gece bir kabusa ruhumu satmıştım camlar buğuluydu adını yazmıştım senin hiç bilmediğin isimleri kazımıştım başucuma tatmadığım sevgileri kıskandırmıştım yaşım yirmiüçtü oysa ve ilk yarayı senden aldım.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kez öldüm
bir kez ağladım ilk kez öldüm senin için ağlayarak O sokak çocuğunun gözlerindeki ışıltıyı tuttum yemek yedik birlikte iki yarım ekmek iki vurgun yemiş hayat seni anlattım diz boyu yorulduk yalınayak Marmara'ya ay batarken gökyüzü endişeliydi biraz dinlenmeli yoldaşım dinlen çocuğum bak istanbul konuşuyor on beş milyon ağız masallarımız çalındı ağlayacağız. 14.01.2003
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|