![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu Şehrın Şiiri
bır gun seytan durtecek o an gececeğim her seyı ne bır gram korku olacak ne de tekrar donerım dusuncesi... yıkacağım bu şehri... son tango oynanacak elbet ne kadar biriken varsa kusacağım sevgı aşk ofke nefret yakacağım bu şehri... eşyalar yuklenecek bavula bır bır... anılar yol arladasım olacak helalleşmek var sırada dostlarla... ne bır gozyası ne de bır tebessum sadece dudağımda şarkılarla terkedeceğim bu şehri... gerıde hatıralar bırakacağım sarhoşluklar kavgalar ağlayarak yuruduğum kaldırımlar ve bır de vefasız aşıklar sileceğim hepsını teker teker... mazıye gomeceğim bu şehri... gıttığım yerlerden haberler gelecek dostlardan selamlar o sokaklardakı nağmeler çınlayacak kulağımda yalnızlığıma ezberleteceğim bu sehri şiirler yazacağım yıllara dair arkadaslarım olacak satırlarda eski aşklarım? bır yanım hep eksık kalacak çok ozleyeceğim bu sehrı.... değişik hava değişik koku alışamayacağım galıba? Buraların hasretıne ruyalarda dolasacağım bıraktığım sehri çağıracan bır seyler olacak durmadan ben bu sehırsız yasayamam... ve yıne şeytan durtecek ansızın ayrılık uzun surmeyecek içimde yenı umutlarla bambaşka bır aşkla gıderken aldığım bavullla doneceğim bır gun geri ve bır sabah molasız yolculuktan sonra; ben gerı geldım dıye haykırarak kucaklayacağım bu şehri! |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|