![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Baki Olan Mekan'a
Adın ile başlar iken her işe Akıl ermez böyle fani gidişe Baş tacı hasletler geçti inişe Layık et Ya Rab esma ül hüsna’na Amanımdır sen bilirsin Ya Rabbi Talibim ben baki olan mekana Yazıp, yazıp attım bir kenarlara Çizip, çizip saldım hep dimar’lara Sırdaşımsın vakıfsın bu sırlara La mekanım sözüm yoktur dünyana Amanımdır sen bilirsin Ya Rabbi Talibim ben baki olan mekana Anlayan olmasın varsın ne çıkar La mekan desinler olsun ne çıkar Diyenlerde gelir hep teker, teker Dua’mdır onlarda ersin sevdana Amanımdır sen bilirsin Ya Rabbi Talibim ben baki olan mekana Fani dünya demek dilde pelesenk İman hastalanmış öldü ölecek Hidayet Allahım hidayet bize Arzu halim budur yüce makama Amanımdır sen bilirsin Ya Rabbi Talibim ben baki olan mekana Şeref’im yandı yanar sevdana Göz dikenler diksin yalan dünyana Gönlüm razı değil böyle eyyam’a Acı sen Yarabbi bu vaveyla’ma Amanımdır sen bilirsin Ya Rabbi Talibim ben baki olan mekana
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|