![]() |
|
|
#38 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çvş ve Ben
Nefesim varken seni burda beklerim Yaptıklarını fazlasıyınan öderim ben sana Gel inat etme ben çok bekledimburda Banada yazık deyilmi kaç yıl bekledim İnatı sen bırak mutlu olursan sen Kan davası yok ki yeme kendini Sana bana fitil veren insanlar Yazık etme sen kendini toparla Adını sen ayrılık koydun zor geldi Kabahat ya sende ya da bendedir Ölüncüye kadar kinin fazladır Zararı kendine banada verdin Kendim için yapmıyorum bilirler Tam gülsün çocuklar beni bırakın Sorun allah için ne der etiraf Zehir dağıtmıyalım çocuklar gülsün Tamam hatam varsa reklam etme Sana zarar vermem ben öndeyim İsteseydim ben orada kalırdım Sen rahat et diye ben terketim ya Geldik biz yolun yarısını geçmişiz Ona buna hiç boşuna yükleme Varsa suç ya sendedir ya bende Sen bana yükledın acı sözleri Ne dedin yapmadım yüzüme söyle Yalana gerek yok biz bize yaptık Onun bunun için yıktık yuvayı Ben ezildim hemde çok sen ezdin Seni Navruz Kaplan
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|