![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Olabilirmiyiz Seninle?
Dudaklarım yitik, Ellerim Öksüz kalmasın Beni sar pürüzsüz bedenine, Var olduğumu hissedeyim. Çekme bakışlarını Dipsiz kuyularda üşütme. Kirpiklerinden aşağı salma İtme beni, Sensiz uçurumlara. Çiçeklerimi koparma, Seninle açan Yapraklarımı, Dallarımı kırma. Avuçlarından içtiğim aşkı, Dirseklerinle itme. Beni al koynuna Sensiz yataklarda, Tarumar bırakma. Unutma beni Düşlerinde kalmasın hayatım. Beni hep hatırladığın Hiç aklından çıkmayan Kalbinin en geniş yerinde Hiç unutulmamış gibi tut. Kapılarını kapatma bana Her daim döndüğümde sana, Bileyim, benim için Ardına kadar açık olduğunu Olur, mu canım? Unutma! Aklında sihirli bir sözcük İki kelimelik bir sevgi sözü gibi Hep aklında tut. Sarıl bana Sevgisiz kaldığında Soğuk akşamların Hüznünle yalnız kaldığında Ağladığında olmadık yere Sarıl Sarıl bana. Bırak neden sonra İçinden çıkamadığın Günah saydığın Anımsamakta zorlandığın O aşkın en güzel hallerini Yaşayalım seninle. Bir günahı, Yanacağımızı bile bile Bir kez de olsa Yaşayalım Dört duvardan sıyrılıp Bir deniz kenarına gidelim Bir çay içelim gözlerimizi kenetleyip Elin elimde Martıları seyredelim Denizin dalgalarıyla beraber Yosunlarımıza sarılalım acılarımızın Sen küçük bir midye kabuğu Ben bir kaya parçası Bana tutunmanı bekleyen Sonra İzin ver, Gökyüzüne çıkalım seninle Maviyi ilk kez bu kadar mavi Rüzgârı ilk defa bu kadar keskin, Tenimizde hissedelim. Sıyrılıp Mısralarından hüzünlü şiirlerimizin Gökyüzünün maviliğinde yaşayalım Sonra istersen kaçalım buralardan Bir sahil kasabasında Küçük bir kulübe bulalım Senli benli 03.01.2006 Olabilir miyiz dersin? Ertuğrul Bayam
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|