![]() |
![]() |
#36 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 2 Posts
Üye No: 3794
İtibar Gücü: 1502
Rep Puanı : 248
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kelime: iskolik
-sen nesin? -neyim? -hani geç saatlere kadar kaliyosunya bankada! -enayi!!!! -yo ya.. -dangalak -ya öyle demek istemedim ya! Kelime: eskimo - kutupta yasarlar - (hep bir agizdan) ayiiiiiii - yok insan olanlari - hee eskimo Kelime: Pire - g.....de ne var ? ![]() - Hani kafada da olur - KIL! - Hayir, hani böcek gibi bisey... - Ipek böcegi! - oohhhhaa be........!!! Kelime: berlin duvari - hani avrupa'da bi ülkee.. - berlin duvari !!! Kelime: Çürük (kelimeyi anlatacak olan oyuncu askere gidecek.) -abi, ben ne olursam askere gidemem? (... sessizlikten sonra) -i.....eee...!!! Kelime: muamele -hani erkekler gider -maç -hayir...hani siftah yapilir milli olunur ya.. -genelev!!!! -evet iste orda bisey.. -PEÇETE!! -allah belani...igrençsin Yunus Kelime: hamile -hani atiyorum biz ileride ne yapabiliriz? -evlenebiliriz -atiyorum sonra ne olabilir? -benden niye bu kadar kaçiyosun!!! (ve iki lafin arasinda film kopar) Kelime: Kapuska -Bu ne yaa? Abi ben bunu anlatamam! (Pas dedikten sonra,) igrenç bi yemek.. -Kapuska !!! Kelime: dirdir anlatan: - "her evde olur ..." oyuncu1: - "kur'an " > oyuncu2: - "tecere....." ............. ............... Kelime: Yasemin'In Penceresi Anlatici: "Hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada güzel anilar yasiyolar. Cevaplayici: Çagla Sikel Anlatici: Ne çaglasi oglum Cevaplayici: Hani herkesi evine aliyo ya sonra da Anlatici: Uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar Cevaplayici :..??!! Anlatici: Hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikincikelime de evdeki bir nesnenin adi? Cevaplayici: Menekse'nin Donu. (Topluluk Iptal, Anlatici aglar) - Kelime: bes para etmez - ben: baba benim deyerim ne kadar?; - baba: dunyalar kadar kizim; - ben: baba dunyanin deyeri ne kadar?; - baba: bes para etmez kizim.... ![]() kelime: papatya -hani geçen yaz piknikte sana takmistim ya ayşe... ..................... -grup: ?!?!?!?!?!?!?!? kelime: tirbuson a:hani hic acilmamis seyin icine sokarsin b:igrenc !! a:tamam..tamam; icinden cikarirken zorlanirsin bazanda fiskirir... b:yeter beeee !! .............. kelime: dövme a: (kelimeler:igne,deri,ejderha,resim...) gökhan:hani ben hep elimi kaldirinca sen ne dersin!? funda ![]() gökhan:aferm söleee haaa adam ol kelime: Hakan Sükür anlatan:Hani,kütük grup:Hakan Sükür! kelime: Çöp Ögütücüsü B: Sizin evde mutfakta, lavabonun altinda ne var > D: Boru B: Hayir Baska D: Cöp Kutusu B: Kes D: Kutu B: öteki D: Çöp B: hah!. Simdi ikincisi biseyi küçültmek. D: Ufalamak B: hayir! Baska, kesmek, parçalamak. D: Ögütmek. B: Hah! Kes onu D: Ögüt, ögütcü, ögütücü, B: Evet birlestir D: Çöp Ögütücü B: Hayir ek getireceksin D: Çöp Ögütücü, Çöp Ögüten, Çöp Ögütmek, B: Hayir, Ne içeriz, D: Su B: hah ona benziyor. D: ...... Çöp Ögütücüsu!!! (Süre çoktan bitmistir ve hala ugrasiyor olmalilar!) Kelime: maraton -mitsubisinin otobüsünü söyle -prenses! -bi önceki model? -maraton kelime: kaftan anlatan ![]() cevaplayan:cudi dagi....? anlatan: lan oglum 3 harfli bir dag... cevaplayan: cud dagi.. ev halki komple yikilir tabii kelime: Tamirat A: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? B: bozulmustur. A: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? B: tamir. A: çok güzel! türet bunu. B: neyini türetcem bunun be? A: himzz..essegin büyügüne ne denir? B: at A: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) B: AT TAMIRI............. A: karti firlatir, mekani terkeder kelime: Ters takla B:Hani sen hep yaparsin ya.. TERSTEN.. M:hö? nasi yani.. tersten bisey yapmam ben saçmalama.. > > > > (süre biter) B:ters taklaydi bee.. M:yuh artik.. ben durmadan ters takla mi atiyom?? kelime: Pele KIZ: Siz ne yapmayi seversiniz? ERKEK: Poker oynamayi, mac seyretmeyi KIZ: Ha ha iste o! Hani guzel kizlar, kalcali falan (Brezilya'dan bahsediyo) ERKEK: Sergen! GRUP: IPTAL Kelime: koleksiyon -hani erkekler kizlari tavlamak icin gelsana evdeki seyimigöstereyim ...der ya...neyiii - !!!!! Kelime: kestane -basin belada neyi çizdirirsin? -kestane! K elime: makas -böyle delikleri var parmagini içine sokuyosun sonra oynatiyosun >uçlari uzun hareket ediyo -o ne ya (uzun süre anlattiktan sonra) -lan gerizekali 2 deligi var onun içine parmak sokuyon hareket ediyo -burun - ? -karistirinca oluyo ööle -salak ucu uzun mu ? süre biter... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
msn dini nickler :) sizlere hediye | wolf46 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-19-2007 03:40 PM |
Sizlere Özel Bir Lolita | BoSS | Adult eski arşiv | 9 | 01-18-2007 01:22 AM |
afet sizlere özel | Scorpionking2 | Adult eski arşiv | 0 | 11-12-2006 08:19 PM |