![]() |
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Allah İle Konuşmak (1)
Ey Rabbim! Sen ki Kainatı yarattın Beni de içinde var ettin Seni çok seviyorum Ben hiçtim, Ne ruhum, ne bedenim vardı. Kalubelada, Ruhları yarattığında Beni de yoktan seçtin. Önce ruh verdin Kişilik verdin. Beni hiçlikten, kulluğa atadın. Yarattıklarının En şereflisi olan insan yaptın. Beni hiç yaratmasaydın Ben sızlanıp ta Beni de yarat diyemezdim. Çünkü yoktum. Sen beni seçtin. Ruhlar âleminde beklettin Zamanı geldiğinde Dünyaya gönderdin. Sırf bunun için Seni her şeyden çok seviyorum. Bana böyle büyük bir nimet Bahşettiğin için Sana sonsuz şükrediyorum. Dünyaya yolladığın ilk durak Ana rahminde Bir su torbası içinde büyüttün. Dünyaya intibak edeceğimiz zaman O torbadan çıkardın. Anamızı aracı kıldın. İki yıla yakın ondan beslendim Gelişmemi sağlayacak en güzel besinleri Annemize bahşettin. Zahmet çektirmeden emerek Gelişmemi sağladın. Kusursuz, sistemli her yaşa uygun Nimetlerle donattın. Annemizin bu zahmetine karşılık Onu ayrıca taltiflendirdin Bize cennete gidecek yol, Anaların ayakları altından geçer dedin. Anamı çok seviyorum Allah’ım Seni daha çok seviyorum Senin bizi sevdiğin kadar Bizimde seni sevmemizi nasip et Bizi sevdiklerinle beraber eyle 12/11/2006 gantep Müslim Avcıoğlu |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|