![]() |
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Adımlar/I
Her şey senle başladı Adım, adım adımlandı Seninle bitiği yerde Ve her an aynı zamanı çağırdı Mecalin tükendiği Nefesin tıkandığı andı Unutmadım, unutamam Bahara benzeyen ferahlığını Tek düzeler içindeki Alelacele seni yudumlayışlarımı Birden bir ıslık peydahlandı İncecik dudaklarıma Kan oturur göz kapaklarıma Avuçlarımın terini Sürdüğüm şehrin duvarlarına İlanlar yapışmış ‘işte fırsat’ kalın punto tellallığında Kaçırdım fırsatımı Yok bilirim bir şans daha Etten mahşer meydan Uğuldayan seslerde yok haz Nerdesin, kim var karşında Yelelidir kadana atları Arkasında top arabaları Adım atsam askerlik gelir aklıma Sol, sağ, kıta dur Durdum hayatın tam ortasında Ucundan sökülmeye başlamış hırkam Bu uygun adım sevda yürüyüşü Belimi kırsa bıkmam Aha da sevda sana Dillendim çocukça bilirim Bu yolun sonu sana varsa Yarın bayram olsa Kalemim kırıldığında Kim vardı deseler yanında Sen de yoktum ama Okudum ne yazmışsa Deseler ki sen miydin sevda İnkar et yalanla Asarlar benim yerime yoksa Uzun yola çıktı görmedim Dudakları laldı duymadım Meğer benmişim azığında Çık yüreğin kaldırıyorsa Haykır avazın çıkıyorsa Onun mabedi, mezarı sevdasıydı Asın beni de, gömün Onun yanına Ali Gençay |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|