![]() |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ah Müfettişler! ..
A benim efendim canım müfettiş Nedir bizim ile derdiniz sizin Nereden çıktı ki şimdi bu teftiş, İşiniz gücünüz yok mu dur sizin.. Usandık teftişten yorulduk artık Her gece planı yapmaktan bıktık. Rüyalarda bile hep plan yaptık. Biraz insafınız yok mudur sizin. Plan diye diye başım yediniz, Nedir bizim ile sizin derdiniz. Emekliye bile öğüt verdiniz Başka tavsiyeniz yok mudur sizin. İdare tetikte evrak hazırlar Gördük diye defterleri yazarlar. Gelir gelmez moralleri bozarlar Yapacak işiniz yok mudur sizin. Müfettişler çok havalı olurlar Her planda mutlak kusur bulurlar. İngilizce bilmez,bülbül olurlar Güzel bir sözünüz yok mudur sizin. İşin yoksa sınıfları temizle Öğrenciye aman! diye tembihle Ha geldi,gelecek tetikte bekle, Gidecek yeriniz yok mudur sizin. Kapıyı çalmadan sınıfa dalar İnsanın içine bir korku salara. Evrakları alır gözüme bakar, Bakacak yeriniz yok mudur sizin. Suratları asık olur gülmezler Öğretmen ne çeker onu görmezler Plan güzelselde sağ ol demezler, Gülecek yüzünüz yok mudur sizin. Yaşım elli oldu korkarım hala Beni siz düşürdüz bu yaşlı hala Emeklilik geldi kaçarım valla Bir tatlı diliniz yok mudur sizi. Bir zamanlar sizde öğretmendiniz. Kim bilir kaç tane teftiş gördünüz. Notları verirken titrer eliniz. Verecek notunuz yok mudur sizin. Ben Kasım KAPLAN ım korkmam kimseden, Korkmam derlerden,geçtim denizden Oturdum şiiri yazdım bu yüzden Gayri hoşgörünüz yok mudur sizin. Kasım Kaplan
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|