|
Komik Şeyler Komik Olaylar,Resimler vb Komik Herşey Bu Bölümde... |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
09-09-2009, 02:26 PM | #1 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Mar 2007
Mesajlari: 1,510
Teşekkür Etme: 21 Teşekkür Edilme: 36 Teşekkür Aldığı Konusu: 23
Üye No: 37169
Rep Puanı : 68799
Rep Derecesi :
|
AnLat BakaLımdan KoMik AnLatımLar.. :)
Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: DIZ - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? - Ohaaa! Kelime: ZEBANI - Allahın meleklerinden biri. - Cebrail. - İlk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - Zebrail? - Seni zebrail çarpsın inşallah! Kelime: DUVAK - Kadınla erkek birleşmeden önce erkeğin kaldırdığı şey - Ohaaa! Kelime: TELEPATI - Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan... - Iıh ney diiii.. teletabi..! - Tamam tele'si kalsın. Kedilerin eline ne denir? - Buldum! Telepence - Offf beee bi kere de bil... Kelime: TIMSAH - Abi bööle hani... kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü.. - Ejderha - Yuhhh! Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır. Süre 10 saniye. Ben en cok bunu begendim Kelime: LAMBADA Ekip1: Aha mıçtınız..! Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? Lambada Ekip1: Hastırr... Kelime: Van Gogh (kulak tabu kelime) - Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı - Bülent Ersoy Kelime: Uğur Dündar - TV de program yapıyo hani yıllardır.. - Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok yok. Sarışın mavi gözlü - Atatürk? Gülmekten iptal edildi... Kelime: KRAMP - Hani futbolculara girer - Krampon Kelime: SERÜVEN - Abi Macellan nasıl biriydi? - Ne biliyim iyi biriydi heralde.. - Abi onu demiyorum neye düşkündü? - Karıya kıza bi de içkiye olabilir - Pes..! Kelime: MISIR - Keops nerede? - Etiler! - Allah cezanı versin Emre.... Kelime: OKUL - Biz nereye gideriz hergün? - Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge.. Ayyy! Olmuyo bööle başka şekilde anlat.. - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa.. okulaaa.. Kelime: Anneler Günü - Cennet kimin ayaklari altında? - Anne - Tamam ha ni onların özel bir günleri var ne o? - Adet..? Kelime: KÖPEKBALIĞI - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil. Hani karadada var ha v hav der? - Ha! Köpek. - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği |
09-12-2009, 06:48 AM | #2 |
Müstakbel Üye
Kayit Tarihi: Apr 2007
Mesajlari: 161
Teşekkür Etme: 20 Teşekkür Edilme: 0 Teşekkür Aldığı Konusu: 0
Üye No: 40095
Rep Puanı : 1226
Rep Derecesi :
|
bak bu süpermiş
|
09-21-2009, 05:16 PM | #3 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Aug 2009
Mesajlari: 1,226
Teşekkür Etme: 11 Teşekkür Edilme: 32 Teşekkür Aldığı Konusu: 26
Üye No: 88099
Rep Puanı : 2914
Rep Derecesi :
|
süperötesimanyaq
|
09-22-2009, 12:19 AM | #4 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Feb 2009
Mesajlari: 1,120
Teşekkür Etme: 223 Teşekkür Edilme: 7 Teşekkür Aldığı Konusu: 5
Üye No: 76331
Rep Puanı : 1667
Rep Derecesi :
|
Kelime: LAMBADA
Ekip1: Aha mıçtınız..! Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? Lambada Ekip1: Hastırr... ve Kelime: MISIR - Keops nerede? - Etiler! - Allah cezanı versin Emre.... süper ötesiiii |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|