![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dilek Çınar
Bir düş kadar gerçek artık Bu aşka şans vermek, Ve gelmek yanına Oysa yaşamadım ki Seni düşünmeden bir an bile Şiirlerde tat kalmadı Avuntuda değil geçen boş zaman Gülmendi hayatımın sebebi Ve şimdi Ölüm artık Ellerini tutmak Ve şans vermek tekrar bu aşka Dilek Çınar Hanım'ın (Şansı yok Aşkın.....) Adlı Şiir'inden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dilek Kadıoğlu
Avuçlarım dokunurken Gökyüzünün maviliğine Hep umudum oldu gözlerin Ağlasam da, üşüsem de Sadığım verdiğim sözlere Oysa ne kadar çok istedim ölmeyi Sensizliğin karanlıklarında bilsen Tek bir dileğim vardı her zaman Tek dileğim dileğin olmaktı Rabbime yalvardığım ******* Dilek Kadıoğlu Hanım'ın (Dileğim) Adlı Şiir'inden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dilsiz Aynalar
Aynalar hep doğruyu söyler Yalancı olan insanlardır Ne sen çok güven kendine Ne de aynalardan sevgi bekle Seni sen yapan içindeki yaşamdır Bir surettir sadece aynada gördüğün. Gülen tebessüm ve kahkahadır atılan Kalabalıklarda hep göreceğin. Yaşamak saydığımız gerçeği Bir başına kaldığında anlayacaksın Bakarak aynalara Hıçkırarak ağladığın gün. 10.04.2006 Aynaların dili yoktur Sadece gerçeği gösterir apaçık Ertuğrul Bayam
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Diyorsun Ki
diyorsun ki seviyorum seni diyorsun ki özlüyorum diyorsun ki olamam senin diyorsun ki böyle kalsın uzaktan seveyim peki canım canın sağolsun 14,01,2006 saat: finali gecenin b.s.o.o.ç.i.a.s.k.b.o.s.k. Ertuğrul Bayam
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dizlerinde Ağlamaya İhtiyacım Var Anne
Hadi yine beni kollarına al Seyrelmiş saçlarımı Kırışmış ellerinle okşa Bu yalan dünyada Tek ihtiyacım sensin Anne Bana emanet bıraktın yokluğunu Kalbimden gözlerime taşıyorum Seni her düşündüğümde Ve biliyorum ki Sen dünyanın en şefkatli Annesiydin Anne Seni hep görmeye alıştığım o balkonda Beni uzaktan gördüğünde bile Merak ve endişelerinin sevince karıştığı O hüzünlü bakışlarını özledim Şimdi evimin yokuşunda nefes nefese Hep gözlerim boşluklara gebe 15,07,2006 Kimse anlamadı beni bu hayatta Dizlerinde ağlamaya ihtiyacım var Anne Ertuğrul Bayam
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğdum İşte
Beni bekledin yıllarca Ben doğmadan başlamış bu bekleyiş Oturdun ağladın *******i Sesimi duymak için. Yalnız uyudun buz gibi yataklarda Hep hayalini kurdun varlığımın. Doğdum işte Gülsün o hüzünlü yüzün Doğdum işte Ak duvak ne de yakışacak buğday tenine 16,11,2005 Ertuğrul Bayam
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğmak Ölmektir
Doğmak yaşamak Sevmek sevilmek Ağlamak gülmek değildi Ben sen değildim Sen ben değildin Her aşk mutluluk Her veda ölüm değildi Yalnızlık kalabalık Hasret kavuşmak değildi Hayat Kışı yaşarken Yazı beklemekti sadece Hep umut ederek Sensiz aşklarda Hep seni düşlemek gibi 25,01,2006 Saat: Sensiz nefes almak Yaşarken ölmek demekmiş Biliyorsun ki Doğmak ölmektir sadece Ertuğrul Bayam
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğmamış Çocuklarımın Anasına
Nerdesin? Doğmamış çocuklarımın anası Muhtemelen güzel kadınım, Şimdi şu an İstanbul’un neresindesin? En kalabalık caddelerinde yürüyor musun? Üsküdar da kız kulesini seyredip Yalnızlığınla oturmuş bir banka Benimi düşünmektesin? Çamlıca dan boğaza bakıp Saçlarını rüzgarlarda savurup Mavi denizi gibi İstanbul’un Soğuktan üşümekte misin? Küçük bir çay bahçesinde, Çay mı içiyorsun arkadaşlarınla? Otobüste misin,? İşyerinde mi,? Evde misin,? Başın mı ağrıyor? Yemek mi hazırlıyorsun? Ne yapıyorsun bensiz Gün be gün yaklaşıyorum sana Yüzünü göremediğim Hasret kaldığım ellerin, Çeyiz mi hazırlıyor,? Yoksa Ağlıyor musun? İstanbul’un Bilmediğim bir sokağında, Bilmediğim bir caddesinde misin? Benden uzakta Beykoz’da mı Üsküdar’da mı, Taksimde, Sultan Ahmet de, Dualarda mısın yoksa Nerdesin? Gördüm mü yoksa Güzel gözlerini Aynı yoldan mı geçtik acaba? Aynı sinema salonunda Aynı film emi ağladık beraber.? Aynı minibüste, Paranı mı uzattım, Hiç tanımadığım şoföre? Teşekkür ettin mi bana? Gözlerime baktın mı acaba? Bekliyor musun yoksa beni? Bebekte Deniz kenarında Hüzünlümü sün acaba? Doğum günün ne zaman kadınım? 18 imi ekimin Mayısın 7 simi Ağustosun 8 imi Burcun ne? Kaç kardeşsin? En büyükleri misin? En küçüğümü? Evin tek nazlı kızımı yoksa? Öksüz ve yetim misin benim gibi? Anneni yenimi kaybettin? Yasını mı tutuyorsun kardeşinin? Kimsin acaba? Nerdesin? Kiminlesin? Ellerini tutamadığım Gözlerinde dolaşamadığım Evimin gülü Doğmamış çocuklarımın anası kadınım, İstanbul’un neresindesin? Bekliyor musun beni? Özlüyor musun? Pencerenin kenarından bakarak Bütün ışıklarını yakıp şehrimin Yağmurları camına vuran Serin bir akşamında İstanbul’un Yaşın kaç Ya boyun? Şişman mısın? Zayıf mısın? Beyaz mı tenin? Esmer misin,? Kumral mı,? Sarışın mı *******imi süsleyecek Gözlerin ne renk acaba? Şimdi şu an Abdest mi alıyorsun? Namaz mı kılıyorsun? Dua mı ediyorsun Allah’a? Hayırlı bir eş nasip et diye? Acaba Sende hayırlımı sın? Yoksa umarsız mısın Barlarda mısın,? Erkeklerle misin? Bu kadar uçarı mısın? Aşkına veda mı ettin? Şimdi şu an Onun için mi ağlıyorsun? , Yoksa hala seviyor musun? Umarım iyisindir Hayatımın anlamı Doğmamış çocuklarımın anası, Kadınım, Emin ol İstanbul’u sevdiğim gibi Seveceğim seni Bu koca şehrimin, Kalabalıklarında bir gün Karşına çıkacağım. Kendine iyi bak İkimiz için 21,12,2005 Umarım beni beklediğin pencereden Kayan yıldızı görüp Seni en yakın zamanda bulmamdır Tuttuğun dilek. Ertuğrul Bayam
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğmamış Çocuklarımın Anasına (İstanbul)
Nerdesin? Doğmamış çocuklarımın anası Muhtemelen güzel kadınım, Şimdi şu an İstanbul’un neresindesin? En kalabalık caddelerinde yürüyor musun? Üsküdar da kız kulesini seyredip Yalnızlığınla oturmuş bir banka Benimi düşünmektesin? Çamlıca dan boğaza bakıp Saçlarını rüzgarlarda savurup Mavi denizi gibi İstanbul’un Soğuktan üşümekte misin? Küçük bir çay bahçesinde, Çay mı içiyorsun arkadaşlarınla? Otobüste misin,? İşyerinde mi,? Evde misin,? Başın mı ağrıyor? Yemek mi hazırlıyorsun? Ne yapıyorsun bensiz Gün be gün yaklaşıyorum sana Yüzünü göremediğim Hasret kaldığım ellerin, Çeyiz mi hazırlıyor,? Yoksa Ağlıyor musun? İstanbul’un Bilmediğim bir sokağında, Bilmediğim bir caddesinde misin? Benden uzakta Beykoz’da mı Üsküdar’da mı, Taksimde, Sultan Ahmet de, Dualarda mısın yoksa Nerdesin? Gördüm mü yoksa Güzel gözlerini Aynı yoldan mı geçtik acaba? Aynı sinema salonunda Aynı film emi ağladık beraber.? Aynı minibüste, Paranı mı uzattım, Hiç tanımadığım şoföre? Teşekkür ettin mi bana? Gözlerime baktın mı acaba? Bekliyor musun yoksa beni? Bebekte Deniz kenarında Hüzünlümü sün acaba? Doğum günün ne zaman kadınım? 18 imi ekimin Mayısın 7 simi Ağustosun 8 imi Burcun ne? Kaç kardeşsin? En büyükleri misin? En küçüğümü? Evin tek nazlı kızımı yoksa? Öksüz ve yetim misin benim gibi? Anneni yenimi kaybettin? Yasını mı tutuyorsun kardeşinin? Kimsin acaba? Nerdesin? Kiminlesin? Ellerini tutamadığım Gözlerinde dolaşamadığım Evimin gülü Doğmamış çocuklarımın anası kadınım, İstanbul’un neresindesin? Bekliyor musun beni? Özlüyor musun? Pencerenin kenarından bakarak Bütün ışıklarını yakıp şehrimin Yağmurları camına vuran Serin bir akşamında İstanbul’un Yaşın kaç Ya boyun? Şişman mısın? Zayıf mısın? Beyaz mı tenin? Esmer misin,? Kumral mı,? Sarışın mı *******imi süsleyecek Gözlerin ne renk acaba? Şimdi şu an Abdest mi alıyorsun? Namaz mı kılıyorsun? Dua mı ediyorsun Allah’a? Hayırlı bir eş nasip et diye? Acaba Sende hayırlımı sın? Yoksa umarsız mısın Barlarda mısın,? Erkeklerle misin? Bu kadar uçarı mısın? Aşkına veda mı ettin? Şimdi şu an Onun için mi ağlıyorsun? , Yoksa hala seviyor musun? Umarım iyisindir Hayatımın anlamı Doğmamış çocuklarımın anası, Kadınım, Emin ol İstanbul’u sevdiğim gibi Seveceğim seni Bu koca şehrimin, Kalabalıklarında bir gün Karşına çıkacağım. Kendine iyi bak İkimiz için 21,12,2005 Umarım beni beklediğin pencereden Kayan yıldızı görüp Seni en yakın zamanda bulmamdır Tuttuğun dilek. Ertuğrul Bayam
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğum Günün Kutlu Olsun
Doğum Günün Kutlu Olsun Ne zaman sesini duysam Sana yakın olamayışımın Çaresizliğidir beni hüzünlendiren Ve yaşama sevincim olur O tatlı gülüşlerin Sen çok uzaklarda Acılara tebessüm ederken canım Ben yokluğunda Varlığının hayalleriyle süsledim *******imi Senli rüyaların dipsiz *******inde Değmeseydi tenine Seni arzulayan vücudum Anımsamasaydım En yüksek uçurumlarda seni Ölümün yeğane dostu olurdum Öptüm Tutamadığım o küçük ellerini Her gece benim için geldiğin düşlerde Benden uzaklarda İlk doğum günü mumlarını Gözyaşlarımla söndürdüm Haberin olsun 12.07.2006 Doğum günün kutlu olsun Gülünce hüzünlerimi esir eden Yalnızlığımı unutturan yar Ertuğrul Bayam
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|