![]() |
|
|
#81 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57962
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bitmedi Var Daha Yazacam
Bitmedi var daha yazacağım ben Ben çektim bilmiyorsun sen orda İstersen ölünce bende kaldısa Sana vercekler yazıyorum bura Ağladığım göz yaşımı topladım Verceyim alın belki lazımdır İstersen çay yap istersen kahve İçersin kanarak benden hatıra Başım döndü düştüm kaldıran yoktur Ne oldu ki beni kaldıran yoktu Ben hayel kurmuştum yok oldu Yeniden yola çıktım gitmem gerekir Bu günler geçmiyor ne yapmam gerek Gülmem lazım ağlamayı unutmak Çok vurdular nasır tutu her yerim Vijdanı olmayan insanlar vardır Demir atım tek tek yazdım buraya O adamlar geldi tanımadı ki beni Almışlar eskiden kalan her şeyi Bir ben kaldım sevdiklerim uzakta Navruz Kaplan
|
|
|
|
#82 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bitmez Bu Cezam
Kendime sordum bumudur cezam Hiç yoktan kesilmiş fazla deyilmi Sormadılar neyidi suçun günahın Yargısız infazı birisi verdi Sürgün yılım beş yıl sürdü burada Her gün çok ağladım yola bakmaktan Beş yıl biti herkes orda rahat Suçsuz yere sürgün oldum yuvamdan Ben çok acı çektim gözlerime sor Her gün ağlıyordum dur diyen yok ki Ayırılan bir baba sürgündese Günahı çok bunun kim ödeycek Veysel gibi ağlamaktan kör oldum İnanmaz çoğusu rahatır diyor Bir kaç sefer ağlamasam yatamam Resimler durdurdu beni burada Defalarca mektup yazdım sizlere Yerim beli uçak geçmez üstümden Gözüm yolda inanmıştım gelecek Görsem bir sefercik ağırılar diner Navruz Kaplan
|
|
|
|
#83 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bitmez Çekmekle
Ağlamaktan şişti benim gözlerim Geleceksen gel yada haber ver Bu ceza benimi nerde işledim Yazdım cezaları bitmez çekmekle Taksit gibi bana ceza yükledin Bir gün elbet biter sana soracam Bana neden bu cezalar yüklendi Yazdım cezaları bitmez çekmekle Beni sev demedim kararın yanlış Doğru yaptın ise hiç gerek yoktur Bukadar gadarca davranma artık Yazdım cezaları bitmez çekmekle Navruza yaptılar haksızlık herkes Üstüne gitmedim bıraktım halha Ben katil deyilim bu kadar ceza Yazdım cezaları bitmez çekmekle Etrafta o kadar çirkef adam var Düştüm ben içine çıkması zordu Yalvardım tanırıya bana yardım et Yazdım cezaları bitmez çekmekle Navruz Kaplan
|
|
|
|
#84 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biz Bereber Yazalım
Ben yazmak istiyorum seni ben defterime Sevdim o günlerde *******e sormalıyız Olurmu be güzelim biz berber yaşadık Olan biten her şeyi biz berber yazalım Sevmişsen tanımaz ki o insanlar nerde Yaşlılık baş belası eski günler yok oldu Seven seveni bırakmaz içinden çıkaramaz Dalmışsa uzaklara o sevdiyi nerde Navruz za ne desen duymaz ki yaş geçti Eski günler nerde peşımden geziyordu Öpmek için sırada bekleyen biri vardı Şaşlılık baş belası tutmuş yakamı yırtmış Navruz Kaplan
|
|
|
|
#85 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biz Bir Bütünüz Kızım Ve Ben
Kaşına gözüne kurban olduğum Sana bir canım var iste veririm Sana öylesine hasiret kalmışım Tez gel o gün bayramımım olsun Tez ulaştı bana küsmüşsun benden Sena kim ne dedi benide dinle İdam eder gibi sana yakışmaz Benide dinlesen zaman varıken Baba kız gülerken kıskanır herkes Büyütme be kızım ne suçum varsa Cezamı senden ben istiyorum İster azat edersin istersen as Kızım sen gençsin ben de yaşlıyım Ufak tefek tuz biber de olacak Benim hatam olacaktır elbete Yokmu senin görmedim ben unutum Adını diyemem dilim şişiyor Kıısadan nanoş koydum adını Hasta da olsam unutmam seni Göz yaşımla yazdım silemez kimse Kerem gibi oldum yanıyorum burda Ben bilemem beni kim seviyor Hiç önemli deyil ki sevmesede oluyor Önemlisi kalbimdi ben her gün Navruz Kaplan
|
|
|
|
#86 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Boş Deyil Aşka
Zalımlık yapmanın ne anlamı var Ya sev yada sevmiyorum de Ağlatıp peşinde gezdiriyorsan Demeki bu adam seviyor seni Yağmur gibisüzülüyor gözlerden Aşk için ağlıyor bana sormadan Karşında ben varım saklı tutuyor Patlar bir gün söyler dinlemez seni Vız gelir dünüya seni sevmişse Bakma sen ogüzelik onada kalmaz Sağdan soldan çok istiyen olursa Kendini siğdırmaz dünüya dar gelir Navruz sevdi karşıdaki sevmedi Terledi ne fayda kimse görmedi Ağlasa ne yazar sevinen varsa Ölse yaşamaktan daha güzeldi Navruz Kaplan
|
|
|
|
#87 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bozuktur Kafam
Şişeleri dizdim içecem bu gün Sarhoş olmak istiyorum kime ne Biraz olsun kaderime küsmüşüm Borcum yok kimseye bu gün içecem Kimse konuşmasın kırarım belki İçeceyim bu gün size sormadan Yanlız kaldım siz aklıma düşünce Bu gün içeceyim belki ağlarım Canım çok istiyor içeceyim ben Doyasıya belki ağlarım bu gün Sitem etsem size hemen söylerim Ben boş verdim içeceyim bu gün Arkadaşım olmuş teseli verdi Çok deyil bir kaç şişe yetiyor Duman olsam doyasıya ağlarsam Dertlerim sarlıp yatırsa yeter Navruz Kaplan
|
|
|
|
#88 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bölüştük Ortadan
Gülmeyi ben aldım sana verdim acıyı Bayramda yok oldun burda rahatım ben Sürgün olmuş gibi kapatım kapıları ben Sen yoksun zaten olsan da farketmez ki Belki yükün benden fazladır senin Yanlız kal da gör nasıl dırçek sen Beni sen çürütün gelme görmeye Borçluyum belki vermem alıştım ben Seni ben tanıdım pişmanım belkide Çocuklar olmasa açmam kapını Dilinde ne varsa ben yazdım bura Sana ben kıyamam hatıran çok var Ne desem yaparsın o bana özel Güvenim yanında belki çok fazla Beni seviyorsun bilmeyen varmı Beni vuramasın titirer elin Seni ben büyütüm sen de beni İnkar edememki beni var etin Sevginin adını sen bana verdin Beni sen af edersin sen hiç isteme Ölünce yanımda bulunsan yeter bana? ? ? Navruz Kaplan
|
|
|
|
#89 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Balık Başka Balık
Çıkmıştım ben balığa yok oldu tutamadım Bu balık başka balık benim için yaranmış Kaşı gözü cemalı beni bağladı kendine Beni aldı vermiyor geride ben yokum ki Söz kestik biz bize büyüklere he kaldı Ayrılıktan bahsetme biz artık evliyiz Seni sevdim bırakmam seni bilemem Gel kurana el basalım seninle ben ölürüm Adını sen koy ben sana bırakıyorum Nerde pürüz var söyle geriye hiç kalmasın Ne var ne yok çözelim başkasına demeyelim El ele gezelim biz çatlasın gülenler var Navruz Kaplan
|
|
|
|
#90 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Gurbet
Her günüm bu gurbete Bitmedi bu gurbete Yaşlandım bu gurbete Ben gitmem bu gurbeAğladım bu gurbete Gülmedim bu gurbete Değiştimbu gurbete Ayrılmam bu gurbetetenAğladım bu gurbete Gülmedim bu gurbete Değiştimbu gurbete Ayrılmam bu gurbeteÇok güldüm bu gurbete Soyuldum bu gurbete Lal oldum bu gurbete Beni gömün bu gurbete Soyuldum bu gurbete Lal oldum bu gurbete Beni gömün bu gurbete Navruz gezdi bu gurbete Kapılar kapandı bu gurbete Kovuldum ben bu gurbete Benim köyüm bu gurbeti Navruz Kaplan
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|