![]() |
![]() |
#51 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3532
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hangi Cennetten Geldik
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Hangi cennetten geldik Bu cehenneme Acılar hep bende Dertler hep bende Baltalar durmadı İndi göğsüme Bak bu devrilen Hayat ağacı benim Birgün beni unut Her yalan gibi Adımı sokakta Tükür kan gibi Oysa yaşadıkça Bir çıban gibi İçinde sızlayan O sancı benim Söz: Ümit Yaşar Oğuzcan Müzik: Eyüp Karabay |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küstüm Sevgilim
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Küstüm sevgilim senle Gülmezsen barışamam Bekliyorum bu gece Gelmezsen uyuyamam Sonra başka yar bulur Seni kıskandırırım Gece sabaha kadar Kollarında uyurum İnan iş işten geçer Bu aşkta burda biter Benim gibi kahrını Sanma ki eller çeker Toprak gibi gönlümü Çiğnedin eze eze Taşırdın bu sabrımı Bana naz ede ede Söz-Müzik: Yusuf Kaya |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Liselim
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül dediğimde bağımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle bir defter bir kitap gibi Birlikte yazmıştık kaderimizi İlk aşkım sevgilim liselim benim Şimdi nerede bir liseli görsem Ne zaman okulun yanından geçsem Kalbime kahrolur gözlerime nem İlk aşkım sevgilim liselim benim Söz-Müzik: Ahmet Selçuk İlkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Resmini Öptüm
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Yalnızdım bir tanem yine dün akşam Hep seni düşündüm hep seni andım Dayanılmaz bir şey oldu hasretin Dün gece resmini öptüm de yattım Derdime dermanı bulayım diye Bir parça mutluluk duyayım diye Rüyamda seninle olayım diye Dün gece resmini öptüm de yattım Düşlere daldıkça doldu gözlerim Elini aradı bomboş ellerim Gönlümü avutmak için sevgilim Dün gece resmini öptüm de yattım Söz: A. Aşkın Tuna Müzik: Selami Sel |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Benzemeyen
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Yeni umutlarım yeni aşkım var Artık mazi oldu eski anılar Tatmamıştı gönlüm böyle duygular Sana benzemeyen birini sevdim Onunla mutluluk doldu içime Onunla bir dünya kurdum kendime Gerçek seven buldum artık gönlüme Sana benzemeyen birini sevdim Seviyor üzmüyor kırmıyor beni O bana tattırdı gerçek sevgiyi Söyle nasıl sevmem böyle birini Sana benzemeyen birini sevdim Söz: Taşkın Kukul Müzik: Ferda Anıl Yarkın |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Unutulan
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Önce birkaç damla yaş gözlerimden süzüldü İnanmadım yıkıldım senin miydi bu düğün Hıçkırdım sendeledim bacaklarım çözüldü Yoksa sen değil miydin o uğruna öldüğüm Aklımdan geçti birden bütün davranışların Tamamlıyordun beni aynıydı her şeyimiz En büyük desteğimdi sihirli bakışların Her zaman yanımdaydın çok mutluyduk ikimiz Gözlerim bulutlandı başım öne eğildi Yalan değil olamaz duymadın feryadımı Bütün bu gördüklerim birer gerçek değildi Benim değilsin artık boşver unut adımı Söz-Müzik: Cabir Özkazanç |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Yıllarım
Cengiz Kurtoğlu , Albüm : Unutulmayanlar Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Gitmek istiyorsan sevgilim eğer Git dilediğince yıllar senindir Eğer anıları silmek kolaysa Siliver hepsini yıllar senindir Sanma ki hayalin çıkmaz gözümden Sanma ki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Ümitler tükenip giderse bir gün Kalırsın çaresiz mutsuz ve üzgün Yüzünde çizgiler dolarsa birgün Beni arayacak gözler senindir Sanma ki hayalin çıkmaz gözümden Sanma ki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Söz-Müzik: İlyas Tetik |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Cengiz Kurtoğlu - Yalan Söyledim
Senden ayrıldıktan sonra ağladım Beni bu halimle görme istedim Sana son vedayı edip giderken Sevmiyorum diye yalan söyledim Oysa hep aşkınla yaşayacağım Kalbimde sevgini taşıyacağım Sanmaki ben seni unutacağım Sevmiyorum diye yalan söyledim Aldattım resmini yırtıp atarken Aldattım yüzüne kırgın bakarken Ben seni herşeyden çok seviyorken Sevmiyorum diye yalan söyledim Oysa hep aşkınla yaşayacağım Kalbimde sevgini taşıyacağım Sanmaki ben seni unutacağım Sevmiyorum diye yalan söyledim |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin
Çok kırdın şu kalbimi Ben sevdim sen kaçtın Kapanmış yaraları Ben sardım sen açtın Sevgiyi bilmiyorsan Suç bende mi neyleyim Sevmedin bırakmadın Adam gibi seveyim Seven çeker acıyı Sevmeyen ne bilsin Bana aşktan söz etme Sevmek kim sen kimsin Dilerim tanrıdan Hiç yüzün gülmesin Yıllarca benim gibi Sevinip acı çekesin |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Ziyan Oldum
Yazımı yazan kalem dünde kırılmış, Bağırmışım, çağırmışım sesim kısılmış Kara kaplı deftere de ismim yazılmış Var mı böyle bir şey, var mı söyleyin Yaşamaktan yorulmuşum çare söyleyin İstermiydim böyle olsun İsterdim ki zaman dursun Şu dünyada sevenlere Çektiklerim deva olsun Ziyan oldum, ziyan oldum Kaderimin elinde Davacıyım yaşadığım Dünümle bugünüme Bitmez oldu, bitmez oldu Hesabım kaderimle Bir görüşle anlar oldum insan yüzünden Dostlar bile anlamaz garip halimden Yorulmuşum, tükenmişim, kahrolmuşum ben Var mı böyle bir şey, var mı söyleyin Yaşamaktan yorulmuşum çare söyleyin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 25 (0 üye ve 25 misafir) | |
|
|