![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12089
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BROKOLI ÇORBASı
MALZEMELER 1/2 su bardağı Amerikan pirinci 250 gr. kuşbaşı tavuk 20 gr. margarin 200 gr. konserve bezelye 200 gr. brokolinin çiçek kısımları 5 yemek kaşığı limon suyu 2 adet havuç 1 adet kereviz 4 bardak su HAZIRLANIŞI İlk olarak havuçları temizleyin ve halka halka dilimleyin. Kerevizi kare şeklinde parçalara ayırın. Dört bardak su ile tavuk etlerini pişirin. Brokoli, havuç, pirinç ve kerevizi de ekleyip 10 dakika kısık ateşte pişirin. Bezelye konservesi ve limon suyunu da ekleyerek servis yapın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|