![]() |
|
|
#26 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
YALANCIMEVSİM
Gecenin bir yarısı Diğer yarısına kavuşurken Bir çığlık girmişti aramıza Hani yeni yetme çırakların Kirpilerinde titrer ya mum alevi Öylesine heyecanlı ve mağrur Köleler kollamıştı ellerimizi Ve bağrımızdan kopan yalnızlıkları Gün sancıya dönerken bir kez daha Yeknesak bir hayat Yeniden iliştirmişti yakamıza Unutmayacağımıza dair Söz verdiğimiz sözlerimize zeylederek Dağların volkan kokan kıyılarında Bir imparator edasıyla gezerken Kuşkulandığım onca cehennem arasından Minare gölgesi kaygılarımla Yeniden yeniden geldim kapına Ardına kadar açıklığına sebeb Evet, ne yalan söyleyeyim Gölgem yok Olmadı da hiçbir zaman Kuşların ürkek kanatlarıyla idare ettim Şimdiye kadar Kapına geldim Ardın kadar açıklığına sebeb Ey kâbuslarıma şenlikler katan Ulu mihrapların şövalyesi Ben bir yalancı mevsimim Kalemimi, nun’u, heyecanlarımı Ve nedensizliklerimi Benzersiz toplayışlarla dürerek Kendime uydum kapına geldim Ardına kadar açıklığına sebeb Gazi Bozkurt |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|